- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Gercekten öyle hiçbir alış veriş bebeğimize yaptigimiz alış veriş kadar güzel heyecanli olmamistir canlarım benim ya allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallahAynen canım onlar için idare edicez ama dogumdan sonrada kafamiza göre yiyemicez napalım sağlık olsun yter ki
Sagol teyzesi saglikla giysinler insaAllah miniklermiz binbir heves ve heyecanla aldiklarimizi
Ay ne güzel valla 2 yıllık ücretsiz izniniz de var keşkem benim olsaDevletteyim canım kasımda randevum var hemen yazarımsırtımın agrısında ölecem bızımkıler dava takip programı alacaklarmıs pazartesiden beri klasörleri işlemekten göz parmak bel sırt gıttı ınsan sunu benım doğum ıznımde almazmı
Aklıma Güldür güldür şevket geldiAy ne güzel valla 2 yıllık ücretsiz izniniz de var keşkem benim olsa
Ay çok tatlısın ama olmuyorAy kuzum kıyamam sana ya dıkkat et ama doktorum hep bıseyler yap ama hamıle oldugunu unutma dıyor. gercı bana annemle esım bakıyor sukur kayınannem ılgılenıyor herseyle zaten burda kımsem yok gelen olursada onlardan gelende pek benden bısey beklemıyor kac sene sonra olunca korkuyolar heraldegercı bekleselerde yapmam az zora bulmadım ben kızımı. Ananem hep bil ama yapma derdi ıyı ol ama ıyı degılmıs gıbı davran mesela tabak getırırken bıranda belıne karnına agrı gırsın yada bacagına kramp fırgan dönme etraflarında işi bilecen işe gitmicen
Ay ne güzel valla 2 yıllık ücretsiz izniniz de var keşkem benim olsa
Ben ne olduğunu anlamadım ama tatlı birseymis gibi hissettim zaten tatli yasaklandi ya canım istiyor hep tuzluda yasak olmustu ama onu canım istemiyorO P ile başlayan şeyi yazıp Durmayın yahu canım cekiyorrrrrrrrrrr
Evet canım bambaska bir heyecan Allahim herkese tattirsnGercekten öyle hiçbir alış veriş bebeğimize yaptigimiz alış veriş kadar güzel heyecanli olmamistir canlarım benim ya allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah
Ah Canım o dediğin sadece 2 aylık bir hak ilk çocukta yani ücretli iznin bittikten sonra 2 ay yarı zamanlı çalışıp tam maaş alabiliyorsun.canım boşver seninde yarı zamanlı çalışıp tam maaş alma hakkın var... Memurlara da gelecekti ama henüz gelmedi diye biliyorum...
bende 3 ayrı uygulama var canım :) ama bahsettiğimiz happymomYok canım onu sormadım :) seyi sormak istedim bir uygulamadan bahsediyorsunuz ya patlıcan büyüklüğü fln diye o hangi uygulama nereyi takip ediyorsunuz :)
Cok uzuldum canim umarim cogu arkadasta oldugu gibi doktor yanilmasidir.ne gibi bir sendromdan bahsediliyor .....icini ferah tut hep olumlu dusun....2li, 3lu yaptirmamistim ama ayrintili ultrason yaptirmistim, hicbir sorun yoktu. Hatta bundan 2 hafta oncesinde normal ultrasonda bile doktor hicbir sorun gormemisti. 2 hafta icinde nasil bir anda boyle bir sey cikti biz de anlayamadik. Doktorlar bazi sendromlarin cok sonra belirti verebildigini soylediler.
Haha uzgunum beybiBen bir ay sonrasını hesap ediyordum. Hadi bir buçuk olsun
Aynen bende o minijlerden goturuomYiyorum valla dayanamıyorum ya ona aşeriyorsam
ayy sorma bende cok yedim yaaa patatesli olanlara dayanamıyorumm gercı benımkı ne alırsa hem yeme dıyo hemde alıyor sokma ozaman gözume dıdımm yirimm didimm gecen 50 kurus olan varya ondan aldım ıcınden bı lokma cıkıyor buyuk alsam hepsini yicem
Banyonun aciliyeti neymis de toplasip geliolar ki. Yarin sular gelince yapiversinler. Ayrica sen onlari o mukellef sofralara zamaninda alistirmasan onlar smdi tatli eksik olunca surat yapmazlardi. Ay biricik gelinleriyim hurmette eksik kalmiyim die kendimizi yirtioz sonra boynumuzun borcuymus gibi davraniolar. Yaranilmaz bunlaraBiraz dedikodu yapıp rahatlamam lazım. Valide hanımların suları kesilmiş. Kayın baba valide birde görümce bana banyo ya geliyorlar. Allah'm ya daha pazar günü burdaydilar. Eskiden hafta da bir geliyorlardi şimdi ikiye çıkardılar. Kafayı yiyeceğimm. Sevgili kocam birde ara gelmeleri için ısrar et diyor tövbe yarabbi.
Ay yok kiz tatli diil. Pirasadan bahsediolar.Ben ne olduğunu anlamadım ama tatlı birseymis gibi hissettim zaten tatli yasaklandi ya canım istiyor hep tuzluda yasak olmustu ama onu canım istemiyor
Haha uzgunum beybi
Aynen bende o minijlerden goturuom
Banyonun aciliyeti neymis de toplasip geliolar ki. Yarin sular gelince yapiversinler. Ayrica sen onlari o mukellef sofralara zamaninda alistirmasan onlar smdi tatli eksik olunca surat yapmazlardi. Ay biricik gelinleriyim hurmette eksik kalmiyim die kendimizi yirtioz sonra boynumuzun borcuymus gibi davraniolar. Yaranilmaz bunlara
Ay yok kiz tatli diil. Pirasadan bahsediolar.yesa nin cani istemis
Yahu ballandirmasanaPuhahahahahahh aynen aynen pırasa soyle bol limonlu ohhh:)
Yahu ballandirmasanapirasa yani sonucta sogangillerden
Birak.yiyintiyi aliexpreste hallowen indirimi var 19 23 october dio. Sizin cantalar suan 70 tl sanirim normal.fiyatini blmiom daAyyy soğan demişken soğan mihlasi / mihlamasi diye bir şey yapmıştı annem ben ilkokuldayken. Canım ondan çekti. Tarif bulalım da yapalım hahahahah
Canım döksünler yüzlerini niye dokmemeleri için uğraşıyorsun canının kıymetini bilsene sende. bak çok basın ağrır ilerde fitliyormus gibi olmayım daAy çok tatlısın ama olmuyorşu an mesela çorbasi tatlısı dahil herşey hazır. sıradan yemek olunca yüzlerini döküyorlar.
Kızzz benim aklıma direk tatlı geldi yasak olunca işte neyse pırasa severdimde canım istemedi şimdi tatlı istiyorum ben tatlııııHaha uzgunum beybi
Aynen bende o minijlerden goturuom
Banyonun aciliyeti neymis de toplasip geliolar ki. Yarin sular gelince yapiversinler. Ayrica sen onlari o mukellef sofralara zamaninda alistirmasan onlar smdi tatli eksik olunca surat yapmazlardi. Ay biricik gelinleriyim hurmette eksik kalmiyim die kendimizi yirtioz sonra boynumuzun borcuymus gibi davraniolar. Yaranilmaz bunlara
Ay yok kiz tatli diil. Pirasadan bahsediolar.yesa nin cani istemis
Ya cok tatlisinKızzz benim aklıma direk tatlı geldi yasak olunca işte neyse pırasa severdimde canım istemedi şimdi tatlı istiyorum ben tatlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?