2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Çok geçmiş olsun canım. Ben de seninle aynı durumdan geçen hafta hastahanede yattım. Rutin kontrol için gitmiştim oysaki, kötü hiçbir şey hissetmiyordum ama nst’de sancı çıkıyordu benim de. İlaçlarla onu düzene sokuyorlar. Hatta ben yattığımda 27+4 deydim yani Doğum için çok çok erkendi. Ama çok şükür ilaçlarla sancılar durduruldu şimdi evimdeyim ama bundan sonra çok dikkat gerekiyor tabi. Sürekli yatak istirahati verdi doktorum.
Bir de sancıları durdurmak için verdikleri ilacın yan etkisi olarak bebeğimin suyu biraz azalmış, onun için de 1 gün fazladan yattım takip edildi o da, bol su ve özellikle havuç suyu ile o da normale döndü çok şükür. Naçizane tavsiyem Sen de böyle bir durumla karşılaşmamak için şimdiden havuç suyu içebilirsin.

Dualarimiz seninle canim hic merak etme erken asamada onune gecerler hemen insallah

gunaydın
azıcık oturuyorken yazayım dedim
29 haftalıkken kanamayla uyandım ve sancılar 3 dakikada bir gelmeye basladı durdurmaya calısdılar ve sımdı surekli yatak istirahatindeyim hic kolay olmuyor ciger gelistirici igneler yaptılar erken dogum riskim devam ediyor bende plesanta previsa var rahim agzını tam kapatıyor kanama oradandir dediler simdi durdu sancı araları ise acıldı ama azıcık kalkıp yurusem evin icinde bile sancılar geri geiyor istirahate devam yani
bayagı erken dogum riski yasayanda var okudugum kadarıyla Allah yardımcımız olsun hepimiz vakitlerini tamamlamıs koaman saglıcakla alalım bebislerimizi İnsaAllah
tüm hazırlıgı internetten yaptım resmen istirahat mecburi olunca canta hazırlamalıyım artık iste bizdende boyle
opuyorum hepinizi

Merak etme için rahat olsun farkedilmiş müdahale edilmiş hiç bir sorun olmaz rahat ol ilaç ve ciğer geliştirici iğne ile süreyi uzatabiliyorlar yat dinlen herşey yoluna girer inşallah sağlıkla kavuşursunuz:)

Geçmiş olsun bebekler herşeyden daha önemli şuanda çok şükür farkedilmiş durdurulmuş
Biraz daha sabrederse inşallh kucağına almaya az kalmış.

D Demet94 canım fark edilmiş ve gereken önlemler alınmış çok şükür yapman gereken sakince, düşünmeden dinlenmek hiç canını sıkma.
D dortyapraklipapatya canım sancıların durmuş çok şükür inşallah hepimizin bebişleri vaktinde ve sağlıkla gelsin dünyaya.

Bu ara ne çok erken doğum riski yazısı okuduk Allah yardımcımız olsun

Mutlu sabahlar güzellikler :)

haklısın aslında canım ya, insanlar ne konuştuğunu bilmiyo çoğu zaman , benim de seninki gibi demek ki

haklısın canım ben de şu kalan 2 haftamı daha geçirsem kurtulucam şu işyerindeki bebek muhabbetinden

Günaydın arkadaslar erken doğum riski olan arkadaslarım dualrım sizinle .Bugün belki iyiyiz ama zorlu bi süreç yarına nasıl olcagımızı allahdan baska kimse bilemez rabbimim merhameti hepimizin üzerine olsun bize emanet edilen canları kucağımıza sağ salim alalım herbirimiz insallaah...

dün daha fazla dayanamadım evet evet haklısınız benden çıksa çıksa 2.5 kilo bebek çıkar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…