2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy canım benim usenmeyipte yazmışsın çok sağol. 32+0 da is günü olarak çalışıyoruz yani öyle mi :) ben 13 ve 14une bir şekilde izin ayarlayım o zaman cumadan bitireyim :)

Düzeltme ben su an 28 +3 günlüğüm 2 değil

Puding Yiyelim güzel güzel kilo alalım. Zayıf hamile kadın mı olurmuş be
Yiyorum valla dayanamıyorum ya ona aşeriyorsam

yemiomuyum sanion o ucgen olan baharatli seyler var ya bazen paket paket onlardan.yiom ama dikkat de ediom tabi. Buhun yediysem mesela 3 4 gun yemiom bida ole seyler
ayy sorma bende cok yedim yaaa patatesli olanlara dayanamıyorumm gercı benımkı ne alırsa hem yeme dıyo hemde alıyor sokma ozaman gözume dıdımm yirimm didimm gecen 50 kurus olan varya ondan aldım ıcınden bı lokma cıkıyor buyuk alsam hepsini yicem

Ayy canım benim usenmeyipte yazmışsın çok sağol. 32+0 da is günü olarak çalışıyoruz yani öyle mi :) ben 13 ve 14une bir şekilde izin ayarlayım o zaman cumadan bitireyim :)
Bana Personel Şube Müdürü ablam 32+0 oldugun gun gel dilekçeni ver didii

Canım sonuçlar güzel gelecek inşallah lütfen kendini ve bebeğini yıpratma. Risk hepimiz için her zaman geçerli. Allah'ın izniyle burada sana çok şükür iyi geldi sonuçların yazacağız kısa zamanda.

doktoruma yazdım canım az önce 13 kasımda 32+0 oluyormuşum p.tesi gel iznini başlat dedi

Ben öyle duymuştum canım ama doktorun ya da insan kaynakları bilir bence onu en iyi :)

Ohhh eğer 28 arti 3 ise daha da az yıllık izin alıp çalışma hayatına ara verebilirsin:)

Biraz dedikodu yapıp rahatlamam lazım. Valide hanımların suları kesilmiş. Kayın baba valide birde görümce bana banyo ya geliyorlar. Allah'm ya daha pazar günü burdaydilar. Eskiden hafta da bir geliyorlardi şimdi ikiye çıkardılar. Kafayı yiyeceğimm. Sevgili kocam birde ara gelmeleri için ısrar et diyor tövbe yarabbi.

Oooooo görümcene bi kese atarsın artık hahaaha :)

Bana da öyle dediler de az önce bir uygulama indirdim tahminimden bir hafta arttırdı kafam karıştı. son adet tarihimiz olduğu günü 0 olarak kabul edip hesaplıyoruz :)
Benım bır uygulamada 6 aylık 1 uygulamada 7 aylık dıyor en ıyısı doktorun dedıgı hıc sekmez cumartesı gıderım hep gun +3 olurum çarsamba gunumu alıyorum bu gıttımde sorarm artık bende ona ayy unutmamam lazım hatta bana calışamaz raporu vermesi lazımm haftaya yıne ızın aldım kızlarrr

Tamam zaruret olmus ama umarım hepsi yıkanıp yıkanıp banyoyu öyle bırakıp cıkıp gitmezler karnın burnunda halınlee

Tamam zaruret olmus ama umarım hepsi yıkanıp yıkanıp banyoyu öyle bırakıp cıkıp gitmezler karnın burnunda halınlee
geçen çarşafları yıkadim evi temizledim ağırlaşırsam yapamam diye. İnşallah öyle yapmazlar. Ay çok yoruldum canım. Valla her gelişlerinde mükellef birde sofra istiyorlar. Benim ailem de yoruluyorum diye gelmiyorlar. Onun kıskançliğı da var üstümde

ohh canım ne güzel dinlen bol bol doktoruna sorunca bizide bilgilendir. devlette mi calisiyorsun canim

Tatlım ben okuyamıyorum ne oldu buluşma bana özellikle etiket yapman lazım Son kararı ben göremiyorum cunku yesa

Canım bi kişi kesin bi kişi eşine soracak. Ama benim boğaz sisti öksürük de var. Yarına biraz ii olursam cumartesi uygun aslında nana.

Ay kuzum kıyamam sana ya dıkkat et ama doktorum hep bıseyler yap ama hamıle oldugunu unutma dıyor. gercı bana annemle esım bakıyor sukur kayınannem ılgılenıyor herseyle zaten burda kımsem yok gelen olursada onlardan gelende pek benden bısey beklemıyor kac sene sonra olunca korkuyolar heralde gercı bekleselerde yapmam az zora bulmadım ben kızımı. Ananem hep bil ama yapma derdi ıyı ol ama ıyı degılmıs gıbı davran mesela tabak getırırken bıranda belıne karnına agrı gırsın yada bacagına kramp fırgan dönme etraflarında işi bilecen işe gitmicen

ohh canım ne güzel dinlen bol bol doktoruna sorunca bizide bilgilendir. devlette mi calisiyorsun canim
Devletteyim canım kasımda randevum var hemen yazarım sırtımın agrısında ölecem bızımkıler dava takip programı alacaklarmıs pazartesiden beri klasörleri işlemekten göz parmak bel sırt gıttı ınsan sunu benım doğum ıznımde almazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…