Benim annem bana hamileyken suyu yatakta gelmis. O zaman da yataklar yün. Ustuste 2 kat. Ben aralikta dogmusum. Kisin ayazinda dusunsene o yataklarin halini o yuzden bu kadar etkilendim galiba
Dogum korkulari başlamış beni de arada heyecan ve korku kaplıyor nasıl anlicam suyum gelmezse nasıl bilicem sancılar gerçek mi değil mi falan hastaneye yetisebilicek miyim hadi yetistim ondan sonrası lavman sancilar gelip gidip pandik atilmasi açılma ne kadar diye Allahım evet içinizi karartttim iyice bunlar birde bildiğim kısımlar bilinmeyenleri bilmek istemiyorum şimdiden
Dogum o kadar kokay degil canim sanci gelip pirt die doguramiyosun sanci basladiktan 7 saat sonra ben hala yeterince acilamamistim zannediyoruz ki sanci gelio 1 2 saate doguruyoruz yok oyle bisey ne yazik ki .........
Al benden de o kadar. Gece boyu uykumda suyum geldi. Hadi bil neden. Dun biri dedi ki alez aldim suyum yatakta gelirse yataga gecmesin die dedi. Gece boyu butun yataga yayildi ruyamda suyum
alez muhabbetinden nereye... Benim de o anda aklıma geldi şimdi kabusum oldu ya iş yerinde gelirse ya da dışarıda gelirse rezil olurum diye diye dün gece uyuyamadım artık en büyük korkum insan içinde foşur foşur su gelmesi
Dogum o kadar kokay degil canim sanci gelip pirt die doguramiyosun sanci basladiktan 7 saat sonra ben hala yeterince acilamamistim zannediyoruz ki sanci gelio 1 2 saate doguruyoruz yok oyle bisey ne yazik ki .........
alez muhabbetinden nereye... Benim de o anda aklıma geldi şimdi kabusum oldu ya iş yerinde gelirse ya da dışarıda gelirse rezil olurum diye diye dün gece uyuyamadım artık en büyük korkum insan içinde foşur foşur su gelmesi
Kızlar mesajları okuyamadım sonra bakarım inşallah bu sabah itibarıyla nstde sancılarım durdu ama belim halen ağrıyor doktor ilaç verdi ve çok şükür taburcu ettiler eve geldim dinlen bil bol su iç dedi inşallah her şey güzel olacak hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok destek oldunuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Herkes burda bana akıl veriyordu korkma diye. Şimdi herkes korkuyor doğumdan. Birgün herkes korkacak! Hahaha. Allah yardımcımız olsun ya nolcak hiç bilmiyom. Korkumdan kan veremiyorum bugün sağlık ocağına gittim vermedim dedim 2 hafta önce vermiştim diye. Nasıl doğuracam bilmiyom.
Herkes burda bana akıl veriyordu korkma diye. Şimdi herkes korkuyor doğumdan. Birgün herkes korkacak! Hahaha. Allah yardımcımız olsun ya nolcak hiç bilmiyom. Korkumdan kan veremiyorum bugün sağlık ocağına gittim vermedim dedim 2 hafta önce vermiştim diye. Nasıl doğuracam bilmiyom.
Herkese günaydın.Bacak ağrılarım basladı iki gecedir daha cok hissediyorım ostecare die bi iiaç kullannan varmı magnezyyum ve calsiyum takviyesi olarak sanırm artık bana yeterli gelmiyor birde bu 27-28 hafta bebek hareketlerinde azalma var diyenler vardı gercktende sanki iki gündür daha dingin kızım yani tekmeleri cok net değil yeri daraldıgındanmı kızlar?