2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
tam 10 kg aldım şuanda Çok mutsuzum çünkü aşırı yiyorum.
evet ya işlerimiz bitti şükür 80 gün kaldı bekliyoruz.

Valla canlı gormedigimzden midir bilemiyorum ama bence oyle abartı da bi gobuş yok gayet tatlış canım sanki ikiz göbeği gibi abartmasın millet de
Canta hazırlama heyecanına bizi de ortak ettigin icin sagol canım

K Kubraliiii canım ben 107 kilo ile hamile kaldım . Zaten doktorum en fazla 5-7 kilo almalısın dedi . Bu arada hiç mide bulantısı , kusma olmadı ama şükürler olsun henüz hiç kilo da almadım . Karnım filan epey çıktı ama sanırım metabolizmam aşırı hızlandı, ondan henüz alamadım kilo .

Sen diyince mi bilmiyorum bir bogaz yanması hissettim yoksa ben de mi hasta olucam gecmis olsun yesom sogan bişeysi (anımsayamadım) sifa olsun
Travesti ses ayrıca en sevdigim
Bi do ver bakalım

Canım katılım da az istanbul grubu bi bulussun bakalım onlardan heves edip biraz daha düzelince buluşuruz inşallah :)

Demi ya. Salon kadini cizgisini tatli krizinde bile bozmuyo
B Badekuti

Herkese iyi aksamlar ankaraya tasinali bir kac ay oldu yirmi dort haftalik hamileyim ve daha icime sinen bir doktor bulamadim devlette tavsiye edebilecegiz bir doktor hastane varmi acaba

Herkese iyi aksamlar ankaraya tasinali bir kac ay oldu yirmi dort haftalik hamileyim ve daha icime sinen bir doktor bulamadim devlette tavsiye edebilecegiz bir doktor hastane varmi acaba

Yenimahalle devlet hastanesi aysegul yilmazkol ben gidiyorum gayet memnunum:)

Bi de yine aynı hastanedeki Tülay hanim çok ovuluyor ama ben hiç gitmedim

Demi ya. Salon kadini cizgisini tatli krizinde bile bozmuyo
B Badekuti
Yerim seni yaaaa .....hazir tatli yedigimde agzimda garip bi tat kaliyor tatli yiyemiyorum ama geri kalan bilimum seyi salon kadini cizgimden cikip allah ne verdiyse gomuyorum valla acim tatlim sabah birazdan yemek yiycem die mutlulukla kalkiyorum

Yerim seni yaaaa .....hazir tatli yedigimde agzimda garip bi tat kaliyor tatli yiyemiyorum ama geri kalan bilimum seyi salon kadini cizgimden cikip allah ne verdiyse gomuyorum valla acim tatlim sabah birazdan yemek yiycem die mutlulukla kalkiyorum
Sabahlari bi ben mi acikmiorum ya. Otursam otururum oglene kadar bisi yemeden

Valla canim karnin gayet normal takma kimseyi ......cok tatlisin

sağol canım
Bu arada daha bugün elma , muz , ceviz petibör tatlı yaptım mükemmel oluyor

Valla canlı gormedigimzden midir bilemiyorum ama bence oyle abartı da bi gobuş yok gayet tatlış canım sanki ikiz göbeği gibi abartmasın millet de
Canta hazırlama heyecanına bizi de ortak ettigin icin sagol canım

İnsanlar hamile karnı görmemiş galiba
konuşan konuşsun artık çantam da hazır nasılsa doğurursam giderim

Kızlar ben bugun yürüyüşlere başladım yarım saat yürüdüm inşallah devam ederim aksatmadan haftada 150dk yürüsen iyi olur dedi dr. Siz basladınız mı yürüyüşlere?

Valla sabah 6.45 kalkiş akşam genelde 18.20 eve giriş yemek ortalik toplama ıvir zivir deyince yürüyuse zaman kalmıyor

Ama inşallah izne çıkınca Leslie ile walk at home yapmak isterim:)

Sabahlari bi ben mi acikmiorum ya. Otursam otururum oglene kadar bisi yemeden
Ben nobetci ac canim doktorumdan tirsima tutuyorum yoksa uyanik oldugum her dakka yerim gece acikim salatalik yiyorum bu aralar alabas turp cok lezzetli olduklarina inandirmaya calisiyorum kendimi yemio ama.....

Bana kalsa kocaman gobegim var. Ama dun durakta teyzenin biri bekar misin die sordu bana. Bi gobegime baktim bi kadina baktim. Teyze saka mi yapion hamileyim baksana dedm. Amaniin ben seni etine dolgun sandiydim.dedi
34 yasindayim minyonda degilim bana ogrenci misin kizim dedi teyzenin biri opesim geldi teyzeyi gozu gormuyodu galiba ama ,tabii suanki karnim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…