2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimkide erkek canım son adet tarihim 1 nisan
İlki sezeryan benimkinni ondan sezeryan olacak mecbur
senin niye sezeryan önerdi ki ?
Benim yaş 36 canım ilk gebelik ileri yaşta olduğu için dr. sezeryan dedi. İşin açıkcası Normal doğumu bekleyecek sabrım olmadığından sezeryan demesi işime geldi. benim son adet 4 Nisan Sezeryandan önce doğurmıyim ben :)

11 kasım aliexpress kuruluş yıldönümüymus indirim olacakmış onu bekliyorum canim alacağım inşallah
Bende onu bekliyorum bakalim ne kadar inecek aynisini instagramda gordum 175 tl diyorlar da acaba sirtimiza takinca cokmu kocaman ki onu bilemedim de ondan aldiysan nasil diye soracaktim

Bende onu bekliyorum bakalim ne kadar inecek aynisini instagramda gordum 175 tl diyorlar da acaba sirtimiza takinca cokmu kocaman ki onu bilemedim de ondan aldiysan nasil diye soracaktim

Canım 3 boy var

S m l

Dur hatta ölçüleri de atayım :)

Hadi ya cantaninda bedenleri mi var yani :) bide bu alieksp. Den alisveris ediyormusun mesela bazi urunlerin gelmeme ihtimali varmi ?

Şimdi yalan olmasın benim başıma bi kere geldi ama para iadesi yapıyorlar madur etmiyorlar. Bunun haricinde eşim de ben de alırız sıkıntı yasamadik

Kızlarr bugün bi anda sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi hemen peşinden sol bacağıma diz kapağıma kadar yayıldı ve yaklaşık 11 12 dakika sürdü o kadar kötüydü ki hamileliğim boyunca ilk defa böyle bi şey yaşadım ve korktum. Tecrübesiz bir ilk anne adayı olduğum için aklıma binbir türlü şey geldi. Allah'ım ne kadar canı tatlıyım ya bunda böyleyse doğum sancısını düşünemiyorum :) oğluşta hissetti heralde hep tekme attı.

Geçen sen bende sizin.givi aynı heyecanları yaşıyordum ve 2017 ocak annnesiyim öyle ağrılar normal canım kanama veya suyun gelmediyse sorun yok bebek hareketleri normalse endişe.etme ama içini rahatlatmak amaçlı doktorunla paylaş durumunu nst sokar sancı varmı diye nst için erkenmi tam hatırlayamıyorum ama Allahım sağlıcakla kucağına almayida.nasip etsin inş..

ooo maşallah tosuncuk olmuş canım o zaman benim yaklaşık bu kadar olmuştur seninle aynı tarih benimde çünkü :)

Illa ki marka olan pahali oluo ama kaliteli de ucuz olmaz yine de

Benm de gobegim ve bacaklarim hep buz gibi. Hic isinmio
Demekki normal ozaman benim bacaklarim da hep soguk ama onlar zaten hep soguktu :) bisey sorcam ayaklariniz sismeye basladi mi ?

Kizlar bisey daha sorucam bogazlarim falan yaniyo hasta olacak gibiyim hamileyken agri kesicili pastil yada normal bogaz pastili kullaniliyor mu bilgisi olan var mi ?

Kizlar bisey daha sorucam bogazlarim falan yaniyo hasta olacak gibiyim hamileyken agri kesicili pastil yada normal bogaz pastili kullaniliyor mu bilgisi olan var mi ?
Bana kadın doğumcum önermiyor canım ancak kulak burun boğaz doktoru bir tane pastil vermişti ama ben kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…