2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah allah bende anlamadım canım birden ultrasonda ne gördü de böyle dedi. Icini ferah tut öyle veya böyle bu süreç geçicek Allah hakkımızda hepimizin hayırlısını versin .

Canım şimdi okudum yazmışsın zaten kusura bakma

Bayaa şaşırdım ayrıntili da bile çıkmamıs sonuçta. Hayırlı sonuçlar ile gel inşallah

Hay allah ya kısmetten ötesi yok tabi ama inşallah sonuçların temiz çıkar... Dua edicem senin için... allahım esirgesin...
Tesekkur ederim dualariniz icin.

S selifor canım hem mesafe hem gebelik hormonları yüzünden oldukça hassas olabilirsin canım sen hiç sıkma canını kimseyi de alttan alma inşallah tez vakitte kavuşursunuz kocan ve kızınla o zaman her şey çok güzel olacak inşallah

yükledim uygulamayı ama benim doğum izne çıkış tarihimi 1 hafta geç gösteriyor :) 32+0 da çıkılır normalde bu uygulamaya göre 33+0 olarak gösteriyor

Bende banu xiftci var canı doğru gösteriyor ama sende niye oldu ki anlamadim

Allah allah bende anlamadım canım birden ultrasonda ne gördü de böyle dedi. Icini ferah tut öyle veya böyle bu süreç geçicek Allah hakkımızda hepimizin hayırlısınıversin
Bir kist gorduler. Bazi sendromlarin belirtilerinin icinde varmis. Ama diger organlarinda bir sorun yok elhamdulillah. Belki de dogduktan sonra bir operasyonla alinacak bir kist de olabilir dediler. Hicbir doktor tam emin olamadi ama bir turlu. Belki de dogum lekesi gibi bir seydir diyorum ben de. En son kanimi yurtdisina gonderdik, amniyosentezde dusuk riski var cunku.

insaAllah canım o güzel günleri görmek istiyorum buna şükür tabi sagol canım teşekkür ederim cevabın için

Kızlar tetenoz 2. Doz da vurdurdum. İnşallah ağrısız geçer :)

bende salı günü aşı oldum , yapan hemşire farklıydı.
ilkini hiç anlamamıştım ama bu sefer kolum ciddi arıdı ,hala da dokununca acıyo

inşallah seninki ağrısız olur

bende salı günü aşı oldum , yapan hemşire farklıydı.
ilkini hiç anlamamıştım ama bu sefer kolum ciddi arıdı ,hala da dokununca acıyo

inşallah seninki ağrısız olur

İnşallah canım 3 saat oldu su an icin bir şey yok ama sabaha da iyi olur inşallah

Illa ki marka olan pahali oluo ama kaliteli de ucuz olmaz yine de

Benm de gobegim ve bacaklarim hep buz gibi. Hic isinmio
Az önce koca bir kutu puding yedim. Hadi sende ye de azıcık kilo al. Hep ben mi alıcam yaaaa. Diğer arkadaşlardan özür dilerim. Ama Dilara'nın yanlızca iki kilo almış olmasına katlanamıyorum

Az önce koca bir kutu puding yedim. Hadi sende ye de azıcık kilo al. Hep ben mi alıcam yaaaa. Diğer arkadaşlardan özür dilerim. Ama Dilara'nın yanlızca iki kilo almış olmasına katlanamıyorum
Yoksaa pınar kido kakaolumu ayy ben onu sureklı tuketıyorum bende 4 5 kılo aldım emın ol son kıloları o kutu kutu pudıngler yaptı ben kılo almayınca esım careyı onda buldu galıba alıp alıp geliyor

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun canını sıkıp bebeğini strese sokma Allah ne yazdı ya onu yaşıyoruz

Aminn dua et. Bence sonuçlar tertemiz gelecek hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…