2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım geç döllenme falan mı acaba? doğuma kadar düzelir inşallah. Dualarım seninle kendini üzme bebeğin etkilenmesin

Amin canım. Sen de şişli memorıalde tedavi olmuştun sanırım benim doktorum yücel beydi o ne düşünüyor soracağım doğuma yakın
Aaa öyle mi hatırlayamadım sen nick falan mı değiştirdin bende yücel bey in hastasıydım canım ya onlar genel olarak gebelikten sonra normal gebelikten farkı yok görüyorlar. Hatta ilk 3 ay ilişki yasak demişti bana kendi dr um yücel bey yasak değil demişti

Pek aktif değildim grupta ama seni burada görünce hatırladım canım. Acı eşiği olarak kendime çok güvenmesem de normal doğum isityorum sanki:) tabi hakkımızda hayırlsıı ne ise o olsun inşallah

Pek aktif değildim grupta ama seni burada görünce hatırladım canım. Acı eşiği olarak kendime çok güvenmesem de normal doğum isityorum sanki:) tabi hakkımızda hayırlsıı ne ise o olsun inşallah
Benimde yüksek değil canım ama bakınca bebeğin emmesi annenin daha cabuk toparlanması gibi bir çok faktör düşününce normal doğum yakın geliyor açıkçası sezeryan daha çok korkutuyor sanki çünkü genel anestezi kesiyorlar tamamen ama hakkımızda hayırlı ne ise Allah onu nasip etsin inşallah sen istanbulda mıydın?

Cok gecmus olsun arkadasim berdesin bilmiyorum ama istersen bi perinataloga gorun.umarim aradaki fark japanir bir cok arkadasin daha sonraki kontrollerde sorunlar duzeldi ...
Çok saol Zaten perinatoloji baktı bugünkü 3 perinataloji 3 kez detaylı ultrasound girdim daha önceki dr larda ayni seti söylediler

Oktivus mezurayı bulamadığım için puseti ölçemedim :/ arama çalışmalarına yarın akşam devam edicem artık
Tamam canim yorma kendini bulursan olcersin
Son zamana artık işte ,
Hepsini sokmuyo canım ama sen zaten rahimdeki yumuşamadan çokta hissetmiyorsun.
Hepsini sokmuo derken niye sanki dirsegine kadar sokucakmis hissiyati verion ne kadarini skuo solesene korkuom suan

Canım geç döllenme falan mı acaba? doğuma kadar düzelir inşallah. Dualarım seninle kendini üzme bebeğin etkilenmesin
Saol canım geç döllenme değil fl ye gore tam günü günü ne ama karin çevresi ve ciğer kalp falan geride bide kalbinde sıvı birikmesi varmış dr sıvı çoğalmazsa simdilik bisey yok dedi allah korusun kalp yetmezliği falan olabilir mis ondan tedirginim

.
Rabbim tez zamanda şifa versin canımmm dualarım seninle

Tamam canim yorma kendini bulursan olcersin

Hepsini sokmuo derken niye sanki dirsegine kadar sokucakmis hissiyati verion ne kadarini skuo solesene korkuom suan
Ay yok cnm öyle bir şey korkmayın.
İki parmağı ile bakıyor
ama Doğum zamanı 1 parmak demek 1 cm açıklık demek o zaman komple eli ile baktığı bile oluyor yine diyorum ama açılmadan hissetmiyorsun

İstanbulda değilim ama ailem orda doğum için gitmeyi düşünşyorum. İyi bir doktor bulmam lazım tabi. Memeorıl çok pahalı daha uygun ve iyi bir yer araştırıyorum

İnşallah doğuma kadar düzelir her şey. Allah şifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…