Günaydin kizlar bugun kontrolu olan bi arkadasimiz vardi kalbine bakilacakti bebeginin tum kalbimle dualarim onunla be erken dogum riski olan tum arkadaslarla ........
Benim de eltim dogum yapti, kayinpederim de dedi ki acaba seninki de bu kadar güzel olacak mi? Şimdiden bir yarışa soktular. Hiç istemediğim şey çocuğumun kıyaslanması. Tipin ne önemi var Allah aşkına, güzel de olsa bizden çirkin de olsa bizden ki bana evlâdım çirkin gelmez. Dünya güzeli olur bahtı kötü olur, ne yapayım ben o güzelliği
bende yaptım 9 yıl önce canım,gayet güzel geçti ne acı ne başka bişey hissetmiorsun 15 dk.da miniğini veriorlar kucağına,sonrasında acılı geçmiyor zaten ağrı kesici veriyorlar sürekli benim çok güzeldi rabbim hepimizin doğumunu hayırlısıyla yapmayı nasip etsin.Bence güzel düşünelim güzel olsun
günaydın kızlar,bugün tam 32+0 oldum,
hastaneye gidip çalışabilir raporu alacağım,sonrası allah kerim dayanabildiğimiz kadar işallh,
erken doğum riski yaşayan,ağrılı sızılı günler geçiren tüm hamişlerin allah yardımcısı olsun dularım sizlerle canlar
Selam kızlar dün kontrolum vardı herşey yolundaydi çok şükür
rutin olarak nstye girdim sancı çıktı açıklık 1 cm dünden beri hastanedeyim ve kasılmalari kesemediler kendim hissetmiyorum ama nst de sancı çıkıyor bu durumu yaşayan var mıydı ? Çok korkuyorum lütfen dua edin
Ben de dün aynısını yaşadım. Derste bi anda hafif hafif belim ve kasiklarim ağırmaya başladı gittim doktora yarim saat arayla 3 defa nst ye aldı hepsinde de sancim çıktı. Hemen yatış yaptı ciğer geliştirici iğne vurdu adalat hap başladı günde iki defa.serum taktılar. Bugün yine ders çıkışı gidip serum taktiracagim. Doktor tedirgin olma bu haftalarda oluyor böyle durumlar dedi.tabi sanci kontrolü yaptirmak lazım sık sık. Bi üç hafta daha dayanma kuzucuklar bir sıkıntı yasayacagimizi sanmıyorum allahın izniyle
bende yaptım 9 yıl önce canım,gayet güzel geçti ne acı ne başka bişey hissetmiorsun 15 dk.da miniğini veriorlar kucağına,sonrasında acılı geçmiyor zaten ağrı kesici veriyorlar sürekli benim çok güzeldi rabbim hepimizin doğumunu hayırlısıyla yapmayı nasip etsin.Bence güzel düşünelim güzel olsun
rutin olarak nstye girdim sancı çıktı açıklık 1 cm dünden beri hastanedeyim ve kasılmalari kesemediler kendim hissetmiyorum ama nst de sancı çıkıyor bu durumu yaşayan var mıydı ? Çok korkuyorum lütfen dua edin
Çok geçmiş olsun canım benim de sancim varken nstde çıkmadı ama yokken nstde çıktı ilaçla durdurdular ama açıklık yoktu senin çok dikkat etmen gerek bu açıklık artmazsa gününde doğabilir inşallah
@Demet94 canım fark edilmiş ve gereken önlemler alınmış çok şükür yapman gereken sakince, düşünmeden dinlenmek hiç canını sıkma. @dortyapraklipapatya canım sancıların durmuş çok şükür inşallah hepimizin bebişleri vaktinde ve sağlıkla gelsin dünyaya.
Bu ara ne çok erken doğum riski yazısı okuduk Allah yardımcımız olsun
Benim de eltim dogum yapti, kayinpederim de dedi ki acaba seninki de bu kadar güzel olacak mi? Şimdiden bir yarışa soktular. Hiç istemediğim şey çocuğumun kıyaslanması. Tipin ne önemi var Allah aşkına, güzel de olsa bizden çirkin de olsa bizden ki bana evlâdım çirkin gelmez. Dünya güzeli olur bahtı kötü olur, ne yapayım ben o güzelliği
Arkadaslar 2 gundur karnımda komple sancı ağrı hele kasıklarıma doğru olan sancıdan hic bahsetmiyorum ancak bana gaz sancısı gibi geliyor. Nasıl anlayacağız bunun hangi tip sancı olduğunu.
ayy aman canım yaa bunlara mı canını sıkıyon valla değmez
benim bebekte kilolu doktor hep kızıyor
sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar
bak benim görümcem ne diyor
hiç sevmedikleri hatta nefret ettikleri bir amcaları var çok kötü bir insan
bebeğim ona benziyormuş
bende eşime dedim ki benim çocuğumun uzaktan akrabası
ama kendinin birinci dereceden akrabası
biri benzeyecekse kendisi benziyordur benim oğlumdan önce dedim
oğluma laf dedirtmem
ayyy benim kayınvalidem de kızım elma yee bebeğin çok güzel olsun felan demişti
bende anne hangi annenin evladı çirkindir ki dedim
sordum kendisine eşim çirkin mi yooo dedi peki kaynım yoo
yaa görümcelerim dedim yook valla hiç çirkin değiller çok güzeller dedi
hah dedim bende herkes için nasıl olur bilemem ama benim için dünyanın en güzel çocuğu benim çocuğum dedim
Arkadaslar 2 gundur karnımda komple sancı ağrı hele kasıklarıma doğru olan sancıdan hic bahsetmiyorum ancak bana gaz sancısı gibi geliyor. Nasıl anlayacağız bunun hangi tip sancı olduğunu.