Bugün hastaneye gittim bebegimin cinsiyetini öğrendim bir kızım olacak allahın izniyle bi jac sorun var sevinemedim bile ciğerleri 3 hafta geride gelişmemiş bide kalbinde sıvı varmış bu 3 defa oldu detaylı ultrasona girdigim bide çok zayıf 504 gr mis bebegim kalbi ciğerleri falan canımı çok sıktı arkadaşlar dua edin bebegim iyi olsun
İpim yoktu canım ondan boyle oldu :) yapılışını acıkcası tam bilmiyorum canım biraz sallamasyon oldu pek bilmiyorum örmeyi netten öğrenmiştim pıtırcıkları da 6 tane ikili trabzanı tek deliğe yapıp birlestiriyosun canım sonra sık igne sonra tekrar Pıtırcık o sekilde gidiyo ama örgü biliyosan o azaltma artırmayı kendin yaparsın canım ben o kısmı salladım cunku
Selam teyzoşlar
dün çorap ve eldivenlerimizi yıkadık kurutmaya atmayacaklarımı böyle kurusun diye serdim.bugün çamaşırlarımızı yıkayacağız artık kısmetse
Günaydınn arkadaslar
Kontrolden çıktık 1450 gr olmuş boyu da 39 cm
Herşey yolunda şimdilik
Kan uyuşmazlığı ile ilgili testi de yaptırdım
Doğum Aralık sonu gibi görünüyor dedi sezeryan olacağı üçin Ocağı beklememiz biraz zor görünüyormuş
Günaydınn arkadaslar
Kontrolden çıktık 1450 gr olmuş boyu da 39 cm
Herşey yolunda şimdilik
Kan uyuşmazlığı ile ilgili testi de yaptırdım
Doğum Aralık sonu gibi görünüyor dedi sezeryan olacağı üçin Ocağı beklememiz biraz zor görünüyormuş
Canım baska hiç bir dr a gitmedim onun dısında istanbul da o dönem incirli hastanesi ve cennette doğan hastanesi ile anlaşması vardı. Şimdi ataköy towers a geçmiş geçen msj geldi kültür üniversitesi duragında e5 te o taraftaymıs bence bi araştır ben gittiğim dönemde memnundum ferhat beyden ama dogum olayı farklı tabi bu konuda düşüncesi nedir bilemem ama genelde hasta yogunlugu olan bi doktor