2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kasilmalar bir cogunuzda baslamis. Hafta hafta gebelik notlarinda da hep bu aylarda agrisiz kasilmalar baslar diyor. Peki kasilma olmamasi da normal bir durum mu? Bende olmuyor. Bebegin normal hareketlerini hissediyorum sadece, kasilma yok.

evet inşallah ADA olacak kızımızın adı ama benim erken doğum riski ve diyabet olduğu için 36-37.hafta da alırız diyor doktor. ocağa pek ihtimal vermiyorlar
Hayırlısı olsun en önemlisi o sağlıkla hayırlısıyla doğsun gerisi haftası kilosu gramı boyu önemli değil bence :)

Kasilmalar bir cogunuzda baslamis. Hafta hafta gebelik notlarinda da hep bu aylarda agrisiz kasilmalar baslar diyor. Peki kasilma olmamasi da normal bir durum mu? Bende olmuyor. Bebegin normal hareketlerini hissediyorum sadece, kasilma yok.
bende de olmuyor canım. Ama ben endişe etmiyorum çünkü sonuçta 37 ve 41. haftalar arasında bebisler gelecek yani normal doğum zamanı içinde bile 1 aydan fazla fark var. o yüzden kimimizinki erken başlar kimimizinki geç ben bu şekild e mantık kurdum

36yi da görsem 37de doğacak gibi benim hiç 40a kadar bekleyeceğini sanmıyorum

bende dün koşuyolu medipoldeki doğum odalarını gezdim. suit istersem 275 tl fark çıkıyor gecelik ama normal doğumda yer olursa ancak verebiliyorlarmış. normal odaları da yeterli aslında ama refakatçi için acılan tekli koltuk var ne derece rahat orasını bilemem. benim genel olarak hoşuma gitti. zaten susleme veya masa kurma gibi işlere hic bulaşmayacağım o yüzden öyle salonu var mı sormadim.

Doktordan geldim kızlar 1400 gram olmus oğlum on gün gelişimi geri yine doktor normal diyor ama elimde değil üzülüyorum

Doktordan geldim kızlar 1400 gram olmus oğlum on gün gelişimi geri yine doktor normal diyor ama elimde değil üzülüyorum
Boşuna kendini üzme bu şekilde olan çok var ve maaşallah hiç bir sorun olmuyor hamilelikte ileri veya geri olması patolojik bir durum değil endişelenmek yersiz demişti doktor için rahat olsun sonrasında boşuna kendimi üzmüşüm diyceksin sağlıklı şükür onu düşün keyfini çıkar bu günlerin

Canım hiç üzülme gerçekten dr. endişe etmiyorsa sende kafana takıp sıkma canını... İri bebekten kork çünkü iri bebek demek şeker demek, obezite demek vs.. 4 kilo üstü doğan bebekler daha sağlıksız ama çelimsiz doğanlar öyle güzel toparlıyorki kendini çok sağlıklı oluyorlar. allahın izniyle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
benimkide ilerde gidiyor bir hafta üzerinde... Yapcak bişey yok benim dr. normal diyor.. hiç takmıyorum vallahi ne avrsa bahstımızda yaşayacağız... kısmet artık..

Cok şükür canım bebeğimde hic sorun yok hep gerilerse diye korkuyorum sadece

Esimde hep bebek kilolu olsa tombul tombul severiz dedikce daha da kendimi kötü hissediyorum esime birsey demiyorum zayif olabilir diye. Tabi herkes kilolu bebekleri bacaklari kat kat olanlari cok sever bende biraz bundan taktim galiba elimden birsey gelmiyor ne yersem yiyeyim hep geride

Benim hic kasılmam olmuyo kızlar hersey normal cok sukur ayrıca doktor ayda bir cagırıyo hic erken gel demedı

Arkadaşlar benimde sag tarafım hep tepe gibi oluyır bi kaç dakika öyle kalıyor elime geliyor yuvarlak sert bişey bende poposu diye hiç sorun etmedim ama kasılma mı ki
Doktor bana bunun kasılma olduğunu söylüyor bugün De aradı beni nasılsın diye anlattIm popo su olabilir mi diye adam ısrarla kasılma diyor

ah canım ya o sizin yavrunuz çirkin ördek yavrusu olsa sis yine deli gibi seversiniz korkma boşver üzme kendini yeme içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben... erken döllenme geç döllenmeyle alakalı... biraz zaman ver bebişine kendini de yıpratma..

Cok sağol canım cok iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…