2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kesin olmamakla beraber açlık üst sınır 106 ya da 110 olabilir mi acaba yanlis da yönlendirmek istemiyorum ama

Şöyle bir şey buldum canı m

Eki Görüntüle 2052175
Çok tenks canım benim bende şimdi araştırdım benzer rakamlar gördüm. Benim 79-89 çıktı çok mutluyum yaa içim rahatladı. Doktor yükleme yaptırma dedi ama ben yine de doktora götüreceğim hala aynı fikirdeyse yaptırmayacağım artık

Rabbim yardımcın olsun. Seni ve yavrunu korusun inşallah❤

Rabbim yardımcın olsun canım. Bir daha böyle birşey yaşamazsın dilerim.

Aklımız ve dualarımız seninle canım
Rabbim yardımcın olsun

Allah şifa versin inşallah canım.. Dualarımız seninle..

Rabbim şifa veersin kuzumm dualarımız seninle korkma hiç birsey olmucak allahın izniyle

Canim benm annemin doguma.kadar kanamasi oldu 9 ay yatti. Bes yasinda canavar gibi kardesim var smdi. Seninde insallah hicbisi olmicak. Tez sifalar diliyorum

Allah yardımcın olsun canım, bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah.

Canım evet ben çok az giriyorum son zamanlarda hareketli geçiyor günlerim, şimdilik her şey yolunda canım. Ufaklık içerde dans ediyor, umarım keyfi yerindedir. 20ekimde randevum var, 2 hafta önce yüzünü pek göstermemişti umarım bu sefer gösterir, 2 hafta önce 750gr 31cm di. 20 ekimde nasıl olur meraklardayım :) sende her şey yolunda mi? Mobilyaları büyük ihtimalle görümcemden alacağım, tertemiz duruyor onunkiler, çok da beğendim, sadece park yatak alacagim. Banyo küveti ve filesini aldım, kıyafet için biraz alışveriş yaptım. Başka da bir şey almadım, yavaştan hastane çantasını da hazırlamak lazim. Bir sürü iş var anlayacağın

Allah izniyle inşallah bir sıkıntı çıkmaz dualarımız sizinle en yakın zamanda iyi olursun inşallah bebeğinle

gecmis olsun canim. hic uzme kendini strese de sokma. nicelerini duyduk kanamali hamilelik geciren. sen bolca yat dinlen. dualarimiz seninle...

Ayyy kiyamam canim plesante preva mi ne bir rahatsizlik var o sanirim 28 haftada genelde dogum baslio arkadasimda olmustu oglu suan 8 yasinda ve cok saglikli kontrol altinda dogumu durduruyorlar

Bir sorun olmazsa 32de gidicem canım o zaman dönüyormus

Canım biliyorsun çok şiddetli kanamalar geçirdim. Hala istirahat halindeyim. Geçecek Allah'ın izniyle. Ya Şafi oku bol bol kuzum. Dualarımız seninle. Strese girmemeye çalış. Bu geçici bir süreç çoğunu bitirdik Allah'ın izniyle. Geçecek canım.

Kızlar selam doktorumun asistanı önümüzdeki hafta nst ye gireceğimi söyledi. 28. Hafta oluyor. Erken değil mi sizce de

Minik tontiş kızımı gördük bugün. 690 gr olmuş küçük filim :) dr gelmişken şeker yüklemeni yapalım yormayalım seni bir daha dedi. Randevu öğleden sonra olmasına rağmen bunun sorun olmayacağını, eğer gramajı yüksek yükleme yapılsaydı açlığın önemli olduğunu söyledi. 50gr yapıldı. Tadı bildiğimiz asidi kaçmış gazoz :)

50 gr içtin sonra 1 saat bekleyip kan mo verdin canım. Nasıl çıktı sonuçlar

Bebetona da maşallah maşallah maşallah :)

Kızlar selam doktorumun asistanı önümüzdeki hafta nst ye gireceğimi söyledi. 28. Hafta oluyor. Erken değil mi sizce de
Yok canım 28. Haftada başlıyorlar ama gerekli olunca senin ağrın mi var tedbir amaçlı mı,?

TurkuazM canım çok geçmiş olsun Allah seni beni bebisini korusun inşallah sıkma canını az kaldı zaten inşallah bebisin sağ salim sağlıkla zamanında doğacak Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…