2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
@meltem_kaya demişti benimde aklıma geldi o diyince uykumda gelse anlarmiyim acaba diye düşündüm ruyama girmedi ama seni baya etkilemis
Benim annem bana hamileyken suyu yatakta gelmis. O zaman da yataklar yün. Ustuste 2 kat. Ben aralikta dogmusum. Kisin ayazinda dusunsene o yataklarin halini o yuzden bu kadar etkilendim galiba

Dogum o kadar kokay degil canim sanci gelip pirt die doguramiyosun sanci basladiktan 7 saat sonra ben hala yeterince acilamamistim zannediyoruz ki sanci gelio 1 2 saate doguruyoruz yok oyle bisey ne yazik ki .........

Al benden de o kadar. Gece boyu uykumda suyum geldi. Hadi bil neden. Dun biri dedi ki alez aldim suyum yatakta gelirse yataga gecmesin die dedi. Gece boyu butun yataga yayildi ruyamda suyum
alez muhabbetinden nereye... Benim de o anda aklıma geldi şimdi kabusum oldu ya iş yerinde gelirse ya da dışarıda gelirse rezil olurum diye diye dün gece uyuyamadım artık en büyük korkum insan içinde foşur foşur su gelmesi

Dogum o kadar kokay degil canim sanci gelip pirt die doguramiyosun sanci basladiktan 7 saat sonra ben hala yeterince acilamamistim zannediyoruz ki sanci gelio 1 2 saate doguruyoruz yok oyle bisey ne yazik ki .........
Kiz ole deme var ole doguranlar da. Ay vallahi karnima agrilar giriyor

Sen 7 saat iyi bile canım ya

12 saat 24 saat sancı çektim diyen o kadar çok ki etrafıMDA bi de yazık o kadar sancı çekip sezeryan olanlar da var

Ama ben neyime güveniyorSam sancıdan da doğumdan da pek korkmuyorum hahahah :)

Oyle fosur fosur mu gelir ki

Aha bu kiz pirt die dogurur gelir valla

Canım duğunumuz vardı birkaç gündür giremedim cok gecmiş olsun iyi olmanıza cok sevindim: ))

Herkes burda bana akıl veriyordu korkma diye. Şimdi herkes korkuyor doğumdan. Birgün herkes korkacak! Hahaha. Allah yardımcımız olsun ya nolcak hiç bilmiyom. Korkumdan kan veremiyorum bugün sağlık ocağına gittim vermedim dedim 2 hafta önce vermiştim diye. Nasıl doğuracam bilmiyom.

Hah asıl böyle yazanlar çok kolay doğuracak gibi geliyor bana da :)

Herkese günaydın.Bacak ağrılarım basladı iki gecedir daha cok hissediyorım ostecare die bi iiaç kullannan varmı magnezyyum ve calsiyum takviyesi olarak sanırm artık bana yeterli gelmiyor birde bu 27-28 hafta bebek hareketlerinde azalma var diyenler vardı gercktende sanki iki gündür daha dingin kızım yani tekmeleri cok net değil yeri daraldıgındanmı kızlar?

Aynen fosur fosur anlamaman imkansız

Tabii sizinti gibi gelen de olmuş ama inşallah öyle olmaz fosurt diye gelir

Yok beeee ee

Tokum diyenden korkacaksin hesabı. O an gelince yusuf yusuf olabilirim hahah:)
Allah hepimize o gucu verir die dusunup umitleniorum

yani bütün suyu şaarrr diye bi anda boşalanda varmış. Tabi bütün bacaklar sırılsıklam taksi falanda almaz öyle altıma kaçırdım zanneder
Siyah giy kiz hic belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…