Kızlar size bir şey danışıcam. ben yeni bir eve taşındım bir kaç ay önce ama taşınmaz olaydım. ev dublex 150 mt merkezi ısıtma ama ne ısıtma. Ev bildiğiniz buzhane gibi. Titremekten iliyim kemiğim dondu. Ufo yanıyor bir yandan da üflemeli ısıtıcı. Binanın yalıtımı yok. Ne yapabilirim sizce tekrar taşınmak istemiyorum çok yorucu bir is. İçerden yalıtım mı yaptirsak ya da daha pratik fikri olan var mı arkadaşlar üşümekten bir hal oldum
Günaydin kizlar bugun kontrolu olan bi arkadasimiz vardi kalbine bakilacakti bebeginin tum kalbimle dualarim onunla be erken dogum riski olan tum arkadaslarla ........
Benim bebeğimin kalbine bakilacakti ama galiba hastaneye bugün gidemeyecem annnem seker hastasi ve bi saat önce rahatsızlandı hastaneye götürdü babam aklım annemde beni de götürmedi gidemeyecem galiba
Benim de eltim dogum yapti, kayinpederim de dedi ki acaba seninki de bu kadar güzel olacak mi? Şimdiden bir yarışa soktular. Hiç istemediğim şey çocuğumun kıyaslanması. Tipin ne önemi var Allah aşkına, güzel de olsa bizden çirkin de olsa bizden ki bana evlâdım çirkin gelmez. Dünya güzeli olur bahtıkötü olur, ne yapayım ben o güzelliği
Kimin gözünden baktıklarına bağlı,
Bir annenin gözünde en güzel bebek kendi bebeğidir istediği kadar çirkin olsun/
Kuzguna yavrusu şahin gözükür misali.
kp tam ruh hastası denir mi hiç öyle hadsiz//
Kızlar size bir şey danışıcam. ben yeni bir eve taşındım bir kaç ay önce ama taşınmaz olaydım. ev dublex 150 mt merkezi ısıtma ama ne ısıtma. Ev bildiğiniz buzhane gibi. Titremekten iliyim kemiğim dondu. Ufo yanıyor bir yandan da üflemeli ısıtıcı. Binanın yalıtımı yok. Ne yapabilirim sizce tekrar taşınmak istemiyorum çok yorucu bir is. İçerden yalıtım mı yaptirsak ya da daha pratik fikri olan var mı arkadaşlar üşümekten bir hal oldum
Canım içerden yalıtım yaptırmak şu aşamada seni çok zorlar bir sürü tadilat işi çıkacak çünkü sıcak su torbası Olabilir yattığın yere falan koyabilirsin ama bu çok anlık bir çözüm aklıma başka da bir şey gelmedi.
Benim bebeğimin kalbine bakilacakti ama galiba hastaneye bugün gidemeyecem annnem seker hastasi ve bi saat önce rahatsızlandı hastaneye götürdü babam aklım annemde beni de götürmedi gidemeyecem galiba
Çok saol canimVarda aklım annemde ondan kayın valide var onunlada hic mi hic gitmek istemiyorum çünkü bu güne kadar bi gün olsu sormadı bebegimin durumunu olmassa yarin giderim
Çok saol canimVarda aklım annemde ondan kayın valide var onunlada hic mi hic gitmek istemiyorum çünkü bu güne kadar bi gün olsu sormadı bebegimin durumunu olmassa yarin giderim
Gidip hastaneye gidelim mi diye sordum isim var dedi kızım gitsin seninle dedi daha çok sinirlerim bozuldu esim annemle git dedi diye sorim dedim ama pişman oldum neyse artik verek cevabim oldu
Yanlız bi defa gittim tansiyonum düştü bayıldım ondan beri esim yanlız gitmemi istemiyor ne olur nr olmaz yanlız gitme diyo eşimde çalışıyor izin alamadı ondan gorumcemle gidicem
Yanlız bi defa gittim tansiyonum düştü bayıldım ondan beri esim yanlız gitmemi istemiyor ne olur nr olmaz yanlız gitme diyo eşimde çalışıyor izin alamadı ondan gorumcemle gidicem
Kimin gözünden baktıklarına bağlı,
Bir annenin gözünde en güzel bebek kendi bebeğidir istediği kadar çirkin olsun/
Kuzguna yavrusu şahin gözükür misali.
kp tam ruh hastası denir mi hiç öyle hadsiz//
annemizde öyle canım ev sizinse içten yalıtım olabilir yok değil ise çıkmayacağım diyorsan da bir odayı ısıtıp benekle kışı o oda da çıkartman lazım
Ev bizim değil kira ama gözüm onu bile görmüyor ısınacağıni bilsem cebimden yaptiricam yalıtımı. Forumlarda ic yalıtım olunca nem rutubet olabilir diyor gözümü o korkuttu acikcasi. tek odada oturma durumu da yok malesef aşağıda 2 oda var biri yatak odası biri bebeğin odası mecbur salonda oturmak durumdayım ama inan abartmıyorum salon 50 mt kare var her yer cam üşümekten oturdum ağladım resmen şaştım kaldim
evet çalışabilir raporumu aldım ,nstye bakıldı gümbür gümbür herşey yolunda çok şükür 27 aralığa kadar devam edebiliyorum ben varmı raporunu alan ve evde olan evde skllırım diye düşünüorum ben
Canım içerden yalıtım yaptırmak şu aşamada seni çok zorlar bir sürü tadilat işi çıkacak çünkü sıcak su torbası Olabilir yattığın yere falan koyabilirsin ama bu çok anlık bir çözüm aklıma başka da bir şey gelmedi.
Yok canım sıcak su torbalık is değil bildiğin evde rüzgar koridor oluşturuyor. bir yerlerden bir şekilde rüzgar geçiriyor. Taşınırken o kadar zorlandım ki hamile halde taşındık bir kişi de yoktu yanımda yardim eden inan yardimci bayan tuttum 2 3 gün için onunla beraber hallettim şimdi tekrar aynı şeyleri göze alamıyorum çözüm bulmak istiyorum
off aynen öyle manzarası harika diye eşim sorgusuz sualsiz tuttu burayı. Manzarayı da kaç kere açıp izlemişizdir bir elin parmağını geçmez. Merkezi ısıtma kadar kötü bir uygulama da yok ben istediğim zaman açamıyorum kaloriferleri
evet çalışabilir raporumu aldım ,nstye bakıldı gümbür gümbür herşey yolunda çok şükür 27 aralığa kadar devam edebiliyorum ben varmı raporunu alan ve evde olan evde skllırım diye düşünüorum ben
Ben aldım canım. gece uykularım sıfıra indi neden bilmiyorum bu kadarı aşırı ama çok uykusuz kalıyorum o yuzden isimde çok dikkat gerektiren bir iş olduğu için ayrılmam iyi oldu. Ancak evin işi de bitmiyor malesef sıkılmak değilde evin düzenini oturtmak gerekiyor. Yemek yapma saati temizlik günleri yeni baştan oluşuyor.