2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Annem nasil acildigini kesfedemedi ben gidince bakar yazarim hemen kargolari anneme postaliorum hep. Sonra pisman oluorum ben yokken gelince

Kargo gelince ben de bir heyecan patlaması yaşıyorum
Bu arada ebebek indirimi bitmiş yine 60 lira korbell. Çok iyi aldın canım :) görünüşü de çok şık çöp kovası değil uzay mekiği mübarek

Zorbuisler ayni sapkadan ben beceremedigim icin ördürüorum bende. Bide yaninda patikiyle. Yenidogan cekimlerinde amigurumi kuzusuyla fotosunu cekeriz die

Ay cok tatlııış :) umarım kafasına olur bebisimin cunku pek esnek olmadı. Ben de şişle orulecek seyleri anneme postalıyorum

Meyveyle falan acikmiyor musun? Ben geceleri ve sabahları midemin kazıntisına uyanıyorum. Gece üşendiğimden kalkıp birşey yemiyorum ama sabah resmen bir tabak tereyaği yiyorum. Aboww çok korkunç bir tablo
Yoo kahvaltiyi guzel yaparsam acikmiorum. Normal insanlar her ara ogunde bi meyve yerler ben cift yiorum acikirsam salatalik kemiriorum. Tereyagini da sadece omlette cok az kullaniorum yine ye ama oyle cok kalorili seyler yeme. Bende hayvan gibi yiom yoksa.

Aldiktan sonra baktim yabanci ulkelerde acik mavisi ve acik pembesi var. Aklim gitti cok tatllardi. Ama turkiyede yok. Daha iyileri senin olsun kuzucuum ❤❤

Ay cok tatlııış :) umarım kafasına olur bebisimin cunku pek esnek olmadı. Ben de şişle orulecek seyleri anneme postalıyorum
Olur ilk zamanlar ya nie olmasin. Ben carsiya bi cikayim su yeni cikan alize puffy den alicam. Onunla bi battaniye ormeyi planliorum. Kolaysa hepimiz orelim birer tane. Ben yapabilirsem herkes yapar

Olur ilk zamanlar ya nie olmasin. Ben carsiya bi cikayim su yeni cikan alize puffy den alicam. Onunla bi battaniye ormeyi planliorum. Kolaysa hepimiz orelim birer tane. Ben yapabilirsem herkes yapar
Alize puffy konusunda yorumunu bekliyorum canım oralardan bir haber et kolay örülüyor diye alacağım ben de :)

Bende meyveye koşturayım bundan sonra. Sen kilo almaya başladın mı? Kaç aldın bu ay?

Bu arada kızlar Bende doğumdan sonra çocuğumun bezlerinden kullanırım diyordum ama burada yapılan yorumları görünce hemen koştur koştur gidip depend aldım. 21 tl içinde sekiz adet var. Şoktan aldım ayrıca. Eve gelince içini açıp baktım çok hoşuma gitti. Valla ilk buraya yazan kimse Allah ondan razı olsun. Geceliğime sızarsa ne yaparım falan diye düşünüyordum bu çok güzel oldu. Şimdilik sızdırmaz gibi görünüyor. Hamile külotu da aldım onunla birlikte rahat rahat kullanırım inşallah. Bu derdide böyle savuşturduk elhamdülillah :))

Kina beni ama soyle bi durum var bdn ameliyat falan da oldum o donrmlerde kilo falan verdim. O yuzden almadm yoksa normalde de sisman bi insanim gayet
Valla bende gayet kilolu bir insandım ve olmaya da devam ediyorum sanırım yüz kilo olucam

Evet canim güzel olurdu ama hemen gelebilir mi bilmiyorum kar kış ve bitlisten gelmek izini falani anca sağlıkla o güne bir geliyik gözüm onu görmez gibi geliyor

kızın doğsun da o zaman düşünmezsin bile eşim geldi mi gelmedi mi diye.

anladım canım daha ilerisi için bir şeyler istiyorsun , Adem Güneş e bakabilirsin.
Tabi kitaptaki herşey birebir olmuyor o ayrı

Eki Görüntüle 2055810
Gunaydın göbeklileer
Ben dun kızıma bu kuzu kuzu mee şapkasını ördüm nasıl olmus sizceee :)

Çok tatlı olmuş bu ya ,
maşallah sana

Sen saglikli ok bebegin saglikli oksun da kilo al tek. Benim de sagligim.yerinde olsaydi da dolu kilo alsaydim
Demi Bende tam onu düşünüyordum. Hatırlıyorum sen o dönem çok zor şeyler yaşamıştın. Senden sonra hergün dua ediyorum Allahm bana o sorunu yaşatma diye. Napalim oğlumun peşine koştururken veririm inşallah ❤ umarım sende birkez daha aynı şeyi yaşamazsin.

Ya o benim de hoşuma gitti cok pofuduk bişe yap bakalım beni heveslendirirsen belkim bi girişirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…