Gel kiz memorialde 3000 diolar doguma. Bashekimi de tanioriz yapariz bisilerHem de ne! Saka gibi her gittigimde ayrı bir şok
Kuzu 2000-2250 iken simdi 3000-3250 arası oldu hayır çocuğumun kime neye benzediğini bile görmediğim bi yere bu kadar para vermek gücüme gidiyor
Aynen oyle sırf baska çığlıklarla aynı odada olmayım korkuyorum zaten diye devlet istemedm ama bu da abartı yani
Hem de ne! Saka gibi her gittigimde ayrı bir şok
Kuzu 2000-2250 iken simdi 3000-3250 arası oldu hayır çocuğumun kime neye benzediğini bile görmediğim bi yere bu kadar para vermek gücüme gidiyor
Aynen oyle sırf baska çığlıklarla aynı odada olmayım korkuyorum zaten diye devlet istemedm ama bu da abartı yani
Bende aynen böyle düşünüyorum. Biraz büyüdüğünde eşyalar'ni seçsin ona güzel bir oda yapayım istiyorum :)Canım ben sanki 10uncu çocuğumu doğuruyormuşum gibi hiçbir şey almayacam kuzucuğumaKendi dolabımı düzenledim fazlasıyla yer kaldı bebişe. Bir de bizim yatak odasında eşimle benim dolabım ayrı, dolapları ikeadan yaptırdığımız için kullanışlılar ve hem çekmece hem de askılık kısmında çok güzel yer ayarladım. Karyola alacaktık ama yengem sanırım bambu beşiğini bize verecek. 4-6 ay sonra bebeği oturma odasında geçirmeyi düşünüyoruz, o zaman bir karyola alıcaz muhtemelen ikeadan, dolap almayız gibi geliyor bana. Çünkü 3-4 yaşında beşikten çıkınca tam oda yapalım istiyorum. Ama belki şifonyer alırım eğer benim dolabım yetmemeye başlarsa. Bu arada evim küçük mecburen böyle düşündük
Gel kiz memorialde 3000 diolar doguma. Bashekimi de tanioriz yapariz bisilerhemide 4D foto verirler sana ben gecen aldim
biz tayinci olduğumuz için ayrı oda yapmadık ama baktık ki ona da bir dolap lazım tekzenden 3 kapaklı dolap aldık. Bir tarafı raflı diğer 2 kapak kısmı askılık ve çekmece. Aslında 2 kapaklı ufak bişey alalım diyoduk ama bu daha uyguna geldikızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
Instagram adresim ....Allah bagislasin. Varsa satis yaptiginiz bi sayfa yazin buraya isteyen arkadaslar illakii irtibata gecerler
Burda acibadem bile 9 bin diilMemleket bile değiştiriyor fiyatı burada memorial 9 bin
Hm hayirlisi canim normal olur insallah daha cabuk kalkarsin ayaga kizinlada ilgilenirsinCanım özele gidiyorum ben ve onceligim normal zorunda kalmazsam sezaryen düşünmüyorum o öyle bir fikirdi esim yanımda olabilsin diye yoksa onun icin keyfine o secimi yapmak icime sinmez
Ahh canım benm keske kolay olsa gözümün önündekni görmezden gelmem biraz zor oluyor malesef neyseki bugün annemlere kacip kurtuluyorm birkac gün kafam rahat
Aaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
Hem de ne! Saka gibi her gittigimde ayrı bir şok
Cok tatli :)Eki Görüntüle 2055810
Gunaydın göbeklileer
Ben dun kızıma bu kuzu kuzu mee şapkasını ördüm nasıl olmus sizceee :)
Haklisin canım onu bosvermeliym kendine bakmadsn benim hayatima karışıyor işte ve öyle demek istemedim canım burda birbirimizi anlayıp dertlesiyoruz iyiki varsınizCanım elbette davulun sesi uzaktan hoş gelir misali burdan sana, görme duyma demek çok kolay kaynanayi görmezden gelememen çok zor ama ben eşinin kuzenini kastetmiştim.
Eşinin kuzeni Kim ki senin canını sıkacak
Hemde hamile hamile
Yorumlar olumlu canım kaç beden aldınBu arada kızlar Bende doğumdan sonra çocuğumun bezlerinden kullanırım diyordum ama burada yapılan yorumları görünce hemen koştur koştur gidip depend aldım. 21 tl içinde sekiz adet var. Şoktan aldım ayrıca. Eve gelince içini açıp baktım çok hoşuma gitti. Valla ilk buraya yazan kimse Allah ondan razı olsun. Geceliğime sızarsa ne yaparım falan diye düşünüyordum bu çok güzel oldu. Şimdilik sızdırmaz gibi görünüyor. Hamile külotu da aldım onunla birlikte rahat rahat kullanırım inşallah. Bu derdide böyle savuşturduk elhamdülillah :))
Gerçekten çok pahalı canım Allah hastalık vermesin bu durumu olmayanlar ne yapsınAaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
kızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
Ah bu rüyalar da başladı hiç düşünme canım hormonların etkisiyle görüyoruzKızlar saat 9 buçuk gibi uykum geldi 1-2 saat uyurum diye yattım bi kalktım saat 1 buçukBurayı kaçırmayacaktım ne yazık ki olmadı. Neyse gençlik bu sabah hanginizdi biriniz rüyanızda parmak kızım oldu mu demişti ay ben ne etkilendiysem aynı dört parmağımızı yanyana yapıştırdığımız düşünün öyle dördüzüm olmuş ben korkmuşum niye bu kadar küçükler neden gelişmemişler diye korkuyorum, gelen doktor çok sağlıklılar çok normal, bugün kendilerine gelirler diyor. Şaşırıyorum falan, böyle göğsüme yanaklarıma alıp seviyorum sohbet ediyorum dua ediyorum falan böyle huzur bulup daha iyi gelişsinler diye Sonra komşum da hamile o da çocuğu doğuruyor ve ona gidiyorum ,gayet normal bir bebek doğuruyor bende, sonra düşünüyorum benimkiler hala çok küçük neden böyle oldu diye düşünüp eve dönüyorum bakıyorum ki benimkiler de normal bebek boyutuna gelmişler Çok şaşırıyorum doktorlar haklıymış nasıl bir günde büyüdüler falan diyorum. Ayyyyy çok saçmaaaa
Resim atarım misin canım fiyat olarak ne kadarBen örüyorum amigurumi bakmak isterseniz çokta hesapli veriyorum.. kar amacım yok..sadece hobi.olarak.örüyorum.. uygun epey fiyatlari:)
Valla canım ben doğumevinde doğum yaptım ne iyi ne kötü diyebilirim bazı hemşireler kötü bazıları çok iyi dediğin gibi 4 kişiyle aynı odada sancı çektik herkes kendi haline düşmüştü doğumda da hep beraber doğurduk mahremiyet sıfırdı özele gitmemistik kv yüzünden bunda böyle olmaz inşallahHem de ne! Saka gibi her gittigimde ayrı bir şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?