2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım visk kullan küçükken annem buharına tutardı yüzümü çok iyi gelirdi :)

Kızlar bizde doktordan geldik cok sükür hersey yolunda lekelenmem olmuştu gecen. Gün bebeğin eşi aşağıdaymış o yapıyormus 1480 olmuş bebek :)
Maşallah canım bebisinede sana da canım çok dikkatli ol eşi asagidaysa yorma kendini fazla yukarı cikma ihtimali yok mu sezaryen dedi ki doktor yoksa belli değil mi daha

31.haftayım 6 kilo almışım bende kızlar.hamileliğin başında hızlı kilo aldım ama sonrasında kilo alımım durdu.son bir ay hiç almadım.
son aylarda hızlı kilo alınır ama bende durdum sanki yediklerimizi geç sindiriyoruz ondan mı iştahımız azaldı acaba

Canım geçende kızlar bana soğanı tavsiye etmişlerdi. Bende gece soğanı kesip başucumda bulundurdum ama malesef hiç bi faydasını görmedim. sonra gece eşim biara uyandı bu oda acayip soğan kokuyor bu saatte komşular yemek mi yapıyo demişti , başucumda olmasına rağmen ben hiç koku alamıyordum bende hiç çaktırmadan kalkıp soğanı çöpe atmıştım

bende gecen gece bir buyuk bas soganla uyudum.hatta gozlerim bile acisina yandi ama burnumda hic bi degisiklik olmadi malesef.

son aylarda hızlı kilo alınır ama bende durdum sanki yediklerimizi geç sindiriyoruz ondan mı iştahımız azaldı acaba
banada herkes oyle dedi.son 3 ay kilo alimi cok oluyor diye ama sukur bu ayi kilosuz atlattim.ben yiyorum ama normale oranla bi tik fazla burda bazi arkadaslarin anlattigi kadar fazla acilmadi istahim.kilo konusunda sansli olanlardaniz herhalde:))boyle yaziyorum ama son 2 ay bi 6 kilo daha aliyomuyuz :))o zaman cok gulerim kendime

bende gecen gece bir buyuk bas soganla uyudum.hatta gozlerim bile acisina yandi ama burnumda hic bi degisiklik olmadi malesef.

Annem geçende üzümsirkesini sıcak suya koyup kaynattıktan sonra buharını içine çek o açar demişti ama denemedim. Belki işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…