2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hangi hastaneye gidiosun canim

Nasılsınız kızlar bu ay ki şikayetleriniz neler benim 3 günde bir başlayan bacak krampları ve aşağıda baskı bir de nefes nefese kalmaya başladım mideyle ilgili bir şikayetim yok çok şükür
Mide olmaması iyi olmus canım benım 1 kere kramp gırdı cırpınmama eşim uyandı masaj yaptı ama kac gun ustune basamadım. midem fena hele yuruyus yapmazsam sabaha kadar asit bogazıma kadar yakıyor

Canım benim coktu normal pedi 10. gün kullanmaya başladım hasta bezi kullandim bende bir paket ben aldım bi 10 tanede hastane vermişti
ben 2 tane depend aldım 9 tane var ıcınde hastanede verırse rahat rahat onu gıyerım pekı kızlar sonrasında normal kullandıgımız pedlerde olurmu yoksa özelmı almak gerekıyor

hangısınden senınlede karsılasmıs olmayalım ben ordan cıktım my hamıleye gırdım canım bır pijama pofıdık hırkalı bırde gecelık aldım uzun

ay masallah kuzum ya okadar tatlılarkı bende hep hamıle kalmadan bıle dua ederdım kaş göz burun babaya benzesın çekik çekik dudak çene bana benzesin diye galıba öyle olacak resmınde catmıs kasları saklanmıs sert sert cekık cekık duruyordu

Canım bende sımdı onu dusundum bende koctasa falan gıdıp kaplar alıcam ılık su koymak ıcın falanda evde yaparız ama hastanede ılık su pamuk yapmak nasıl olcek musluktanmı alırızkı sımdı yenı dogmus kuzuya ıslak havlularla silmekte ıyı olmaz nede olsa kımyasal yok deseler bıle

Canım ne kadar az gorusup muhatap olursan o kadar ıyı canını sıkıyorlarmı uzaklaş ben inan kendi ailemden kimseyle görüşmüyorum düşün bi kaçı trıp atıcak aramıyorsun dıye cevabım hazır hamıle olan benım ben cok bekledım ama kımse nasılsın canın bısey cekıyormu dıye aramadı dıcem. ustunde bilem durma bız gerılınce onlarda gerılıyor

Günaydın kızlar

Çalışanlar su gibi geçsin bu hafta

Bi bakmisız cuma olmuş :)

Anammmmmm mm ben de 100 un altı kalanlar grubuna katilmisimmmmmmm yupppiiiii son 99 gun:)

Gozun aydınn şekerimm aminn ya cuma olsun valla bı geldım iş dolu dava dilekçeleri bugun geldı ustune program alınacak dosyalar ıslenecek falan yarına bıraktım ama bana guvenmeyın ben bır varım bır yokum dedım

Hangı hastane o kuzum öle iyiymiş ben 300 veriyorum. dogum parasınıda sordum medıcana 6000 7000 arası tobb etü 1000 2000 daha fazla olur dedi biz 10000 hazırlıyoruz dedık

kızlar bebek için dolap ne yaptiniz yeri olmayan ne düşünüyor

Canım ben şimdilik yatak odamızdaki şifonyeri boşalttım.Bütün kıyafetlerini oraya koyarım diye düşünüyorum. 6 ay kadar idare ederiz inş. Bir de park yatak aldık. Tekerlekli olduğu için sabah salonda, akşam yatak odamızda olur.

Ah bu rüyalar da başladı hiç düşünme canım hormonların etkisiyle görüyoruz Allah hayırlara bağlasin inşallah bende çok görmeye başladım
Amin kuzum aynenn, eşimin beni aldattığını gördüğüm rüyalara alıştım zaten bakalım daha neler göreceğiz

Burda acibadem bile 9 bin diil

Ben Acıbadem sigortalıyım şuanda yeni sordum
14 bin Acıbadem üzerine az daha koy araba al

Kontrolden geldim kızlar hersey yolunda cok şükür kızım parmağını emiyordu annesinin kuzusu 50gr almış 1 haftada az sanki biraz daha dikkat etmem gerek sanırım

maşallah canım kg alır daha küçük 28 den sonra son 3 ayda daha çok kilo alacak inşallah.
Bu arasa sorabildin mi hastane çıkışı olayını

Merhabalar ben İstanbul da yaşıyorum kışlık kıyafet ve birtane kışlık ayakkabı ihtiyacım var alamıyorum zor durumdayım giynilmiş kıyafet ve ayakkabı sı olan arkadaşlar giymediginiz bir kenara attığınız ayakkabıniz varsa bana verebilirmisiniz ben manikürcüyüm karşılığında manikür pedikür de yaparım işe başlıycam giyinecek düzgün kiyafetim yok bedenim M ayakkabı numaram 37

Bu kadar alıntı ne kız canım iki paket yeter sana zaten hastanede verecek sonra normal gece pedi sonra kısaya bile geçersin
Islak mendil kutusu var canım hepsini yıkayıp onun içine koyuyorsun hem için rahat eder pamukla ancak evde temizlersin dışarda zor olur sanki

Kızlar aranızda tabletten anlayan var mı program falan bilişim mezunu gibi bir kaç şey soracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…