2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yoksaa pınar kido kakaolumu ayy ben onu sureklı tuketıyorum bende 4 5 kılo aldım emın ol son kıloları o kutu kutu pudıngler yaptı ben kılo almayınca esım careyı onda buldu galıba alıp alıp geliyor
Puding Yiyelim güzel güzel kilo alalım. Zayıf hamile kadın mı olurmuş be

Canim bana hic inandirici gelmedi. Benm kuzenimin oglunun yuzunde sol gozunun kenarinda kocaman bi siyah dogum lekesi var. Kist dediler sendromlu dediler. Meger lekeymis. Sikma canini hic ben inanmiorum kotu bisi cikicaana

Az önce koca bir kutu puding yedim. Hadi sende ye de azıcık kilo al. Hep ben mi alıcam yaaaa. Diğer arkadaşlardan özür dilerim. Ama Dilara'nın yanlızca iki kilo almış olmasına katlanamıyorum
yemiomuyum sanion o ucgen olan baharatli seyler var ya bazen paket paket onlardan.yiom ama dikkat de ediom tabi. Buhun yediysem mesela 3 4 gun yemiom bida ole seyler

K Kimmik canım içini ferah tut . Benim 2 li testimin sonucu 1/39 çıktı . Düşün alt sınır 1/250 olması gerekirken bende inanılmaz yüksek bir değer çıktı . Günlerce ağladım , üzüldüm . Amniosentez önermedikleri için ve riskli olduğu için yaptırmadım . Senin yurtdışına gönderdiğin kan örneği de yine benzer sonuç çıkacağı için yollamak istemedik .
Ayrıntılı ultrasona kadar beklemeye karar verdik . Ayrıntılı ultrasonu 2 farklı yerde yaptırıp bebek sağlıklı sözünü duyana kadar , 3 ayım zehir oldu . Hala daha kesin bir şey yok , sadece usg de iyi gördüler . Ama ben inanıyorum . Evladım sağlıklı , bize kavuşmayı bekliyor . Tüm dualarım seninle ve evladı ile sınanan annelerle .

Canim sende durum.cok farkli sende kendini 3 ay bosa yiprattin. Ikiz bebek diilmiydi seninki basta. Ikizlerde tarama testleri asla dogru sonuc vermio

Canim sende durum.cok farkli sende kendini 3 ay bosa yiprattin. Ikiz bebek diilmiydi seninki basta. Ikizlerde tarama testleri asla dogru sonuc vermio
Evet canım öyleydi . Kaybolan ikiz sendromu yaşamıştım . Tıp bunu söylese de ana yüreği işte üzülmeden edemiyor .
Kız Dilara senin 2 kilo almana taktı millet , şişt sakın kimseye söyleme ben daha hiç kilo almadım :)

Yok canim hic uzulme sen bunun icin
K Kubraliiii bak burda ne varmis

Ben mı yanlış biliyorum acaba benim 3 nisan son tarih 13 kasım doğum iznine çıkış tarihim olmuyor mu

Tahmini doğum tarihin 8 ocak görünüyor canım

Su an 28 hafta 2 günlüksun

32 de ayrilacaksin

Tam 1 ayin var

26 ekim 29 hafta 2 gün
2 Kasım 30 hafta 2 gün
9 kasim 31 hafta 2 gün
10 kasim 31 hafta 3 gun
11 kasim 31 hafta 4 gün
12 kasim 31 hafta 5 gün
13 kasim 31 hafta 6 gün
14 kasim 32 hafta 0 gün
15 kasim İzne çıkıyorsun 32 arti 1

İstersen 2 gün yıllık izin yaz 13 kasim. Ve 14 kasim için. 10 Kasım Cuma çalış ve kapat çalışma hayatını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…