Kızlar cok şükür hersey yolunda 1062 gram 36 cm olmus oglum 51 cm ve 3500 civarı dogar dedıler fındık burunlu bır oglum olacak insallah sekerim de normalmıs ama cok zorlandım 75 lık yaptılar Ikı saat ac karnına bekledim tam 5 tüp kan verdim
ooo en büyük senin bebegin ozaman ...
maşallah size inşallah kucağına almak nasip olur .. hangisi önce geleceği belli değilde vakti zamaninda sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah ..
benim icimden aralık annesi olucam gibi geliyor 1 ocaga kalirmiyiz ki acabaa saglikla kucagimiza aliriz tabikide merak ettigim bi konu var diyelim ki 25 aralik dogdular yinede nufusa 1 ocak yazdirabiliyoz mu bilen varmi kizlar ... bi sene erken gitmesin askere bizim oģlan :))
benim icimden aralık annesi olucam gibi geliyor 1 ocaga kalirmiyiz ki acabaa saglikla kucagimiza aliriz tabikide merak ettigim bi konu var diyelim ki 25 aralik dogdular yinede nufusa 1 ocak yazdirabiliyoz mu bilen varmi kizlar ... bi sene erken gitmesin askere bizim oģlan :))
ooo en büyük senin bebegin ozaman ...
maşallah size inşallah kucağına almak nasip olur .. hangisi önce geleceği belli değilde vakti zamaninda sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah ..
Evet canım. 1 ocak doğum tarihi göründüğü için en büyük benimki şu anda ama dediğin gibi ne olacağı belli olmaz. İnşallah hepsi zamanında gelsin. Ben aralık annesi olacağımı biliyordum baştan beri ama bu topigi çok sevdim. Burada kalmak istedim. Çok sık yazmasam da sıkı takipçiyim. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Evet aynıyız. Benim aralık annesi olacağım kesin zaten. 2 tane sezaryenim var. Tabi bu da sezaryen olacak kısmetse. Bildiğim kadarıyla artık farklı tarih yazılmıyor. Çünkü doğum belgesiyle kayıt yapılıyor. Ancak evde doğdu falan derseniz mümkün olur ama bence gerek yok. Bizim oğlan da erken gidecek askere bu durumda ama zaten artık zamanında askere giden yok ki. Okul falan derken yıllarca tecil ettiriyorlar. Sene Sonu doğumlu olmak bazen avantaj oluyor bazen de dezavantaj. Sağlıklı olsunlar da doğum tarihi önemli değil bence
Bence en güzeli gerçek doğum Tarihi neyse onu yazmak kimliğe eşimin ki yalnış yazilmiz kimlige doğum gününü kutlarken kimliğe göre mi gerçek doğum tarihine göre mi kutlim şaşırıyorum o yüzden gıcık oluyorum
Doktorumu arayıp sordum camasirimin islanmasini iki kere olunca korktum artık gel dedi 10 bucukla 12 arası gidicem insaAllah birsey çıkmaz bebeğim hareket ediyor ondan yana sorun yok sanırım ama icim rahat etsin
BBadekuti
bir krem önerdi ama ismini ekran görüntüsü almayı unutmuşm. Krem falan kullanmıyorum. Eşim masaj yapıyor birde artık desteksiz oturmamaya çalışıyorum. Desteksiz kaldığım an hemen başlıyor. illa koltuğa falan bir yere yaslamak lazım
Doktorumu arayıp sordum camasirimin islanmasini iki kere olunca korktum artık gel dedi 10 bucukla 12 arası gidicem insaAllah birsey çıkmaz bebeğim hareket ediyor ondan yana sorun yok sanırım ama icim rahat etsin
günaydın fıstıklar
güzel bir gün olsun işallah ne erken kalkmışsınız,
bnde mesaiye başladım bakalım işyerine gelince yazıorum evde açmıyorum-açamıyorum pek
kadınlar kulubunu indirip mi yazmak kolay telefonlara acep
günaydın fıstıklar
güzel bir gün olsun işallah ne erken kalkmışsınız,
bnde mesaiye başladım bakalım işyerine gelince yazıorum evde açmıyorum-açamıyorum pek
kadınlar kulubunu indirip mi yazmak kolay telefonlara acep