2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
yesa geçmiş olsun canım benim, bende günlerdir gribim ama ağırlaşmadı şükür. Burun akıntısı var kulak tıkanması falan. Ağrım sızım yok şükür.

Çok teşekkürler canım ben bugun gidemeyecegim ise malesef. Rapor alacağım bakalim. Bugün de yatarsam inşallah toparlar

Hem korkmayım Hem de doğum videosu izleyim.neymiş ne değilmiş diyenler

Banu çiftçi 3 boyutlu doğum videosu tavsiye ediyorum

Boş zamanlarda hep izlerim hahahahah

Çok güzel bir video korkulu değil hiç

Nicki keskins ti. Sonra umutunannesi olarak degistirmis baktim da smdi. Son mesajida bebegini kaybettigini soyledigi mesaj. Agustosta olmustu olay. Sonra da bida gorunmedi zaten
Allah sabır versin üzüldüm ya gerçekten allah bütün annelerin bebegini annelerine bağışlasın

Kızlar bugün 61 kilo geldim

Başlangıç kendi dokturmda 53

Sağlık ocağında 54

Aslında ben fix 55 kiloyum ama hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışıyordum ( boyum kisa) 53u gördüm hamile kaldım. Daha kilo üzerime yapışmamisti:)

Neyse 7 ila 9 normalmiydi bu zamanlar bi liste vardı ya o pek güzeldi :)

Tabiki çok normal canım bana doktor şuan kaç kilo aldıysan son 2 ayda her ay 2 kilo alman normal dedi yani sen 9 kilo fazla isen 13 kilo ile doğurmuş olman ideal :) bana doktorum 15i geçirme dedi :)

Sen bı de beni gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…