Hangi hastaneye gidiosun canimAaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
Mide olmaması iyi olmus canım benım 1 kere kramp gırdı cırpınmama eşim uyandı masaj yaptı ama kac gun ustune basamadım. midem fena hele yuruyus yapmazsam sabaha kadar asit bogazıma kadar yakıyorNasılsınız kızlar bu ay ki şikayetleriniz nelerbenim 3 günde bir başlayan bacak krampları ve aşağıda baskı bir de nefes nefese kalmaya başladım mideyle ilgili bir şikayetim yok çok şükür
ben 2 tane depend aldım 9 tane var ıcınde hastanede verırse rahat rahat onu gıyerım pekı kızlar sonrasında normal kullandıgımız pedlerde olurmu yoksa özelmı almak gerekıyorCanım benim coktu normal pedi 10. gün kullanmaya başladım hasta bezi kullandim bende bir paket ben aldım bi 10 tanede hastane vermişti
hangısınden senınlede karsılasmıs olmayalımBen haftasonu ebebekten depend aldım kızlar külot gibi olandan. Denk gelince alayım dursun evde dedim. Yavaştan çantayı doldurmak lazım. Ama lohusa takımına hala karar veremedim. Süslü püslü bişey mi alsam yoksa baya kullanılacak bir takım mı alsam
ay masallah kuzum ya okadar tatlılarkı bende hep hamıle kalmadan bıle dua ederdım kaş göz burun babaya benzesın çekik çekik dudak çene bana benzesin diye galıba öyle olacak resmınde catmıs kasları saklanmıs sert sert cekık cekık duruyorduEki Görüntüle 2055724 Eki Görüntüle 2055725
MasaAllah benim kızıma teyzeleri edepli kızım ilk başta sağdaki gibi sag koluyla kapadı yüzünü annesi o parmaklari eli yiyicek dogunca birde kimseye benzetemedik eşimle bana benzese güzel olur
Canım bende sımdı onu dusundum bende koctasa falan gıdıp kaplar alıcam ılık su koymak ıcın falanda evde yaparız ama hastanede ılık su pamuk yapmak nasıl olcek musluktanmı alırızkı sımdı yenı dogmus kuzuya ıslak havlularla silmekte ıyı olmaz nede olsa kımyasal yok deseler bıleKızlar depend hakkında bu yorumu gördüm kkda herkes memnun ve tavsiye ediyor
Kızlar depend külotu şiddetle tavsiye ederim. Ben anestesi sezeryanla doğurdum hastanede 3 gece kaldık baya bir kanamam oldu depend kanı çok güzel hapsediyor rahat ettim günde 4 -5 depend kullandım attım.bebek poposunu silmek için ıslak mendil almayın uni baby filaniçerisinde kimyasal olmamasına rağmen bebişlerimin poposuna değdirinceirkiliyorlardı baby me temizleme pamuğunu şiddetle tavsiye ederim biz bez değiştirirken popoyu onla siliyoruz.
Canım ne kadar az gorusup muhatap olursan o kadar ıyı canını sıkıyorlarmı uzaklaş ben inan kendi ailemden kimseyle görüşmüyorum düşün bi kaçı trıp atıcak aramıyorsun dıye cevabım hazır hamıle olan benım ben cok bekledım ama kımse nasılsın canın bısey cekıyormu dıye aramadı dıcem. ustunde bilem durma bız gerılınce onlarda gerılıyorUykumu kaçırdilar yine gel de sev nefret etme bu insanlardan kendi yetmiyor yigenide karışıyor whatsapp grubundan laflar laflar kendisi kvsini cok seviyormus gibi of of Allahım bana sabır ver uzak et bska birsey istemiyorum cocugumun huzuru icin canımı sıkmalarina fırsat verme kocam yok yanımda anlayis gösterin karismayin moral bozmayin ama nerdeee
Günaydın kızlar
Çalışanlar su gibi geçsin bu hafta
Bi bakmisız cuma olmuş :)
Anammmmmm mm ben de 100 un altı kalanlar grubuna katilmisimmmmmmm yupppiiiii son 99 gun:)
Hangı hastane o kuzum öle iyiymiş ben 300 veriyorum. dogum parasınıda sordum medıcana 6000 7000 arası tobb etü 1000 2000 daha fazla olur dedi biz 10000 hazırlıyoruz dedıkAaaa cıldırcam artık vallahastanenin dogum fiyatlarının biner lira arttığını öğrenmenin şokunu atlatamamısken az once de 75 lira olan muayenemizin 115 lira oldugunu ogrendim cıldıriciiiiiym geldiğimden beri sevemedim şu Ankarayı zaten en son gitcem kayseride dogurcam bu neyymiş canım. hayır bi de ayrıntılı haricinde çocuğumu hic 4boyutlu goremedim ve goremycem de
Kontrolden geldim kızlar hersey yolunda cok şükür kızım parmağını emiyordu annesinin kuzusu 50gr almış 1 haftada az sanki biraz daha dikkat etmem gerek sanırım
kızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor
Amin kuzum aynenn, eşimin beni aldattığını gördüğüm rüyalara alıştım zaten bakalım daha neler göreceğizAh bu rüyalar da başladı hiç düşünme canım hormonların etkisiyle görüyoruzAllah hayırlara bağlasin inşallah bende çok görmeye başladım
Burda acibadem bile 9 bin diil
Kontrolden geldim kızlar hersey yolunda cok şükür kızım parmağını emiyordu annesinin kuzusu 50gr almış 1 haftada az sanki biraz daha dikkat etmem gerek sanırım
Bakarı yavru sen at model fiyatlarıda yaz her türlü :)Ben örüyorum amigurumi bakmak isterseniz çokta hesapli veriyorum.. kar amacım yok..sadece hobi.olarak.örüyorum.. uygun epey fiyatlari:)
Nacizane sayfanizin gizliligini acarsaniz daha cok insana ulasirsinizInstagram adresim @ikonunoyuncaklari
Takip ederseniz sevinirim.. piyasaya.gore cok uyguna bebeklerinize uyku arkadaşı ve organik bebek alabilirsiniz..kıyafetleriyle atın atın yıkayın:)
Ben yeni üye oldum tam bilmiyorum kullanmayı nasıl acicam bilmiyorumNacizane sayfanizin gizliligini acarsaniz daha cok insana ulasirsiniz
Valla ben kilodan dolayı büyük benden aldımYorumlar olumlu canım kaç beden aldın
Yok sizin icin demedim benBen yeni üye oldum tam bilmiyorum kullanmayı nasıl acicam bilmiyorum
Allasen kac bedenValla ben kilodan dolayı büyük benden aldımüzerinde yazıyor kiloya göre büyük orta bedenleri var.
Çok cici olmuşEki Görüntüle 2055810
Gunaydın göbeklileer
Ben dun kızıma bu kuzu kuzu mee şapkasını ördüm nasıl olmus sizceee :)
Gule gule kullan canm. Cok guzelmisKızlar, hastanede ikram edilecek lohusa şerbeti için madame coco dan bu sebili aldım. Sonra evde de kullanırım, doğum günlerinde filan da diye düşündüm.
Bu kadar alıntı ne kızMide olmaması iyi olmus canım benım 1 kere kramp gırdı cırpınmama eşim uyandı masaj yaptı ama kac gun ustune basamadım. midem fena hele yuruyus yapmazsam sabaha kadar asit bogazıma kadar yakıyor
ben 2 tane depend aldım 9 tane var ıcınde hastanede verırse rahat rahat onu gıyerım pekı kızlar sonrasında normal kullandıgımız pedlerde olurmu yoksa özelmı almak gerekıyor
hangısınden senınlede karsılasmıs olmayalımben ordan cıktım my hamıleye gırdım canım bır pijama pofıdık hırkalı bırde gecelık aldım uzun
ay masallah kuzum ya okadar tatlılarkı bende hep hamıle kalmadan bıle dua ederdım kaş göz burun babaya benzesın çekik çekik dudak çene bana benzesin diye galıba öyle olacak resmınde catmıs kasları saklanmıs sert sert cekık cekık duruyordu
Canım bende sımdı onu dusundum bende koctasa falan gıdıp kaplar alıcam ılık su koymak ıcın falanda evde yaparız ama hastanede ılık su pamuk yapmak nasıl olcek musluktanmı alırızkı sımdı yenı dogmus kuzuya ıslak havlularla silmekte ıyı olmaz nede olsa kımyasal yok deseler bıle
Canım ne kadar az gorusup muhatap olursan o kadar ıyı canını sıkıyorlarmı uzaklaş ben inan kendi ailemden kimseyle görüşmüyorum düşün bi kaçı trıp atıcak aramıyorsun dıye cevabım hazır hamıle olan benım ben cok bekledım ama kımse nasılsın canın bısey cekıyormu dıye aramadı dıcem. ustunde bilem durma bız gerılınce onlarda gerılıyor
Gozun aydınn şekerimm aminn ya cuma olsun valla bı geldım iş dolu dava dilekçeleri bugun geldı ustune program alınacak dosyalar ıslenecek falan yarına bıraktım ama bana guvenmeyın ben bır varım bır yokum dedım
Hangı hastane o kuzum öle iyiymiş ben 300 veriyorum. dogum parasınıda sordum medıcana 6000 7000 arası tobb etü 1000 2000 daha fazla olur dedi biz 10000 hazırlıyoruz dedık
Çok şık canım güle güle kullanKızlar, hastanede ikram edilecek lohusa şerbeti için madame coco dan bu sebili aldım. Sonra evde de kullanırım, doğum günlerinde filan da diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?