2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yaaaa Allahm yaaa. Çatı şeysını de mi istiyorsun

yerim dar olmasa çatııııııııııııııııı çatı şeysiiiiiiiiiiii çatıııı diye bağıracağım hahhahah

Çatı muayenesi rutin mi bende doğumda yapıldı doktorlar dogurana kadar kesin bir şey diyemiyorlar

ben rutin diye biliyorum canım ama sen daha iyi bilirsin benim daha ilk bebek

İnşallah düzelir canım daha küçük sağlıkla kucağına alırsın kızını

Adını da niye çatı koymuşlarsa ne alaka yani sanki çatı kadar tövbeeee

örgü biliyorum anlattıgın kadarıyla anladım nasıl yapılacagını.. cnm cok sağol hakkını helal et..

Ocağın ilk haftası olunca doğumlarımız sezeryan olmasa da bana zor geliyor, muhtemelen benimde aralık olcak:

İncirliye öok yakınız merter tarafındayız canım. Ferhat uysalı duymuştum araştıracağım başka tavsiye edeceğin bir yer var mı
Canım baska hiç bir dr a gitmedim onun dısında istanbul da o dönem incirli hastanesi ve cennette doğan hastanesi ile anlaşması vardı. Şimdi ataköy towers a geçmiş geçen msj geldi kültür üniversitesi duragında e5 te o taraftaymıs bence bi araştır ben gittiğim dönemde memnundum ferhat beyden ama dogum olayı farklı tabi bu konuda düşüncesi nedir bilemem ama genelde hasta yogunlugu olan bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…