2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım az da kilo almıssın inş iyi olursun şeker sorun olmaz dikkat edersen. Nasıl bu kadar aldın bana da tavsiye de bulunsan bende 10kg aldım hemen hemen aynı haftalardayız nasıl aldım bu kadar kilo bilemiyorum
sagol canim insallah
canim ilk 4-5 ay midem cok bulaniyordu ve yedigim hic bir sey midede kalmiyordu sanirim oyuzden fazla almadim gecende kontrole gittigimde 2 haftada 2 kilo almistim eger boyle olursa doguma kadar arayi kapatirim baya alirim gibi

Ben 6 ekimde gittim:) kasimin basinda yada ekimin sonunda giderim heralde

Al bendende o kadar 2 kilo almama ragmen perisanim her yerim agrio. 26 yilda basima gelmeyen hersey hamilelikte geldi. Bunda umdugumu bulamadim bidakine insallah diorum.bende

haha bende canim fazla buyuk konusmim ama bidahakini uzun bir sure dusunmicem

Iki tane alintiladim galiba canım neyse 157 çıktı sınır 160 dedi kiloma dikkat etmezsem diyetisyene göndericekmis öyle dedi
Paylasicam simdi alisveris topiginde canım
Tsk ederim canim benimde aclik 83 sekerli suyu ictikten sonra 135 3 saatte 118 cikti yarin gidip hem 2. Asiyi yapim hemde sonuclari gosterecem Insallah umarim yuksek degildir tatlidan uzak duramiyorum çünkü

Bugün hastaneye gittim bebegimin cinsiyetini öğrendim bir kızım olacak allahın izniyle bi jac sorun var sevinemedim bile ciğerleri 3 hafta geride gelişmemiş bide kalbinde sıvı varmış bu 3 defa oldu detaylı ultrasona girdigim bide çok zayıf 504 gr mis bebegim kalbi ciğerleri falan canımı çok sıktı arkadaşlar dua edin bebegim iyi olsun

Insallah hersey yoluna girer canim. Saglikla kucagina alirsin insallah

Valla bnm bildigim bu banada nereyi araştırırsam bu soylendi tup bebeksen sezaryen denildi bnde normal dogumdan yanayım ama kismet hangisiyse artik
Tüp bebekte sezeryan yapılması bence çok mantıklı , sonuçta riske atmamak gerek, dogum sancısı , geldiydi, gelmediydi , doğum anı sorunlar vs.. bunlara önceden müdahale edilmiş gibi düşünün. Tabi normal doğum tamamen riskli doğum veya sezeryan en garanti falan demiyorum ama doktorların sezeryan seçmesi bana mantıklı geldi

Aslında düşününce banada mantikli geldi bugun tekrar doktorumu aradim tek tek anlatti ayni senin yazdıklarını anlatti canm bnde tamm dedim Allah sag salim kucagma almayi nasip etsin de sezaryen normal farketmez

Rabbim şifa versin. inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Tsk ederim canim benimde aclik 83 sekerli suyu ictikten sonra 135 3 saatte 118 cikti yarin gidip hem 2. Asiyi yapim hemde sonuclari gosterecem Insallah umarim yuksek degildir tatlidan uzak duramiyorum çünkü
Bende kagidima baktm simdi aclik 92 sudan sonra 157 ikinci kez 123 seninki iyi masaAllah canım benimkine göre dikkat et der büyük ihtimal sana da bende tatlı seviyorum bebegim icin dayanmak zorundayim erken dogum riski ortaya çıkar dikkat etmezsen dedi gözümü korkuttu

Cok gecmus olsun arkadasim berdesin bilmiyorum ama istersen bi perinataloga gorun.umarim aradaki fark japanir bir cok arkadasin daha sonraki kontrollerde sorunlar duzeldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…