2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
zayıf doğan bebek daha çabuk toparliyiyor
2 buçuk kilo doğan kizim daha tombik büyümüştü
3 kiloda dogan normal ve daha zayıf büyüdü
yeterki sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun
benimde bütün ve tek duam bu hepimiz için dua ediyorum allahim güzel allahim bebislerimizi korusun sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun diye ...

Kızlar bende şeker çıktı,normalde dikkat ediyordum ama şu son 2 gündür kendimi durduramıyorum. Yedikçe yiyesim geliyor. Şuanda dayanamayıp bi paket çikolata açtım. Ne oluyo banaa

Ah ben kendimi bir tutabilsem oturmayı öğrensem haldır haldır iş yapmamayı bir öğrenebilsem ne güzel olacak şimdi şöyle böyle idare ediyorum bebiş doğunca napcam bakalım
maşallah sübhanallah iyisin ,
benim müthiş derecede belim ağrıyor inşallah geçer evde iş değil evin içinde zor dolanıyorum napcam bilmiyorum acaba rapormu alsam 10 günlük bu halde çalışmak çok zor 32 yi tamamlayana kadar...

Kızlar bende şeker çıktı,normalde dikkat ediyordum ama şu son 2 gündür kendimi durduramıyorum. Yedikçe yiyesim geliyor. Şuanda dayanamayıp bi paket çikolata açtım. Ne oluyo banaa
aman dikkat et canım benim,
yoğurdun içine tarcin koy ye tatlı ihtiyacını gider allahim korusun inşallah senide bebeginide

Günaydın aralık ve ocak aylarının en güçlü en Harika kadınlarııııııı :) sabah sizlere selam vermeden güne başlayamıyorum artık Birileri kıyafetlerdeki etiketlerin kesilmesi gerektiğini falan yazmıştı bende içimden ne kadar zor olabilir acaba diye düşünmüştüm taaaaa ki dün gece çıldırmama az kalana dek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…