- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Ben bir ay sonrasını hesap ediyordum. Hadi bir buçuk olsun
Ayy canım benim usenmeyipte yazmışsın çok sağol. 32+0 da is günü olarak çalışıyoruz yani öyle mi :) ben 13 ve 14une bir şekilde izin ayarlayım o zaman cumadan bitireyim :)Tahmini doğum tarihin 8 ocak görünüyor canım
Su an 28 hafta 2 günlüksun
32 de ayrilacaksin
Tam 1 ayin var
26 ekim 29 hafta 2 gün
2 Kasım 30 hafta 2 gün
9 kasim 31 hafta 2 gün
10 kasim 31 hafta 3 gun
11 kasim 31 hafta 4 gün
12 kasim 31 hafta 5 gün
13 kasim 31 hafta 6 gün
14 kasim 32 hafta 0 gün
15 kasim İzne çıkıyorsun 32 arti 1
İstersen 2 gün yıllık izin yaz 13 kasim. Ve 14 kasim için. 10 Kasım Cuma çalış ve kapat çalışma hayatını :)
Yiyorum valla dayanamıyorum ya ona aşeriyorsamPuding Yiyelim güzel güzel kilo alalım. Zayıf hamile kadın mı olurmuş be
ayy sorma bende cok yedim yaaa patatesli olanlara dayanamıyorumm gercı benımkı ne alırsa hem yeme dıyo hemde alıyor sokma ozaman gözume dıdımm yirimm didimm gecen 50 kurus olan varya ondan aldım ıcınden bı lokma cıkıyor buyuk alsam hepsini yicemyemiomuyum sanion o ucgen olan baharatli seyler var ya bazen paket paket onlardan.yiom ama dikkat de ediom tabi. Buhun yediysem mesela 3 4 gun yemiom bida ole seyler
Bana Personel Şube Müdürü ablam 32+0 oldugun gun gel dilekçeni ver didiiAyy canım benim usenmeyipte yazmışsın çok sağol. 32+0 da is günü olarak çalışıyoruz yani öyle mi :) ben 13 ve 14une bir şekilde izin ayarlayım o zaman cumadan bitireyim :)
Canım sonuçlar güzel gelecek inşallah lütfen kendini ve bebeğini yıpratma. Risk hepimiz için her zaman geçerli. Allah'ın izniyle burada sana çok şükür iyi geldi sonuçların yazacağız kısa zamanda.Cok dua istiyorum sizden cok. Bebegimizin sendromlu olabilme ihtimalinden bahsetti doktorlar. Bu son haftada mahvolduk. Kac tane doktora, perinatologa gittik hepsi ayni seyi soyluyor.Yurtdisina kanimi gonderme karari aldik, bu ay sonunda gelecek sonuc. Rabbimden bebegimizin fiziksel, zihinsel, ruhsal, bedensel, her yonden eksiksiz, kusursuz, saglikli, sihhatli olmasini istiyorum, hayirla kucagimiza alalim insaallah.
Bana da öyle dediler de az önce bir uygulama indirdim tahminimden bir hafta arttırdı kafam karıştı. son adet tarihimiz olduğu günü 0 olarak kabul edip hesaplıyoruz :)Bana Personel Şube Müdürü ablam 32+0 oldugun gun gel dilekçeni ver didii
doktoruma yazdım canım az önce 13 kasımda 32+0 oluyormuşum p.tesi gel iznini başlat dediTahmini doğum tarihin 8 ocak görünüyor canım
Su an 28 hafta 2 günlüksun
32 de ayrilacaksin
Tam 1 ayin var
26 ekim 29 hafta 2 gün
2 Kasım 30 hafta 2 gün
9 kasim 31 hafta 2 gün
10 kasim 31 hafta 3 gun
11 kasim 31 hafta 4 gün
12 kasim 31 hafta 5 gün
13 kasim 31 hafta 6 gün
14 kasim 32 hafta 0 gün
15 kasim İzne çıkıyorsun 32 arti 1
İstersen 2 gün yıllık izin yaz 13 kasim. Ve 14 kasim için. 10 Kasım Cuma çalış ve kapat çalışma hayatını :)
Ayy canım benim usenmeyipte yazmışsın çok sağol. 32+0 da is günü olarak çalışıyoruz yani öyle mi :) ben 13 ve 14une bir şekilde izin ayarlayım o zaman cumadan bitireyim :)
Düzeltme ben su an 28 +3 günlüğüm 2 değil
doktoruma yazdım canım az önce 13 kasımda 32+0 oluyormuşum p.tesi gel iznini başlat dedi
Biraz dedikodu yapıp rahatlamam lazım. Valide hanımların suları kesilmiş. Kayın baba valide birde görümce bana banyo ya geliyorlar. Allah'm ya daha pazar günü burdaydilar. Eskiden hafta da bir geliyorlardi şimdi ikiye çıkardılar. Kafayı yiyeceğimm. Sevgili kocam birde ara gelmeleri için ısrar et diyor tövbe yarabbi.
Benım bır uygulamada 6 aylık 1 uygulamada 7 aylık dıyorBana da öyle dediler de az önce bir uygulama indirdim tahminimden bir hafta arttırdı kafam karıştı. son adet tarihimiz olduğu günü 0 olarak kabul edip hesaplıyoruz :)
Bende kayın babaya atarım diye düşünüyordumOooooo görümcene bi kese atarsın artık hahaaha :)
Tamam zaruret olmus ama umarım hepsi yıkanıp yıkanıp banyoyu öyle bırakıp cıkıp gitmezler karnın burnunda halınleeBiraz dedikodu yapıp rahatlamam lazım. Valide hanımların suları kesilmiş. Kayın baba valide birde görümce bana banyo ya geliyorlar. Allah'm ya daha pazar günü burdaydilar. Eskiden hafta da bir geliyorlardi şimdi ikiye çıkardılar. Kafayı yiyeceğimm. Sevgili kocam birde ara gelmeleri için ısrar et diyor tövbe yarabbi.
geçen çarşafları yıkadim evi temizledim ağırlaşırsam yapamam diye. İnşallah öyle yapmazlar. Ay çok yoruldum canım. Valla her gelişlerinde mükellef birde sofra istiyorlar. Benim ailem de yoruluyorum diye gelmiyorlar. Onun kıskançliğı da var üstümdeTamam zaruret olmus ama umarım hepsi yıkanıp yıkanıp banyoyu öyle bırakıp cıkıp gitmezler karnın burnunda halınlee
ohh canım ne güzel dinlen bol bol doktoruna sorunca bizide bilgilendir. devlette mi calisiyorsun canimBenım bır uygulamada 6 aylık 1 uygulamada 7 aylık dıyoren ıyısı doktorun dedıgı hıc sekmez cumartesı gıderım hep gun +3 olurum çarsamba gunumu alıyorum bu gıttımde sorarm artık bende ona ayy unutmamam lazım hatta bana calışamaz raporu vermesi lazımm haftaya yıne ızın aldım kızlarrr
Tatlım ben okuyamıyorum ne oldu buluşma bana özellikle etiket yapman lazımSon kararı ben göremiyorum cunku yesa
Ay kuzum kıyamam sana ya dıkkat et ama doktorum hep bıseyler yap ama hamıle oldugunu unutma dıyor. gercı bana annemle esım bakıyor sukur kayınannem ılgılenıyor herseyle zaten burda kımsem yok gelen olursada onlardan gelende pek benden bısey beklemıyor kac sene sonra olunca korkuyolar heraldegeçen çarşafları yıkadim evi temizledim ağırlaşırsam yapamam diye. İnşallah öyle yapmazlar. Ay çok yoruldum canım. Valla her gelişlerinde mükellef birde sofra istiyorlar. Benim ailem de yoruluyorum diye gelmiyorlar. Onun kıskançliğı da var üstümde
Devletteyim canım kasımda randevum var hemen yazarımohh canım ne güzel dinlen bol bol doktoruna sorunca bizide bilgilendir. devlette mi calisiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?