2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Aaaa ne kadan da satı benlen aynı olan bi gııııızzz :)

Aboww hayınlar sizi. Hiç kilo almayan hamile kadın mı olurmuş. Hamile kadın benim gibi sekiz kilo alır.hiç tasvip etmediğim davranışlar @deryali08

Ya da benim gibi 9

yesa KUMKUM06 benim evin direği biraz pimpiriktir de (polis kendisi)
Yok gidemezsin diyoooorrr ben de giderim diyoruuumm sonra bir kavga gurultu bir elamett eeoouuuğğvvv ikna edebilirsem kopcem yaani

Birak.yiyintiyi aliexpreste hallowen indirimi var 19 23 october dio. Sizin cantalar suan 70 tl sanirim normal.fiyatini blmiom da

Valla ben kalktım soğan mihlasi yapıyorum dur bakayım hahhaha

Ama.bizim.çantanın taklitlerinden de çok z ben sunveno marka istiyorum bakayım. Var mı indirim

yesa KUMKUM06 benim evin direği biraz pimpiriktir de (polis kendisi)
Yok gidemezsin diyoooorrr ben de giderim diyoruuumm sonra bir kavga gurultu bir elamett eeoouuuğğvvv ikna edebilirsem kopcem yaani

Canım valla ben kehir kehir oksuruyorum isterseniz az ileti tarihe erteleyelim isterseniz de gelirim ama sesimin ve oksurugumun kusuruna bakmazsiniz travesti gibi çıkıyor tövbe bismillah

Selam yeniden bu saat oldu çok şükür bitti işimiz ancak oturdum. İkinci şanssız oluyor bir şeyi olmuyor diyordum ama ev doluymuş çok şükür buda bitti şöyle kısaca anlatayım neler koyduğumu fikir olur. Bazı şeyleri ben 1 er tane koydum çünkü ilkinde kullanmadım gerek olursa gelir alırız dedim.

Bavulumuz böyle çok büyük değil, bana yeterli geldi. Üst kısmı fermuarlı bir bavul.

Buda üstü kapanıyor buraya bebek için ve kendim için ıslak mendil koydum , alt temizleme mendili,1 tulım takım , 1 alt üst takım bana terlik koyduk burada olanlar ben odaya gelince lazım olırsa diye extta koyduklarımız

Buda alt kısmı bjk olan bebeğin takımı tül kese içine koyduk ebeler istediğinde böyle kese ile vereceğiz dağılma , kaybolma şansı yok sağdaki de benim geceliğim ve sabahlığım 3 tane depend külot extta 1 tane büyük beden don , emzirme sütyeni koydum. Bide havlu kağıt.
Üstüne bide kalın çıkış için battaniye eklenecek bu kadar/

Buda annesinin karnında bekleyen kuzucuğım bügün anladım ikinci kez anne olacağımı

Link göndersene bi sana zahmet

Benimki 125 tl hala

Mint yeşili istiyorum
Sunvenolarda indirim yokmua bekle bakalim sen kasimi

Ayy bende hazirlamak iatedim bi an. Cok heveslendim. Haftaya tum alisverisi yapip sezonu kapaticam o zaman bende hazirlarim insallah. Gobusunu de yerim bu arada

K Kimmik Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Bende 2li 3lü testleri yaptırmadım ayrıntılı yaptıracaktım onda doktorum kendi baktı yaptırmana gerek yok özellikle dedi. Allah nasip ettiyse bu evladı dünyaya getireceğim ne verirse ondan her türlü kabulümüz. Yinede çokça dua edelim Rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı.

Benimde yaş 35 canım
doktor ileri yaş falan demedi hiç
Ben genç hissediyorum kendimi :))))

K Kimmik canım sıkıntı olsaydi ayrıntılıda çıkardı diye düsünüyorum
Allah ın izniyle bişey çıkmayacak içini ferah tur bizi de bilgilendir

Göbüşün çok tatlı kilonda pek yok ya çok yakışmış
Artık tüm işlerini halletmişsin geri sayımın başlasın

Canım valla ben kehir kehir oksuruyorum isterseniz az ileti tarihe erteleyelim isterseniz de gelirim ama sesimin ve oksurugumun kusuruna bakmazsiniz travesti gibi çıkıyor tövbe bismillah

Sen diyince mi bilmiyorum bir bogaz yanması hissettim yoksa ben de mi hasta olucam gecmis olsun yesom sogan bişeysi (anımsayamadım) sifa olsun
Travesti ses ayrıca en sevdigim
Bi do ver bakalım

Valla canim karnin gayet normal takma kimseyi ......cok tatlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…