Canım çok teşekkür ederim yorumun için içimi rahatlattın. Sanırım bu sancılar ara ara olacak doğuma adım adım yaklaşıyoruz. Alışmamız lazım. Allah yardımcımız olsun.Geçen sen bende sizin.givi aynı heyecanları yaşıyordum ve 2017 ocak annnesiyim öyle ağrılar normal canım kanama veya suyun gelmediyse sorun yok bebek hareketleri normalse endişe.etme ama içini rahatlatmak amaçlı doktorunla paylaş durumunu nst sokar sancı varmı diye nst için erkenmi tam hatırlayamıyorum ama Allahım sağlıcakla kucağına almayida.nasip etsin inş..
benim geç döllenme canım baya geriden geliyodu. Ama sonradan yakaladı tarihini. Doktorum sata göre takip ederim dedi. Yani ileriden de gitse geriden de gelse sata bakıyo benim doktor. Çok bir fark yok nasılsa sende de satı takip edebilirsin benceNereyi takip ediyorsunuz kızlar benimde sata göre 8 ocak ultrasonda göre 6 ocak gözüküyor doğum tarihi sizlerle yakınız @speedy-gonzales
çok sağlam üşüttüm. Hatta burnum silmekten yara oldu sonra uçuğa çevirdi. Doktor hiç bir ilaç veremem ama çok dikkat et ilerlerse antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın dedi. Bir güzel rapor alıp 2 gün yattım. Ihlamur bal limon gibi kocakarı ilaçları kullandım sadece. Aman dikkat edin çok zor geçiyorKizlar bisey daha sorucam bogazlarim falan yaniyo hasta olacak gibiyim hamileyken agri kesicili pastil yada normal bogaz pastili kullaniliyor mu bilgisi olan var mi ?
Demekki normal ozaman benim bacaklarim da hep soguk ama onlar zaten hep soguktu :) bisey sorcam ayaklariniz sismeye basladi mi ?
Ben gecen hafta gecirdim. Ihlamur ictim bol bol. Icine de zencefil vr bal koydum. Gecelrti de yatmadan balli zencefilli sut ictim. Ugradi gecti cigerlerime falan inmedi oksuruk cok sukjrKizlar bisey daha sorucam bogazlarim falan yaniyo hasta olacak gibiyim hamileyken agri kesicili pastil yada normal bogaz pastili kullaniliyor mu bilgisi olan var mi ?
Dün kızımı çok yordum galiba 10bin küsür adım atmışim telefonda adimsayar var o kadarı fazla geldi sanırım doktorda yürüyüş yap dedi hareket halinde olmam için tek başıma nasıl yürüyim hadi bir gün iki gün sonra sıkıcı olur neyse bebeğim için başlıcam artık boğazımıda tutmaya başladım zaten hayırlısı
Yalnız benim canım aşırı sıkkın esimden yana adam öküz resmen dün alisverisi burnumdan getirdi o lazimmiydi bu lazimmiydi of aldım işte tamam değil veya öyle burnumdan getirme birde üstüne ne bir güzel söz ne birsey mesajlasabiliyoruz arayamasakta ben yazıyorum güzel şeyler seviyorum öpüyorum özlüyorum ama onda yok demek ki gözden uzak oldukca gönlündende uzak olucam kendisi bilir artık bende onun gibi davranıcam paşa gönlü bilir askerde diye zor diye buna gerek yok benim icinde kolay değil of neyse ya icimi dökmek istedim inanın kimseyle konusamiyorum esimin son gittiği günden beri aglamamistm bugün ağladım anneme kırıcı konustm onlarda babamla gereksiz insanlar yüzünden atisiyorlar agresif oluyorlar dedim dogumdan sonra ben burda nasıl durucam cok gerginlik yapıyorsun ne onun ailesine ne buraya alıp başımı gidicem dedim sinirle cok kızdı o an ama sonradan tavır yapmadi normalde olsa konusmazdi kolay kolay hamileyim kötüyüm diye uzatmadi galiba akşam Özür dilicem zaten herkesi idare etmekten yoruldum artık kocami idare et ailemi idare et esimin ailesini idare et yeter ya
Burdada olsa ayni sekilde davranırdi canım artik bebegim ve kendimden baskasini dusunmicem zaten herkes kendi bilir abartiyorm veya bilmiyorum hislerm iste geçici şeyler ama içimi döküp rahatlamam lazımdıah canım sakinleş biraz öncelikle.. ikiniz içinde zor süreçleri ayrı ayrı geçirmek durumundasınız maalesef.. Cok zor tahmin edebiyorum... Ama yapcak bişey yok idare etmeye çalışın ilişkinizi birbirinizi yıpratmayın... Bazen uzaklıklar gereksinimler farklı olunca anlaşmayı zorlaştırıyor. Senin alış veriş heyecanını o oradaki sartlardan anlayamamıştır. sende hamileliliğin verdiği duygusallık eminim ilgi istiyorsun ah cok üzüldüm gerçekten durumunuza inan ikinizin de birbirinize çok ihtiyacı var. İnşallah en kısa sürede düzelir hersey... bu arada aileleri takma ya gebesin sonuçta yap nazını pozunu aldırma onlara..
Cok dua istiyorum sizden cok. Bebegimizin sendromlu olabilme ihtimalinden bahsetti doktorlar. Bu son haftada mahvolduk. Kac tane doktora, perinatologa gittik hepsi ayni seyi soyluyor.Yurtdisina kanimi gonderme karari aldik, bu ay sonunda gelecek sonuc. Rabbimden bebegimizin fiziksel, zihinsel, ruhsal, bedensel, her yonden eksiksiz, kusursuz, saglikli, sihhatli olmasini istiyorum, hayirla kucagimiza alalim insaallah.
Allahin izniyle sonuc iyi cikicak canım icini ferah tut onlarda insan sonucta yanılma olabilir iyi düşünCok dua istiyorum sizden cok. Bebegimizin sendromlu olabilme ihtimalinden bahsetti doktorlar. Bu son haftada mahvolduk. Kac tane doktora, perinatologa gittik hepsi ayni seyi soyluyor.Yurtdisina kanimi gonderme karari aldik, bu ay sonunda gelecek sonuc. Rabbimden bebegimizin fiziksel, zihinsel, ruhsal, bedensel, her yonden eksiksiz, kusursuz, saglikli, sihhatli olmasini istiyorum, hayirla kucagimiza alalim insaallah.
Yok canım onu sormadım :) seyi sormak istedim bir uygulamadan bahsediyorsunuz ya patlıcan büyüklüğü fln diye o hangi uygulama nereyi takip ediyorsunuz :)benim geç döllenme canım baya geriden geliyodu. Ama sonradan yakaladı tarihini. Doktorum sata göre takip ederim dedi. Yani ileriden de gitse geriden de gelse sata bakıyo benim doktor. Çok bir fark yok nasılsa sende de satı takip edebilirsin bence
Muhakkak abartı var canım :) çünkü maalesef ben kendimden biliyorum eşim biraz sert şekilde bişey söylese hemen gözlerim doluyor sanki ne dedi... İster istemez hormonlarımız zorluyor. Evet en doğrusunu yaparsın kendin ve bebeğin herşeyden önce gelmeli. gerisi zamanla gelip geçiyor allah sağlık sıhat ağız tadı versin. Eşinde asker bence ona anlayış göster o herşeyden mahrum. Dök içini canım rahatla tabi.. ama cokta takma bence.Burdada olsa ayni sekilde davranırdi canım artik bebegim ve kendimden baskasini dusunmicem zaten herkes kendi bilir abartiyorm veya bilmiyorum hislerm iste geçici şeyler ama içimi döküp rahatlamam lazımdı
ah canım ya İnşallah inşallah yanılırlar... Ya peki 2 li - 3 lü testlerini ve ayrıntılı usg yaptımadın mı? Şimdiye kadar nasıl anlamazlar..
Allah allah canım ya 2 li test yanda ayrıntılıda bir şey çıkmadı mi bu son haftada ne oldu da
Cook geçmiş olsun içini rahat tut inşallah güzel gelecek sonuçlar
Evet hormonlar sağolsun basit veya değil dünya kadar şeymiş gibi hissettirebiliyor kızımızı kucağıma alınca rahatlicam ve ben ona anlayis gosteriyorm başından beri gostrdm keske oda biraz öyle yapsa neyse Sağol canım cevap verdign icin teşekkür ederimMuhakkak abartı var canım :) çünkü maalesef ben kendimden biliyorum eşim biraz sert şekilde bişey söylese hemen gözlerim doluyor sanki ne dedi... İster istemez hormonlarımız zorluyor. Evet en doğrusunu yaparsın kendin ve bebeğin herşeyden önce gelmeli. gerisi zamanla gelip geçiyor allah sağlık sıhat ağız tadı versin. Eşinde asker bence ona anlayış göster o herşeyden mahrum. Dök içini canım rahatla tabi.. ama cokta takma bence.
Cok dua istiyorum sizden cok. Bebegimizin sendromlu olabilme ihtimalinden bahsetti doktorlar. Bu son haftada mahvolduk. Kac tane doktora, perinatologa gittik hepsi ayni seyi soyluyor.Yurtdisina kanimi gonderme karari aldik, bu ay sonunda gelecek sonuc. Rabbimden bebegimizin fiziksel, zihinsel, ruhsal, bedensel, her yonden eksiksiz, kusursuz, saglikli, sihhatli olmasini istiyorum, hayirla kucagimiza alalim insaallah.
Amin insaallah.Allahin izniyle sonuc iyi cikicak canım icini ferah tut onlarda insan sonucta yanılma olabilir iyi düşün
2li, 3lu yaptirmamistim ama ayrintili ultrason yaptirmistim, hicbir sorun yoktu. Hatta bundan 2 hafta oncesinde normal ultrasonda bile doktor hicbir sorun gormemisti. 2 hafta icinde nasil bir anda boyle bir sey cikti biz de anlayamadik. Doktorlar bazi sendromlarin cok sonra belirti verebildigini soylediler.
Hay allah ya kısmetten ötesi yok tabi ama inşallah sonuçların temiz çıkar... Dua edicem senin için... allahım esirgesin...2li, 3lu yaptirmamistim ama ayrintili ultrason yaptirmistim, hicbir sorun yoktu. Hatta bundan 2 hafta oncesinde normal ultrasonda bile doktor hicbir sorun gormemisti. 2 hafta icinde nasil bir anda boyle bir sey cikti biz de anlayamadik. Doktorlar bazi sendromlarin cok sonra belirti verebildigini soylediler.
Yok canım onu sormadım :) seyi sormak istedim bir uygulamadan bahsediyorsunuz ya patlıcan büyüklüğü fln diye o hangi uygulama nereyi takip ediyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?