2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
meyveyi dilimleyip üzerine serperdim diyet zamanları :) meyvenin yanında süt ya da yoğurt tüketmekte şekeri dengeliyor bu arada
Aslında çok da severim tarçını niye hiç denememişim ki :) yoğurt ve süt de oluyorsa onları da deneyip en uygun kombinasyonu yaparım canım sağolasın :)

İyi aksamlar kizlarrr yarin şeker yükleme testi yaptiricam kac saatlık ac olmam gerekiyor

İyi aksamlar kizlarrr yarin şeker yükleme testi yaptiricam kac saatlık ac olmam gerekiyor
Gece 12 den sonra bir şey yene canım saat kaçta yaptıracaksın bilmiyorum ama bende 10 saatlik açlık demişti.

Gece 12 den sonra bir şey yene canım saat kaçta yaptıracaksın bilmiyorum ama bende 10 saatlik açlık demişti.
Saol canm sabah 9 bucukta yapılacakmış ozmn sabaha kadar hic bsy yememem gerekiyor hatta suda icmicem dimi?

Kızlar ben bugun yürüyüşlere başladım yarım saat yürüdüm inşallah devam ederim aksatmadan haftada 150dk yürüsen iyi olur dedi dr. Siz basladınız mı yürüyüşlere?

Bende yürümek istiyorum ama bu hafta hiç dışarı çıkmadım evde koşturma ile geçti.
artık yarım saat yada 1 saat çıksam iyi olur aslında

Bugun ben normal bir kontrol icin gitmistim doktor haftan gelmis seker yuklemesi yapalim dedi sasirdim kaldim ben ac degilim birsey olmaz dedi hatta üzum fln yemistim yaptik bakalim

Dedi zaten canım onu tatlı meyveleri abartma diye

Saol canm sabah 9 bucukta yapılacakmış ozmn sabaha kadar hic bsy yememem gerekiyor hatta suda icmicem dimi?
Canım benim doktorum normal muayeneye gittiğimde gelmişken yapalım dedi hatta aç olmadığımı söyledim 50lik yüklemede bunun bir öneminin olmadığını, pankreasla ilgili bir şeyler söyleyerek açıkladı. Sanırım birkaç arkadaşın daha aynı şekilde olmuştu yani bir açlık beklemeden yapılmıştı. Doktorun bir şey demiş miydi?

Aslinda doktora sormayi unuttum canm ya 75grmlik yapilicakmis insallah bi sorun cikmaz cok saol canm ilgilendigin icin

K Kimmik canım sıkıntı olsaydi ayrıntılıda çıkardı diye düsünüyorum
Allah ın izniyle bişey çıkmayacak içini ferah tur bizi de bilgilendir
İlk normal vaktinde ayrintilida bir sey cikmadi evet ama simdi boyle bir suphe olunca yine gittik. Hatta perinatolog dedi ki ayrintili ultrason vaktiniz gecmis niye geldiniz ki, ben de doktor riskli bir durum gordu, bizi tekrar yonlendirdi dedim de o sekilde kabul edip aldi. Ve doktorun gordugu ayni kisti o da ayrintili ultrasonda gordu. Ama ozellikle butun organlarinin hepsine teker teker bakti, o kist disinda her sey yolunda gozukuyor. O yuzden sasiriyorlar ve emin olamiyorlar zaten.

Sorma aynen ya. Bizim burada normalde bebeğin beşiğini kızın ailesi alır. ama ben aldırmadim. Kocam aldı. Kayın valide geldi gördü hemen eşime sormuş ki beşiği sen mi aldın. Kayınpeder de sen niye karışıyorsun deyince ağlamış yuh şoktayım şu an.

Disim cok fena ağrıyor ya en kısa zamanda disciye gitmek şart oldu

Maşallah sana. İnşallah doktorun söylediği kiloyu aşmazsın. Bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım da kiloyu da veririz ne yapalım

Bunda aglayacak ne varmis ki? Ailen almis sen almissin ne farkedicek? Senin ailenin ne aldigiyla ilgilenmek yerine kendi alacaklarina odaklansinlar. Oturdugum yerde cildirdim.ha. benmde ailem almio. Bizde de kiz tarafi alir. E napiim zorla mi aldiriim. Sonucta yatacak olan benm cocugum.kimene yani

Benim daha oğlumu görmeme çok var ya.
hafta sonu mu temizlik yapacaksınız ?
bende oda oda yapıyorum biri bitince diğeri kirleniyor zaten çabuk yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…