2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Beni de al yanına beraber doğuralım

Kızım ne kadar şanslı yaa maşallah.. Halam aradı sana bebek arabası getiriyorum dedi kaynanası yabancı, yurtdışından getirmiş ama halam cadısı kaynanası aldı diye beğenmedim demiş yenisini almış kullanmış. Bakalım nasılmış şansa :)

Simdiden sonra yağ sürsem yeni olacaklar icin faydasi olur mu acaba canim ya ben bi göbeğime sürüyordum henüz karnimda hiç yok cok şükür yada cok gergin ben anlamıyorum
Canım olacağı varsa oluyor ama ben yağlanırken göğsümden dizime kadar yağlanıyordum yine de oluyor bende yatkınlık var faydasının olmayacağını biliyordum zaten. Sen ama bundan sonra göğsüne beline bacaklarına basenlerine sür üşenmezsen

Sürerim canım bide cok su icmeninde faydasi varmis vücut kuru kalmıyormuş. Biz 3 kardesiz annemde hic catlak olmamış bende simdiden başladı

Ayyy bacaklar da mi catliyor canım ben tek karnima sürdüm durdum her yerim catlayacak demek bu gidişle

Benim erkek kardeşimin kolları beli hatta sırtı bile çatladı sadece 5 kilo alıp vermeyle ve daha 16 yaşında :/ gerçi onun hoşuna gidiyor yara izi gibi görünüyor diyor :)

Kizlar seker yuklemesi yaptiran varmi. Ben bugun yaptirdim sanirim biraz yuksek yarin doktorla gorusecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…