2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkese günaydın. Dün gece 5te uyandım başladım dolanmaya belim kasıklarım sızlıyodu. Gelip geçen bişey değil baya sızlama. Bebekte baya aşağıda tepinince dedim aha geliyo :) ama tabiki değilmiş tuvalete çıkınca rahatladım bu doğum sancısı nasıl bi sancı. Mesela kasılma dedikleri karnın sertleşmesi mi yoksa daha aşağıda bi sertleşme mi eyy tecrübeliler itiraf ediyorum doğumdan korkuyorum

Bende yatip kalkamiorum da napalim. Biraz uyuyorum agriya uyaniorum biraz agliorum kocam ovuo bi yandan da okuo. Elini koyuyo o sicakla geri uyuyorum. Sonra geri uyaniorum. Biliorumki yuzustu uyuyabilsem butun agrilarim gecicek. Ama artk uyuyamiorum yuzustu

Ben de eşime masaj yaptırıyorum sıcak su koyuyorum... Çok fena bişi ya ne oturabiliyo ne yatabiliyo insan

Keşke çare olsa. Ağrıdan nefes alamıyorum

Kızlar günaydın,
Cumartesi doktora gittim. Bebeğim 1 kg 310 gr. 37 cm olmuş :) Çok şükür bir sıkıntı yok. Doktorum nst için 36. hafta ve aylık takibe devam dedi. Yani 32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra 32+5e randevu verdi :)

Masaj çare olmuyor. Sıcak suyu deneyeyim birde

Evet çoğu zaman işe yaramıyo sırtımın ortasına yumruk at diyorum artık

Ayy okuyo mu içim eridi çok tatlısınız ❤
ah ah en sonunda yatağı delecem karnımı oraya sokup yüzüstü yatacam

çalışma masasına artık yan oturuyorum altımda minder arkamda ortopedik yastik ayağımı pufa uzatıyorum sırtımda su torbası bacağımda battaniye kucağımda elişi karşımda bilgisayar arada "oyy anam anam" diye bağırıyorum. Eşim üzülerek bakınca da hemen gözlerim doluyo hamilelik çok tuhaf bişeymiş artık hamile görünce gerçekten acıyarak bakıyorum Allah yardım etsin kurtarsın diyorum

Kızlar dün günüm vardı . Dışarıda yapmama rağmen o kadar yoruldum ki anlatamam size . Uzun süredir kalabalığa karışmamışım anladım ki . O yoğunluk , her kafadan bir ses çıkması filan darmadağın etti beni.
Gece 11 olmadan yattım . Ama sabaha kadar 1 saniye bile uyuyamadım . Şu an işyerinde ağlıyorum uykusuzluktan , yorgunluktan . Allah ım şu an ev hanımı olmak için her şeyimi verirdim . Gece kaç kez tuvalete kalktım hatırlamıyorum bile . Artık dua ediyordum ne olur dakikalar geçmesin , sabah olmasın , biraz uyuyayım diye .
İşe geldim direkt dosyama baktım kaç gün iznim var diye , toplam 16 gün iznim varmış . Şimdi alsam hepsini yine 32. Haftaya denk gelmiyor . Planlarımda 37 nin son gününe kadar çalışıp öylece ayrılmak vardı . Ama İnan’ın dayanamıyorum . Şu an Doğum sonrası çocukla fazla vakit geçireyim filan diye bir düşüncem yok . Vücudum bitik Allah ım sen tüm gebelere yardım et , içinde de bana

Ayy dimi onceden nasi basit gelirdi. Benm kocam aglarim die bana cok yuz vermio ama ozellikle 2 gundur cok agrilarim var. Her yerlerim agriyo yani

ayy canim allah yardim etsin. Evde zorlaniyoruz biz. Calisanlar icin cok daha zor

Ben 50 ile hamile kaldım 48e düştüm şimdi 56 olmuşum. Çok az ya zaten boyumda çok uzun

Dogum korkulari başlamış beni de arada heyecan ve korku kaplıyor nasıl anlicam suyum gelmezse nasıl bilicem sancılar gerçek mi değil mi falan hastaneye yetisebilicek miyim hadi yetistim ondan sonrası lavman sancilar gelip gidip pandik atilmasi açılma ne kadar diye Allahım evet içinizi karartttim iyice bunlar birde bildiğim kısımlar bilinmeyenleri bilmek istemiyorum şimdiden

Al benden de o kadar. Gece boyu uykumda suyum geldi. Hadi bil neden. Dun biri dedi ki alez aldim suyum yatakta gelirse yataga gecmesin die dedi. Gece boyu butun yataga yayildi ruyamda suyum

Al benden de o kadar. Gece boyu uykumda suyum geldi. Hadi bil neden. Dun biri dedi ki alez aldim suyum yatakta gelirse yataga gecmesin die dedi. Gece boyu butun yataga yayildi ruyamda suyum
meltem_kaya demişti benimde aklıma geldi o diyince uykumda gelse anlarmiyim acaba diye düşündüm ruyama girmedi ama seni baya etkilemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…