2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canımmmm sağ Salim kucağımıza alalım insallah kist ameliyatı da mı olacaksın sen Doğum da cok geçmiş olsun

Canım bu zamana kadar bende fazla takmıyordum aslında ama şu birkaç gündür çok düşünür oldum.

Canım ıcını ferah tut allahın izniyle hersey guzel olur senın ve bebegın ıcın insallah...

Canım ıcını ferah tut allahın izniyle hersey guzel olur senın ve bebegın ıcın insallah...
merhaba kızlar, hepinize hayırlı geceler :)) herkesi bi heyecan sarmış.ben uzun zamandır giremedim. oğlumdan fırsat kalmıyor sanırım. kızlar ben eskişehirden doktor tavsiyesi istesem sizden.var mı acaba orda olan ve iyi bilen..cevaplarsanız çok sevinirim :)

Selam kızlar dün kontrolum vardı herşey yolundaydi çok şükür
rutin olarak nstye girdim sancı çıktı açıklık 1 cm dünden beri hastanedeyim ve kasılmalari kesemediler kendim hissetmiyorum ama nst de sancı çıkıyor bu durumu yaşayan var mıydı ? Çok korkuyorum lütfen dua edin

Canım Allah yardımcın olsun.. inşallah sancılar kesilir de bebeğini vaktinde kucağına alırsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…