2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Uyanman bebeğe hazırlık canım bebek olunca saatte bir ya da iki saatte bir emzirme için uyanmamiz gerekecek bu da vücudumuzun bize yaptirdigi alıştırma
Yatmadan önce şu icmezsen çise kalkmazsin ama benim dilim damagim kuruyor
Tıkanıklık için soğan kes başucunda bulundur canım iyi gelir

Soğanın bahsi geçmişti geçen gün canım sen diyince hatırladım. Ama benim tıkanıklığıma iyi gelir mi acep? Çünkü direkt nefes alamayacak şiddette tıkanıyor. Ama denemek lazım. Offffff eşimde bir sürü laf edecek nefret eder soğandan, kusura bakmasın ne yapayım öleyim mi

koydum cnm onu da koydum yok belim rahatsız oluyor bacak bacak üstüne ativeriyorum. ben çok rahatlıyorum da o debelenince bu sefer içim rahat etmiyor sürekli bir indir kaldır hali :)

değmez ama insanın sinirini bozuyolar cnm..
bide iftira atmaları beni deli etti....
şef izin verdi bana bu gün yeni başladım
Haklısın canım sinir bozucu bir durum ama onlar hamile bi bayana iftiran atmaktan korkmuyorsa allah havale edecen yanlarına kalmaz onlarinda emin ol

Haklısın canım sinir bozucu bir durum ama onlar hamile bi bayana iftiran atmaktan korkmuyorsa allah havale edecen yanlarına kalmaz onlarinda emin ol
amin inşallah allah en kısa zamanda haklarından gelsin...
bebişin nasıl ben senden öndeyim..allah bi sesle kurtarsın..
bizlere sağlıklı bebişler nasip etsin..

oluyor cnm telefon titreşimi gibi resmen

canım hamileliğimi öğrendiğimden beri sürüyorum yağları hemde hiç ihmal etmedenyani en geç 2 ayda başladım
üzülme canım insanların son aylarda catlar benim de göğüslerim ilk 3 ay öyle büyüdü ki göğüs çatlaklarım ilk 3 ayda oldu. Ondan sonra o kadar büyümedi ve üstüne çatlamadı :) yani en başından sürsem daha iyiymiş ama napalim

Merhaba Bursadaki anne adaylari doktor tavsiyesi verebilecek olan var mi. Doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Siz kimlere gidiyorsunuz memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…