2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy bende merka ettim. Cok aciomudur ki

Ben 1 bucuk yasindayken falan yaparim heralde

Ayyy yok ne acimasiiii

Cooooookh eglenecegizzzzzzzzz hahaah

Ya birde bu Çatı seyinde elinin hepsini mi sokuyor içeri

Evet dirseğe kadar giriyormus hahahhahha

Yok ya parmaklariyla iki minciklar bırakır :)

yesa canm bi eşimle Konuşayım duruma gore haber edeyim yer falan nere olabilir meselaa

Canım sadece senemece olumlu yazdı belki sen bi de ben.

Yer hepimize ortak yakın bi avm olabilir sanki ?

Bu arada bende de boğaz ağrısı burun tıkanıklığı başlıyor ama inşallah geçer cumartesı ne kadar. Yoksa sizi de hasta etmeyim

Canım kusura bakma da istemsiz güldüm anlattıklarına. Kadıncağız suratına kapatılacak kadar birşey de yapmamış hani ama anlatış tarzında çok hos Allah iyiliğini versin hahaah

Bizde üç ay sikacaz dişimizi kızlarımiz için bu arada aldıklarına da baktım gerçekten güzeldi güle giysin yirtsin küçük hanim

Yaaaa Allahm yaaa. Çatı şeysını de mi istiyorsun

Bizde üç ay sikacaz dişimizi kızlarımiz için bu arada aldıklarına da baktım gerçekten güzeldi güle giysin yirtsin küçük hanim
Aynen canım onlar için idare edicez ama dogumdan sonrada kafamiza göre yiyemicez napalım sağlık olsun yter ki
Sagol teyzesi saglikla giysinler insaAllah miniklermiz binbir heves ve heyecanla aldiklarimizi

İstanbulda değilim ama ailem orda doğum için gitmeyi düşünşyorum. İyi bir doktor bulmam lazım tabi. Memeorıl çok pahalı daha uygun ve iyi bir yer araştırıyorum
Hangi taraftasın bende evlenmeden önce istanbul da yasıyordum avrupa yakasında ferhat uysal var ama ben ona muayeneye gidiyordum evlenmeden önce regl ile ilgili falan bi araştır istersen iyi bir dr dur. İncirli deydi sanırım muayenane değiştirdi

İncirliye öok yakınız merter tarafındayız canım. Ferhat uysalı duymuştum araştıracağım başka tavsiye edeceğin bir yer var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…