2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizimla beklemek iyi mi kötü mü bilemiyorum bazen zormus gibi geliyor tek olsam daha mi kolay olurdu diyorum sonra tekme atıyor geçiyor Allahım kimseyi sevenleri ayrı bırakmasin ama bu süreç bizim icin iyide oluyor birbirimizin kiymetini anladık gelince bambaska olucak hersey aile olmus olucaz ve güzel bir hayata devam edicez bu beni mutlu etmeye yetiyor yaşayan anlıyor gerçekten 3 ay 3 sene gibi gelmistir sana çünkü bana 80kusur gün oldu o kadar uzn geldi ki neyse buna şükür cok uzattım kusura bakma

ben yine hasta , yine grip
hastalıktan korktuğumdan mıdır nedir bir toparlanamadım
Dikkat edin canım @yesa1 de grip cogu grip tam hastalik zamnlari sicak soğuk suan mesela ben terler döküyorum sanki temmuz agustostaymisiz gibi dikkat etmeliyiz elimizden geldigi kadar

Bana da 20lilerde gelicekmis gibi geliyor

Bakalım senin kaçında doğacak , ocak sonu gibi gelir muhtemelen sağlıkla gelsin ...
Dikkat edin canım @yesa1 de grip cogu grip tam hastalik zamnlari sicak soğuk suan mesela ben terler döküyorum sanki temmuz agustostaymisiz gibi dikkat etmeliyiz elimizden geldigi kadar

Hava bir esiypr bir soğuk dediğin gibi
Gelsin artık yağmurlar gitsin hastalıklar
Bu hamileliğimde hasta olmayacağım demiştim diğerinde çok çektim. Doğuma 3 gün kala fena grip oldum Videolar da hep aynı ses noolllur azıcık uyumak istiyorum diyen bir kadın bi ara 2 saat uyuyayım söz doğurucam falan diyordum

hastalarımıza geçmiş olsun, canlar aman dikkat edin iyi olun inşallah ...
bugün ben cenaze evinde bir bunaldim çok kalabalikdi hemen uskata ablamin evine ciktim hasta olurum diye düşündüm..
zaten ablamin evinede geldi gelenler en azindan nefes aldim .. ablamin kaynı oluyor ölen hemde akrabamizdi

insaAllah canım sağlıkla gelsin yeter ki
Bende korkuyrm doguma yakın veya dogumdan sonra hasta olmaktan insaAllah olmam

Kizlar ne olur anlayan bsy desin ya kafayi yemek uzereyim artik aglicam ya 3 4 gun arka arkaya idrar testi yaptim erken gebelik testide dahil olmak uzere surekli silik cizgiler cikti gttm kan verdm <5.0 ckti snra yine yapmaya devam ettm testleri hala silik cizgi cikti 2 gun snra tekrar kan verdm 7.13 ckti dr. ne var ne yok diyebiliyorum dedi 2 gun once. Bu aksamda acayip sancim ve agrim oldu hafif kahverengi leke gelms bu aksam bu lekeyi farketmeden once idrar testi yapacaktimki camasirimda bu lekeyi farkettm sonra test yaptim bu sefer hic bir sey cikmadi ama kanamamda baslamadi hala adetlerim duzenli sayilmaz gecikmemde 3 gundur var lutfen yardim etsin biri bana kafayi yicem artik

5'in üstü hamilelik değeri sayılıyor. Ama 7 çok düşük bir değer ne yazık ki katlayarak devam etmiyorsa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. Bu süreçte hormonal bir ilaç, iğne kullandıysan o da idrar testinin silik çıkmasını sağlıyor olabilir. Bir ihtimal de geç döllenmedir, o kahverengi leke de yerleşme kanamasıdır. Bebek istiyorsan inşallah bu söylediğim olsun. Yarın tekrar kan verirsen kesin sonuç belli olur diye düşünüyorum.

Ovulasyon testi yapın lh değeri çift çizgi çıkarsa var demektir

Kızlar benim son günlerde ruh halim hiç iyi değil çok gerginim eşime kötü davranıyorum ne yaptım diyo bi sebepte bulamıyorum çevremdeki herkesle ilgili ufak şeyleri beynimde büyütüp mesafe koyuyorum normalde takmayacağım mevzuları çok düşünüyorum takıntılı oldum sizdede oluyor mu anormal bi durum mu yaşıyorum acaba ? Birde bebeğim sürekli hop hop gümbür gümbür bazen öyle sallanıyorum ki deprem oluyo sanıyorum çıkmak istiyor gibi aşağıya vuruyor erken Doğum riskim mi var acaba Alakası var mıdır korkutuyo beni

Canim.gecen annemlerde yemek yerken sofrada ben yokmusum.gibi aynen su konusmayi yaptilar. Gebelik herkeste duygusallik aglama krizleri falan yapar ablamda agresiflik yapti dio kardesim. Annemde ona onay veriyo. Neyse kaldi surda bi kac ay sabret diyo onlar konuaunca farkettimki hakikaten bazen millete it gibi hirliorum. Bebek konusunda da cok evham yaptiysan bi gorun istersen icin rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…