Evet canım tarçını öneriyorlar şeker dengelemek için ama meyvelerle denememiştim hiç ben de deneyeyim bir :)Tarcin sekeri dengeliyor canim
meyveyi dilimleyip üzerine serperdim diyet zamanları :) meyvenin yanında süt ya da yoğurt tüketmekte şekeri dengeliyor bu aradaEvet canım tarçını öneriyorlar şeker dengelemek için ama meyvelerle denememiştim hiç ben de deneyeyim bir :)
Aslında çok da severim tarçını niye hiç denememişim ki :) yoğurt ve süt de oluyorsa onları da deneyip en uygun kombinasyonu yaparım canım sağolasın :)meyveyi dilimleyip üzerine serperdim diyet zamanları :) meyvenin yanında süt ya da yoğurt tüketmekte şekeri dengeliyor bu arada
Gece 12 den sonra bir şey yene canım saat kaçta yaptıracaksın bilmiyorum ama bende 10 saatlik açlık demişti.İyi aksamlar kizlarrr yarin şeker yükleme testi yaptiricam kac saatlık ac olmam gerekiyor
Saol canm sabah 9 bucukta yapılacakmış ozmn sabaha kadar hic bsy yememem gerekiyor hatta suda icmicem dimi?Gece 12 den sonra bir şey yene canım saat kaçta yaptıracaksın bilmiyorum ama bende 10 saatlik açlık demişti.
Kızlar ben bugun yürüyüşlere başladım yarım saat yürüdüm inşallah devam ederim aksatmadan haftada 150dk yürüsen iyi olur dedi dr. Siz basladınız mı yürüyüşlere?
Çok tesekkur ederim ins buralar bana yakindir bir arastirayimYenimahalle devlet hastanesi aysegul yilmazkol ben gidiyorum gayet memnunum:)
Bi de yine aynı hastanedeki Tülay hanim çok ovuluyor ama ben hiç gitmedim
Bugun ben normal bir kontrol icin gitmistim doktor haftan gelmis seker yuklemesi yapalim dedi sasirdim kaldim ben ac degilim birsey olmaz dedi hatta üzum fln yemistim yaptik bakalimGece 12 den sonra bir şey yene canım saat kaçta yaptıracaksın bilmiyorum ama bende 10 saatlik açlık demişti.
Dedi zaten canım onu tatlı meyveleri abartma diyeCanım eğer şeker sınırdaysa meyveyi de az tüketmelisinne yazık ki meyveler şeker deposu ayrıntılıya gittiğim dr anne adaylarımız meyveye yükleniyor bu da hem kilo hem şeker olarak vücutta kalıyor demişti
Canım benim doktorum normal muayeneye gittiğimde gelmişken yapalım dedi hatta aç olmadığımı söyledim 50lik yüklemede bunun bir öneminin olmadığını, pankreasla ilgili bir şeyler söyleyerek açıkladı. Sanırım birkaç arkadaşın daha aynı şekilde olmuştu yani bir açlık beklemeden yapılmıştı. Doktorun bir şey demiş miydi?Saol canm sabah 9 bucukta yapılacakmış ozmn sabaha kadar hic bsy yememem gerekiyor hatta suda icmicem dimi?
Aslinda doktora sormayi unuttum canm ya 75grmlik yapilicakmis insallah bi sorun cikmaz cok saol canm ilgilendigin icinCanım benim doktorum normal muayeneye gittiğimde gelmişken yapalım dedi hatta aç olmadığımı söyledim 50lik yüklemede bunun bir öneminin olmadığını, pankreasla ilgili bir şeyler söyleyerek açıkladı. Sanırım birkaç arkadaşın daha aynı şekilde olmuştu yani bir açlık beklemeden yapılmıştı. Doktorun bir şey demiş miydi?
İlk normal vaktinde ayrintilida bir sey cikmadi evet ama simdi boyle bir suphe olunca yine gittik. Hatta perinatolog dedi ki ayrintili ultrason vaktiniz gecmis niye geldiniz ki, ben de doktor riskli bir durum gordu, bizi tekrar yonlendirdi dedim de o sekilde kabul edip aldi. Ve doktorun gordugu ayni kisti o da ayrintili ultrasonda gordu. Ama ozellikle butun organlarinin hepsine teker teker bakti, o kist disinda her sey yolunda gozukuyor. O yuzden sasiriyorlar ve emin olamiyorlar zaten.
Sorma aynen ya. Bizim burada normalde bebeğin beşiğini kızın ailesi alır. ama ben aldırmadim. Kocam aldı. Kayın valide geldi gördü hemen eşime sormuş ki beşiği sen mi aldın. Kayınpeder de sen niye karışıyorsun deyince ağlamış yuh şoktayım şu an.Haha uzgunum beybi
Aynen bende o minijlerden goturuom
Banyonun aciliyeti neymis de toplasip geliolar ki. Yarin sular gelince yapiversinler. Ayrica sen onlari o mukellef sofralara zamaninda alistirmasan onlar smdi tatli eksik olunca surat yapmazlardi. Ay biricik gelinleriyim hurmette eksik kalmiyim die kendimizi yirtioz sonra boynumuzun borcuymus gibi davraniolar. Yaranilmaz bunlara
Ay yok kiz tatli diil. Pirasadan bahsediolar. @yesa1 nin cani istemis
Ya eşim benim için çok fedakarlık yaptı. onun için yapıyorum bende ama gittikçe tepeme çıkmaya başladılar.Canım döksünler yüzlerini niye dokmemeleri için uğraşıyorsun canının kıymetini bilsene sende. bak çok basın ağrır ilerde fitliyormus gibi olmayım da
Maşallah sana. İnşallah doktorun söylediği kiloyu aşmazsın. Bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olalım da kiloyu da veririz ne yapalımK Kubraliiii canım ben 107 kilo ile hamile kaldım . Zaten doktorum en fazla 5-7 kilo almalısın dedi . Bu arada hiç mide bulantısı , kusma olmadı ama şükürler olsun henüz hiç kilo da almadım . Karnım filan epey çıktı ama sanırım metabolizmam aşırı hızlandı, ondan henüz alamadım kilo .
Bunda aglayacak ne varmis ki? Ailen almis sen almissin ne farkedicek? Senin ailenin ne aldigiyla ilgilenmek yerine kendi alacaklarina odaklansinlar. Oturdugum yerde cildirdim.ha. benmde ailem almio. Bizde de kiz tarafi alir. E napiim zorla mi aldiriim. Sonucta yatacak olan benm cocugum.kimene yaniSorma aynen ya. Bizim burada normalde bebeğin beşiğini kızın ailesi alır. ama ben aldırmadim. Kocam aldı. Kayın valide geldi gördü hemen eşime sormuş ki beşiği sen mi aldın. Kayınpeder de sen niye karışıyorsun deyince ağlamış yuh şoktayım şu an.
Merhaba annecikler, belim kopuyor ağrıdan. Bugün temizlik alışverişi yaptık, gelir gelmez yemek ve ütü yaptım biraz belim koptu yani.. Sizler iyisinizdir inşallah.. Yarın bebişimi görmeye gideceğim inşallah, 5 hafta oldu özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?