Valla eğer böyle bir anda tümsek oluşması kaskatı kesilmesiyse kasılma ben 1 haftaya doğururum Bayadır heh kafası heh ayağını dayadı diye diye geçiştiriyorum
Canım bende aynı şeyi düşünüyorum bu kadar kasılmaya doğurmamız Laz'ım dı yani bende anladım gitti canım oluruna çıkamamak Laz'ım galiba bakıyorum Çünkü herkzde aynı dert
Canım bende aynı şeyi düşünüyorum bu kadar kasılmaya doğurmamız Laz'ım dı yani bende anladım gitti canım oluruna çıkamamak Laz'ım galiba bakıyorum Çünkü herkzde aynı dert
Aynen öyle :) valla bugün gratiste indirim var diye koşa koşa gidip tam 1 saat abartısız kasa sırası bekledim ciddi anlamda beynimi kaybetmiş gibi hissettim ama eve gelince şu anda belim kopuyor maşşallah hala doğurmadım çok şükür
Aynen öyle :) valla bugün gratiste indirim var diye koşa koşa gidip tam 1 saat abartısız kasa sırası bekledim ciddi anlamda beynimi kaybetmiş gibi hissettim ama eve gelince şu anda belim kopuyor maşşallah hala doğurmadım çok şükür
Yagmureylul1
canım kendini üzme bebek zayıf diye kaldı ki çok zayıf değil bence bunu dert etme. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ha 2.5 doğmuş ha 3.5 ne fark eder? Hem daha çok var doğuma strese girip etkileme bebişini.
Arkadaşlar benimde sag tarafım hep tepe gibi oluyır bi kaç dakika öyle kalıyor elime geliyor yuvarlak sert bişey bende poposu diye hiç sorun etmedim ama kasılma mı ki
Aaa gebelik şekerimi var yoksa şeker hep varmıydı canımm bende gebelik şekeri var ama doktor öylebirset demedi gelisimi nasıl bebişim öndemi ben diyet uyguluyorum
gebelik sekeri ve cok kati diyet uyguluyorum degerleri yuksek gelmedigi icin bebegin iri olmasi irsi diyor. yani sekerle alakasi yok' ben 29 + 5 de siddetli genital agri ile gittim dr a yatis ve rapor verdi. 2 gece kaldim sonra dinlenme + min.3 lt su dedi simdilik iyi gidiyoruz sukur.
gebelik sekeri ve cok kati diyet uyguluyorum degerleri yuksek gelmedigi icin bebegin iri olmasi irsi diyor. yani sekerle alakasi yok' ben 29 + 5 de siddetli genital agri ile gittim dr a yatis ve rapor verdi. 2 gece kaldim sonra dinlenme + min.3 lt su dedi simdilik iyi gidiyoruz sukur.
Evet canım 2 hfta kadar önden gidiyor diyetle kontrol altındayız bakalım 2 hfta sonra kontrolumüz var kilo alımımız gelisimimiz ne halde olcak cnm sen en son neZaman gittin kilosu falan nasıldı
Ayni annem gibi konustun anneme de anlatinca hep böyle der bi sağlıkla doğsun inşallah diye daha bugün gördüm ama birden cok özledim annemi. Gerçekten anne olunca anlarsin diyorlar ya ben daha bebeğimi kucağıma almadan annemin neler çektiğini düşününce daha da cok seviyorum annemi iyi ki varlar
iyiki var canım benim
ben annemide babacigimida kaybettim içim buruk özlüyorum çok özlüyorum ....
iyiki çocuklarım var hayata bağlayan..
bazi geceleri ağlayarak rahatliyorum..
simdide zümra elifimiz olacak tesellimm
eşim iyiki var herzaman destekcim ..
Evet canım 2 hfta kadar önden gidiyor diyetle kontrol altındayız bakalım 2 hfta sonra kontrolumüz var kilo alımımız gelisimimiz ne halde olcak cnm sen en son neZaman gittin kilosu falan nasıldı
carsamba gittm 32+0 di yine 2 hafta kadar onden dedi 2250 idi , yediklerine dikkat ediomusun diyo ki zaten hergun aclik tokluk olcum yapiyorum inan ekstra zararli hic birsey yemiyorum ama benim esim de iri dogmus belki onunla alakali. 2 haftadan daha once giderse bebek erken gelmek ister diyor.
Ah ben kendimi bir tutabilsem oturmayı öğrensem haldır haldır iş yapmamayı bir öğrenebilsem ne güzel olacak şimdi şöyle böyle idare ediyorum bebiş doğunca napcam bakalım
Ah ben kendimi bir tutabilsem oturmayı öğrensem haldır haldır iş yapmamayı bir öğrenebilsem ne güzel olacak şimdi şöyle böyle idare ediyorum bebiş doğunca napcam bakalım
carsamba gittm 32+0 di yine 2 hafta kadar onden dedi 2250 idi , yediklerine dikkat ediomusun diyo ki zaten hergun aclik tokluk olcum yapiyorum inan ekstra zararli hic birsey yemiyorum ama benim esim de iri dogmus belki onunla alakali. 2 haftadan daha once giderse bebek erken gelmek ister diyor.
Al bendende okAdar bakalım bende gittiğmde 32.haftam olcak seni etiketlerim kac olmussa ben doymadan kalkıyorum resmen ben beslenmiyorum sanki o nasıl kilo alıyor onu anlamadm seker böle bişimiş demek ki