2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım onlar için idare edicez ama dogumdan sonrada kafamiza göre yiyemicez napalım sağlık olsun yter ki
Sagol teyzesi saglikla giysinler insaAllah miniklermiz binbir heves ve heyecanla aldiklarimizi
Gercekten öyle hiçbir alış veriş bebeğimize yaptigimiz alış veriş kadar güzel heyecanli olmamistir canlarım benim ya allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah

Ay ne güzel valla 2 yıllık ücretsiz izniniz de var keşkem benim olsa

Ay çok tatlısın ama olmuyor şu an mesela çorbasi tatlısı dahil herşey hazır. sıradan yemek olunca yüzlerini döküyorlar.

Ay ne güzel valla 2 yıllık ücretsiz izniniz de var keşkem benim olsa

canım boşver seninde yarı zamanlı çalışıp tam maaş alma hakkın var... Memurlara da gelecekti ama henüz gelmedi diye biliyorum...

Son düzenleme:
O P ile başlayan şeyi yazıp Durmayın yahu canım cekiyorrrrrrrrrrr
Ben ne olduğunu anlamadım ama tatlı birseymis gibi hissettim zaten tatli yasaklandi ya canım istiyor hep tuzluda yasak olmustu ama onu canım istemiyor

Gercekten öyle hiçbir alış veriş bebeğimize yaptigimiz alış veriş kadar güzel heyecanli olmamistir canlarım benim ya allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
Evet canım bambaska bir heyecan Allahim herkese tattirsn

Neden tatlı yasak oldu ki canım cok istiyor ya tuzluyu böyle istemedim yasaklandığı zaman kızım için dayanmak zorundayım ama şimdilik azalttim hepten kesmem zor gibi görünüyor yavas yavas alışıcam

Cok uzuldum canim umarim cogu arkadasta oldugu gibi doktor yanilmasidir.ne gibi bir sendromdan bahsediliyor .....icini ferah tut hep olumlu dusun....

Ben bir ay sonrasını hesap ediyordum. Hadi bir buçuk olsun
Haha uzgunum beybi

Aynen bende o minijlerden goturuom

Banyonun aciliyeti neymis de toplasip geliolar ki. Yarin sular gelince yapiversinler. Ayrica sen onlari o mukellef sofralara zamaninda alistirmasan onlar smdi tatli eksik olunca surat yapmazlardi. Ay biricik gelinleriyim hurmette eksik kalmiyim die kendimizi yirtioz sonra boynumuzun borcuymus gibi davraniolar. Yaranilmaz bunlara
Ben ne olduğunu anlamadım ama tatlı birseymis gibi hissettim zaten tatli yasaklandi ya canım istiyor hep tuzluda yasak olmustu ama onu canım istemiyor
Ay yok kiz tatli diil. Pirasadan bahsediolar. yesa nin cani istemis

Puhahahahahahh aynen aynen pırasa soyle bol limonlu ohhh:)

Ayyy soğan demişken soğan mihlasi / mihlamasi diye bir şey yapmıştı annem ben ilkokuldayken. Canım ondan çekti. Tarif bulalım da yapalım hahahahah
Birak.yiyintiyi aliexpreste hallowen indirimi var 19 23 october dio. Sizin cantalar suan 70 tl sanirim normal.fiyatini blmiom da

Ay çok tatlısın ama olmuyor şu an mesela çorbasi tatlısı dahil herşey hazır. sıradan yemek olunca yüzlerini döküyorlar.
Canım döksünler yüzlerini niye dokmemeleri için uğraşıyorsun canının kıymetini bilsene sende. bak çok basın ağrır ilerde fitliyormus gibi olmayım da

Kızzz benim aklıma direk tatlı geldi yasak olunca işte neyse pırasa severdimde canım istemedi şimdi tatlı istiyorum ben tatlıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…