2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gel kiz memorialde 3000 diolar doguma. Bashekimi de tanioriz yapariz bisiler hemide 4D foto verirler sana ben gecen aldim

Senin Doğum fiyatı ne 2500 benim

Bende aynen böyle düşünüyorum. Biraz büyüdüğünde eşyalar'ni seçsin ona güzel bir oda yapayım istiyorum :)

kızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
biz tayinci olduğumuz için ayrı oda yapmadık ama baktık ki ona da bir dolap lazım tekzenden 3 kapaklı dolap aldık. Bir tarafı raflı diğer 2 kapak kısmı askılık ve çekmece. Aslında 2 kapaklı ufak bişey alalım diyoduk ama bu daha uyguna geldi

Allah bagislasin. Varsa satis yaptiginiz bi sayfa yazin buraya isteyen arkadaslar illakii irtibata gecerler
Instagram adresim ....
Takip ederseniz sevinirim.. piyasaya.gore cok uyguna bebeklerinize uyku arkadaşı ve organik bebek alabilirsiniz..kıyafetleriyle atın atın yıkayın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hm hayirlisi canim normal olur insallah daha cabuk kalkarsin ayaga kizinlada ilgilenirsin

Canım bu dedigin hastane ortaDoğu değil demi

Muayene 69 dan 115 e mi çıkmış

Doğum daha geçen 2500 2750 değil miydi

Allahim ortadogu değildir yaaaaaa lutfennnn

Haklisin canım onu bosvermeliym kendine bakmadsn benim hayatima karışıyor işte ve öyle demek istemedim canım burda birbirimizi anlayıp dertlesiyoruz iyiki varsıniz

Kizlar ben seker yuklemesi yaptirmak icin gitmemistim saglik ocagina gittim bugun yarin sabahtan gel bakalim dedi gec olmamistir heralde yarin 27+4 olmus olcam

Yok ortadogu hastanesi degilmis ya 80 tl.olmuş muayene ücreti :)

Yorumlar olumlu canım kaç beden aldın

Gerçekten çok pahalı canım Allah hastalık vermesin bu durumu olmayanlar ne yapsın
Sende takma kafana bebisin sağlıklı olsunda zaten az kaldi

Ah bu rüyalar da başladı hiç düşünme canım hormonların etkisiyle görüyoruz Allah hayırlara bağlasin inşallah bende çok görmeye başladım

Valla canım ben doğumevinde doğum yaptım ne iyi ne kötü diyebilirim bazı hemşireler kötü bazıları çok iyi dediğin gibi 4 kişiyle aynı odada sancı çektik herkes kendi haline düşmüştü doğumda da hep beraber doğurduk mahremiyet sıfırdı özele gitmemistik kv yüzünden bunda böyle olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…