2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
maşallah sübhanallah allahim korusun bebeğini inşallah kucağına almak nasip olur sağlıkla gelsinler inşallah minnaklar

Günaydın. Hayırlı sabahlar. Biz bugün 31 olduk
ooo en büyük senin bebegin ozaman ...
maşallah size inşallah kucağına almak nasip olur .. hangisi önce geleceği belli değilde vakti zamaninda sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah ..

Günaydın. Hayırlı sabahlar. Biz bugün 31 olduk
Masalahhh size :) ayniyiz ikimiz ..

benim icimden aralık annesi olucam gibi geliyor 1 ocaga kalirmiyiz ki acabaa saglikla kucagimiza aliriz tabikide merak ettigim bi konu var diyelim ki 25 aralik dogdular yinede nufusa 1 ocak yazdirabiliyoz mu bilen varmi kizlar ... bi sene erken gitmesin askere bizim oģlan :))

Malesef canm dogum raporund ne yaziyosa onu yaziolar

Abim öyle yazıldı canım. Ama tabii yıllar öncesinden bahsediyorum 34 yasinda:)

ooo en büyük senin bebegin ozaman ...
maşallah size inşallah kucağına almak nasip olur .. hangisi önce geleceği belli değilde vakti zamaninda sağlıkla kucagimiza almak nasip olur inşallah ..
Evet canım. 1 ocak doğum tarihi göründüğü için en büyük benimki şu anda ama dediğin gibi ne olacağı belli olmaz. İnşallah hepsi zamanında gelsin. Ben aralık annesi olacağımı biliyordum baştan beri ama bu topigi çok sevdim. Burada kalmak istedim. Çok sık yazmasam da sıkı takipçiyim. Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Evet aynıyız. Benim aralık annesi olacağım kesin zaten. 2 tane sezaryenim var. Tabi bu da sezaryen olacak kısmetse. Bildiğim kadarıyla artık farklı tarih yazılmıyor. Çünkü doğum belgesiyle kayıt yapılıyor. Ancak evde doğdu falan derseniz mümkün olur ama bence gerek yok. Bizim oğlan da erken gidecek askere bu durumda ama zaten artık zamanında askere giden yok ki. Okul falan derken yıllarca tecil ettiriyorlar. Sene Sonu doğumlu olmak bazen avantaj oluyor bazen de dezavantaj. Sağlıklı olsunlar da doğum tarihi önemli değil bence

Bence en güzeli gerçek doğum Tarihi neyse onu yazmak kimliğe eşimin ki yalnış yazilmiz kimlige doğum gününü kutlarken kimliğe göre mi gerçek doğum tarihine göre mi kutlim şaşırıyorum o yüzden gıcık oluyorum

Herhangi birsey kullanıyor musun bazen dayanilmaz agri çekiyorum acaba agri kesici kremler yasak mi bize
B Badekuti bir krem önerdi ama ismini ekran görüntüsü almayı unutmuşm. Krem falan kullanmıyorum. Eşim masaj yapıyor birde artık desteksiz oturmamaya çalışıyorum. Desteksiz kaldığım an hemen başlıyor. illa koltuğa falan bir yere yaslamak lazım

Doktorumu arayıp sordum camasirimin islanmasini iki kere olunca korktum artık gel dedi 10 bucukla 12 arası gidicem insaAllah birsey çıkmaz bebeğim hareket ediyor ondan yana sorun yok sanırım ama icim rahat etsin
Korkma canım bişi olmaz inşallah ama doktora görün tabi daha iyi için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…