Benim yaş 36 canım ilk gebelik ileri yaşta olduğu için dr. sezeryan dedi. İşin açıkcası Normal doğumu bekleyecek sabrım olmadığından sezeryan demesi işime geldi. benim son adet 4 Nisan Sezeryandan önce doğurmıyim ben :)
Bende onu bekliyorum bakalim ne kadar inecek aynisini instagramda gordum 175 tl diyorlar da acaba sirtimiza takinca cokmu kocaman ki onu bilemedim de ondan aldiysan nasil diye soracaktim
Bende onu bekliyorum bakalim ne kadar inecek aynisini instagramda gordum 175 tl diyorlar da acaba sirtimiza takinca cokmu kocaman ki onu bilemedim de ondan aldiysan nasil diye soracaktim
Kızlarr bugün bi anda sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi hemen peşinden sol bacağıma diz kapağıma kadar yayıldı ve yaklaşık 11 12 dakika sürdü o kadar kötüydü ki hamileliğim boyunca ilk defa böyle bi şey yaşadım ve korktum. Tecrübesiz bir ilk anne adayı olduğum için aklıma binbir türlü şey geldi. Allah'ım ne kadar canı tatlıyım ya bunda böyleyse doğum sancısını düşünemiyorum :) oğluşta hissetti heralde hep tekme attı.
Kızlarr bugün bi anda sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi hemen peşinden sol bacağıma diz kapağıma kadar yayıldı ve yaklaşık 11 12 dakika sürdü o kadar kötüydü ki hamileliğim boyunca ilk defa böyle bi şey yaşadım ve korktum. Tecrübesiz bir ilk anne adayı olduğum için aklıma binbir türlü şey geldi. Allah'ım ne kadar canı tatlıyım ya bunda böyleyse doğum sancısını düşünemiyorum :) oğluşta hissetti heralde hep tekme attı.
Geçen sen bende sizin.givi aynı heyecanları yaşıyordum ve 2017 ocak annnesiyim öyle ağrılar normal canım kanama veya suyun gelmediyse sorun yok bebek hareketleri normalse endişe.etme ama içini rahatlatmak amaçlı doktorunla paylaş durumunu nst sokar sancı varmı diye nst için erkenmi tam hatırlayamıyorum ama Allahım sağlıcakla kucağına almayida.nasip etsin inş..
Günaydınn arkadaslar
Kontrolden çıktık 1450 gr olmuş boyu da 39 cm
Herşey yolunda şimdilik
Kan uyuşmazlığı ile ilgili testi de yaptırdım
Doğum Aralık sonu gibi görünüyor dedi sezeryan olacağı üçin Ocağı beklememiz biraz zor görünüyormuş
Kizlar bisey daha sorucam bogazlarim falan yaniyo hasta olacak gibiyim hamileyken agri kesicili pastil yada normal bogaz pastili kullaniliyor mu bilgisi olan var mi ?
Kizlar bisey daha sorucam bogazlarim falan yaniyo hasta olacak gibiyim hamileyken agri kesicili pastil yada normal bogaz pastili kullaniliyor mu bilgisi olan var mi ?