2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydınlar,hayırlı haftalar iki gün evdeydim açamadım forumu ,
genel anlamda değişik ruh hallerinden bahsedilmiş,aynılarından bende de varkimseyle konuşmak istemiyorum hatta erkekleri boğmak istiyorum,mesela sabah karşıdan karşıya geçerken öküzün biri hızla geliyordu yavaş diye elimi kaldırdım oda bana el kaldırıyo yani yavaşlasa dövecektim galiba adamı

Günaydınlar,hayırlı haftalar iki gün evdeydim açamadım forumu ,
genel anlamda değişik ruh hallerinden bahsedilmiş,aynılarından bende de varkimseyle konuşmak istemiyorum hatta erkekleri boğmak istiyorum,mesela sabah karşıdan karşıya geçerken öküzün biri hızla geliyordu yavaş diye elimi kaldırdım oda bana el kaldırıyo yani yavaşlasa dövecektim galiba adamı

Is yerinde bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum hanımlar ama o zamanda bebiş rahat etmiyor bacaklarımı açınca da belim rahat etmiyor otomatikman tekrar bacak bacak üstüne atıyorum resmen bizim kızla mücadele veriyoruz sizde de oluyor mu bacak bacak üstüne atıp oturabiliyor musunuz

Ben de atamıyorum canım Bebek sıkışıyo sanırım tekmeleyip duruyor:) hatta kolumu karnıma yaşlandığımda da tekmeler geliyo keyfine düşkün rahatsız edilmek istemiyor sanırım :)

bende öyleydim ayakları sarkıtamıyorum bacak bacak üstüne atsam bebek sıkıştırıyo. Ayağımın altına bişey buldum rahatladım. Küçük koli olabilir ya da benzeri bişey. Ayaklarını hafif havaya kaldırsın yeter gerçekten rahatlatıyor

Anneler yorumlarınıza ihtiyacım var.Ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada doğum yapabileceğim iyi bir hastane yok.sadece devlet hastanesi var orası da çok kötü.Doğumu 70 km uzakta il merkezinde yapmam zor mu olur acaba.sancılar başladığında hemen hastanede olmam gerekir mi.Yoksa kayınvalidem Ankara da yaşıyor doğum için onun yanına mı gitmeliyim sizce? annemlerin yanına gidemiyorum onlar da küçük bir yerde yaşıyor. Evimde olmayı çok istiyorum ama kafam hala karışık.

Canım ben yaşıyorum ara ara karanfil yağını bir pamuğa sür ağrıyan yere koy baya alıyor ağrısını bide doktorun izin verirse parol iç çünkü bazen dayanılmımaz oluyor: (
Karanfil yagi yok da, karanfil emeyim belki o da iyi gelir hafifletir biraz. Cok sag ol

İlk doğumda sancılar ağır ağır gelir canım hiç korkma yetisirsin hastaneye benim sabah 9 da biraz bel ağrım başladı sonra az bir kanama akşam 7de hastaneye gittik diğer gün saat 8 de doğum yaptım yani anlayacağın bir gün sürüyor ama ikinci nasıl olur bilemem

Ayy canım bebiş o ya yerimm çok tatlı benimkide iki gündür maşallahi var hiç durmuyor çok mu yaramaz olacak acaba

Sağol canım cevabın için. çevremdeki herkes bir şey söylüyor. iyice kafam karışmıştı. içim biraz rahatladı. aslında ben de senin gibi düşünmüştüm. Türk filmlerindeki gibi hemen sancı gelir iki bağırış apar topar doğum olmuyor heralde  bugün bir arkadaşımın çok az sancısı varmış doktor yarın gel dedi diyor. Ne güzel dedim ya :)

Aynen canım hiç korkma zaten rahim öyle birden açılmıyor önce sancı cekicez doktora gidip baktirinca doktorun bilgilendirir seni zaten sen kimseye kulak asma herkesin farklı olur hayırlı ve kolay doğumlar olsun hepimize inşallah

Amin canım çok sağol. hayırlısı ile herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah

Hayirli geceler, dis agrisi yasayan var mi? Ne iyi gelir? Azı dislerim cikiyor sanirim, alttan iki taraftan da kabarmislar. Aslinda 30 yasina yaklastim, hala 20lik dis mi cikariyorum
Ben yaşadım minoset içtim çok dayanamadım zaman dışımı fırçaladım sert şeyler yememeye çalış yaklaşık bir hafta sonra pasif duruma geçiyor bir hafta dayanacaksın geçmiş olsun

Bende sağıma yattığımda fix oluyor canım, soluma yatınca da oluyor ama ben onu bebek rahatsızmış gibi algılamıyorum nedense. Çırpınıyor resmen doğru ama bebeğin en rahat ettiği pozisyon benim soluma yattığım pozisyon olduğu için ona iyi geliyormuş gibi hissediyorum.

Merhaba kızlarr.. Geceleri sürekli uyanıyorum, son bikaç gündür burnum tıkalı olduğu için sanki boğuluyormuş gibi uyanıyorum. Nefes alamıyorum ciddi ciddi. Özellikle gece 10dan sonra burnum tıkanıyor gün içinde bişey yok. Sizde de var mı bu? Onun dışında kabus görüp uyanıyorum mesela, afedersiniz çişim geliyor uyanıyorum veya hormonlardan mıdır bilmiyorum sebepsiz uyanıyorum. Sabahları erken kalkarım normalde ama böyle olunca 10a 11e kadar uyumak zorunda kalıyorum rahatsız hissediyorum kendim. Doktor fısfıs verdi burun için ama o da çok işime yaramıyor sanki. He kızlar bişey sorucam size, sinüzitin tedavisi var mı biliyor musunuz? Evde doğal yöntemlerle geçer mi mesela?

Ayy canım bebiş o ya yerimm çok tatlı benimkide iki gündür maşallahi var hiç durmuyor çok mu yaramaz olacak acaba

Bilmem ki :) ben korktum biraz böyle titreme şeklinde olunca MasaAllah canım hissetmek gibisi yok

İlk defa böyle hissettiğim için sanırım tedirgin oldum titreme gibi :) cimcime korkuttu beni. İçim rahatladı biraz teşekkür ederim :)

Cok gecmiş olsun canım atlatmasına cok
34 haftalık doğdu canım ama Preaklampsi sen dolayi hem küçük doğdu 1800 gr hem de cigerleri gelismemisti. Şimdi 12 yaşında çok şükür atlattik o günleri
Cok sükür atlatmıssınız canım çok gecmiş olsun: )

Canım bizde yeni taşındık kendi doktorum 80 km uzaklıkta ama doktorumu bırakmak istemediğim için değiştirmedim doğum hemen olmuyor sonucta yetişiriz diye tahmin ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…