2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Siludin kas gevşetici canim bsna cok iyi geliyor

Geçmiş olsun benim bebeğin başı da aşağı dönük ama aşağıda olması farklı birşey sanırım. Enfeksiyon geçirdim ama benim ağrı yanma bi şikayetim olmamıştı
Canim yanma degil baski oluyo sanki cikcakmis gibi oglumda yasamadim doktorA sordum idrar tahliliyle anlariz dedi erken baski ve agri olmasi dedi

Canim yanma degil baski oluyo sanki cikcakmis gibi oglumda yasamadim doktorA sordum idrar tahliliyle anlariz dedi erken baski ve agri olmasi dedi
Baskı belkibirumut ta oluyordu sancı başladı Allah korusun inşallah sende olmaz. Nst ye bağlamaları gerekiyor sanırım

Kızlar size bir şey soracağım saçma olabilir belki ama bu zamana kadar doktora soramadım merak ediyorum. Ben 14 aylık evliyim ilk 3 ayında vajinismus yaşadım. Neyse atlattık çok. Şükür ama ben hala ilişki sırasında çok acı çekiyorum kasılıyorum. Bunun normal doğuma bir engeli var mıdır sizce? Çatı muayenesinden de bu yüzden korkuyorum çünkü ben öyle pat diye parmakla kontrol etmesine izin veremem ilişki sırasında bile yavaş yavaş kontrollü birleşme yaşıyoruz. Bu konuda bi fikriniz var mı. Hepimiz kadın olduğumuz için böyle rahat soruyorum :)

aminnn inşallah canım benim inşallah

Kızlar günaydın bir iki arkadaş erkek bebelerinin askerliğinden bahsetmiş . Bana şimdiden sıkıntı bastı . Ben gönderemem evladımı askere
Babasına dedim ki sen git onun yerine hatta sen git 10 yıl yap , ama ben oğlumu gönderemem .

canım sakin ol :) dur bi sağlıkla doğsunlar büyüsünler bi:)

Canım bende oldu aynısı sanki sıkmassam orda. Birsey düşücekmiş gibi geldi ben doktora bunun için gittim burdanda bunu yasayan varmı diye yazdım ama kimseden cevap alamadm hatta.korkmaa ben cok yürrüdüğüm için başıma geldi sabahtan aksama dısardaydım ve hep yürüdüm farketmeden rahim agzına baktı doktorum kapalı dedi ama kalınlıga bakı onda kısalma vardı doktor proloton depot yazdı bu arada idrar ve kan tahlilim temiz cıktı bizde. Enfeksiyonmu acaba diye düsündük.birde canım benim de bas asagı duruyordu ama dogum kanalında vs değildi cok şükür ihmal etme doktora git tedbir amaclı iğne yazar en kötü gecmiş olsun cok kötü bi his onu yaşadığım için biliyorum ben o hafta hep yatmadım ama dısarı cıkmadım mesela evde dolandım yürümedim şimdi gecti daha iyiyim bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…