- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Benim yaş 36 canım ilk gebelik ileri yaşta olduğu için dr. sezeryan dedi. İşin açıkcası Normal doğumu bekleyecek sabrım olmadığından sezeryan demesi işime geldi. benim son adet 4 Nisan Sezeryandan önce doğurmıyim ben :)
Aboww hayınlar sizi. Hiç kilo almayan hamile kadın mı olurmuş. Hamile kadın benim gibi sekiz kilo alır.hiç tasvip etmediğim davranışlar @deryali08
Birak.yiyintiyi aliexpreste hallowen indirimi var 19 23 october dio. Sizin cantalar suan 70 tl sanirim normal.fiyatini blmiom da
Kızzz benim aklıma direk tatlı geldi yasak olunca işte neyse pırasa severdimde canım istemedi şimdi tatlı istiyorum ben tatlıııı
Nereyi takip ediyorsunuz kızlar benimde sata göre 8 ocak ultrasonda göre 6 ocak gözüküyor doğum tarihi sizlerle yakınızspeedy-gonzales
Birak.yiyintiyi aliexpreste hallowen indirimi var 19 23 october dio. Sizin cantalar suan 70 tl sanirim normal.fiyatini blmiom da
Sunvenolarda indirim yokmuaLink göndersene bi sana zahmet
Benimki 125 tl hala
Mint yeşili istiyorum
Ayy bende hazirlamak iatedim bi an. Cok heveslendim. Haftaya tum alisverisi yapip sezonu kapaticam o zaman bende hazirlarim insallah. Gobusunu de yerim bu aradaSelam yeniden bu saat oldu çok şükür bitti işimiz ancak oturdum. İkinci şanssız oluyor bir şeyi olmuyor diyordum ama ev doluymuşçok şükür buda bitti şöyle kısaca anlatayım neler koyduğumu fikir olur. Bazı şeyleri ben 1 er tane koydum çünkü ilkinde kullanmadım gerek olursa gelir alırız dedim.
Eki Görüntüle 2057336
Bavulumuz böyle çok büyük değil, bana yeterli geldi. Üst kısmı fermuarlı bir bavul.
Eki Görüntüle 2057337
Buda üstü kapanıyor buraya bebek için ve kendim için ıslak mendil koydum , alt temizleme mendili,1 tulım takım , 1 alt üst takım bana terlik koyduk burada olanlar ben odaya gelince lazım olırsa diye extta koyduklarımız
Eki Görüntüle 2057339
Buda alt kısmı bjk olan bebeğin takımı tül kese içine koyduk ebeler istediğinde böyle kese ile vereceğiz dağılma , kaybolma şansı yok sağdaki de benim geceliğim ve sabahlığım 3 tane depend külot extta 1 tane büyük beden don , emzirme sütyeni koydum. Bide havlu kağıt.
Üstüne bide kalın çıkış için battaniye eklenecek bu kadar/
Eki Görüntüle 2057334
Buda annesinin karnında bekleyen kuzucuğım bügün anladım ikinci kez anne olacağımı
Ayy bende hazirlamak iatedim bi an. Cok heveslendim. Haftaya tum alisverisi yapip sezonu kapaticam o zaman bende hazirlarim insallah. Gobusunu de yerim bu arada
K Kimmik Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Bende 2li 3lü testleri yaptırmadım ayrıntılı yaptıracaktım onda doktorum kendi baktı yaptırmana gerek yok özellikle dedi. Allah nasip ettiyse bu evladı dünyaya getireceğim ne verirse ondan her türlü kabulümüz. Yinede çokça dua edelim Rabbim sağlıkla versin evlatlarımızı.K Kimmik canım içini ferah tut . Benim 2 li testimin sonucu 1/39 çıktı . Düşün alt sınır 1/250 olması gerekirken bende inanılmaz yüksek bir değer çıktı . Günlerce ağladım , üzüldüm . Amniosentez önermedikleri için ve riskli olduğu için yaptırmadım . Senin yurtdışına gönderdiğin kan örneği de yine benzer sonuç çıkacağı için yollamak istemedik .
Ayrıntılı ultrasona kadar beklemeye karar verdik . Ayrıntılı ultrasonu 2 farklı yerde yaptırıp bebek sağlıklı sözünü duyana kadar , 3 ayım zehir oldu . Hala daha kesin bir şey yok , sadece usg de iyi gördüler . Ama ben inanıyorum . Evladım sağlıklı , bize kavuşmayı bekliyor . Tüm dualarım seninle ve evladı ile sınanan annelerle .
Benimde yaş 35 canımBenim yaş 36 canım ilk gebelik ileri yaşta olduğu için dr. sezeryan dedi. İşin açıkcası Normal doğumu bekleyecek sabrım olmadığından sezeryan demesi işime geldi. benim son adet 4 Nisan Sezeryandan önce doğurmıyim ben :)
Göbüşün çok tatlı kilonda pek yok ya çok yakışmışSelam yeniden bu saat oldu çok şükür bitti işimiz ancak oturdum. İkinci şanssız oluyor bir şeyi olmuyor diyordum ama ev doluymuşçok şükür buda bitti şöyle kısaca anlatayım neler koyduğumu fikir olur. Bazı şeyleri ben 1 er tane koydum çünkü ilkinde kullanmadım gerek olursa gelir alırız dedim.
Eki Görüntüle 2057336
Bavulumuz böyle çok büyük değil, bana yeterli geldi. Üst kısmı fermuarlı bir bavul.
Eki Görüntüle 2057337
Buda üstü kapanıyor buraya bebek için ve kendim için ıslak mendil koydum , alt temizleme mendili,1 tulım takım , 1 alt üst takım bana terlik koyduk burada olanlar ben odaya gelince lazım olırsa diye extta koyduklarımız
Eki Görüntüle 2057339
Buda alt kısmı bjk olan bebeğin takımı tül kese içine koyduk ebeler istediğinde böyle kese ile vereceğiz dağılma , kaybolma şansı yok sağdaki de benim geceliğim ve sabahlığım 3 tane depend külot extta 1 tane büyük beden don , emzirme sütyeni koydum. Bide havlu kağıt.
Eki Görüntüle 2057334
Buda annesinin karnında bekleyen kuzucuğım bügün anladım ikinci kez anne olacağımı
Canım valla ben kehir kehir oksuruyorum isterseniz az ileti tarihe erteleyelim isterseniz de gelirim ama sesimin ve oksurugumun kusuruna bakmazsiniz travesti gibi çıkıyor tövbe bismillah
Tatli krizlerimi olgun muz ceviz ve tarcin karistirarak gideriyorumKızzz benim aklıma direk tatlı geldi yasak olunca işte neyse pırasa severdimde canım istemedi şimdi tatlı istiyorum ben tatlıııı
Göbüşün çok tatlı kilonda pek yok ya çok yakışmış
Artık tüm işlerini halletmişsin geri sayımın başlasın
Valla canim karnin gayet normal takma kimseyi ......cok tatlisinSelam yeniden bu saat oldu çok şükür bitti işimiz ancak oturdum. İkinci şanssız oluyor bir şeyi olmuyor diyordum ama ev doluymuşçok şükür buda bitti şöyle kısaca anlatayım neler koyduğumu fikir olur. Bazı şeyleri ben 1 er tane koydum çünkü ilkinde kullanmadım gerek olursa gelir alırız dedim.
Eki Görüntüle 2057336
Eki Görüntüle 2057337
Eki Görüntüle 2057339
Eki Görüntüle 2057334
Tatli krizlerimi olgun muz ceviz ve tarcin karistirarak gideriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?