2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim k ki 6. Sydsn beri bas Aşağıya duruyor csnım ayağını mı sokuyor poposunu mu dayıyor İnan anlamıyorum

Benim k ki 6. Sydsn beri bas Aşağıya duruyor csnım ayağını mı sokuyor poposunu mu dayıyor İnan anlamıyorum

Benimki de detaylı ultrasonda 20 21 hafta Bas aşağı ve ondan sonraki tüm kontrollerde baş aşağı ydi

Sonra 28 hafta civarı

Bi Perşembe günü devlete gittim yine baş aşağı

3 gun sonra Cumartesi ozeldeki doktoruma gittim. Sadece 3 gun var ya arada pat yan donmus o ara da başladı ağrılar. Diyeceğim o ki bi kaç gün içinde bile dönebiliyorlar

Tabii baş aşağı olup dediğin gibi başka bi yeri de dayamis olabilir. O zamn ne yapılır ben bilmiyorum inşallah yardımci olan çıkar

Arkadaslar ben calisamaz raporu almak istiyorum.32 +2 de gidebilecegim doktora , dogum sonrasi alinacak raporun ayni doktor tarafindan verilmesi zorunlu mu ? Bilen var mi ? Birde devletten alsam raporu sorun cikar mi ?

Arkadaslar ben calisamaz raporu almak istiyorum.32 +2 de gidebilecegim doktora , dogum sonrasi alinacak raporun ayni doktor tarafindan verilmesi zorunlu mu ? Bilen var mi ? Birde devletten alsam raporu sorun cikar mi ?
Canim zaten 32 hafta dolunca ya çalışabilir raporu alcan yada çalışamaz ikisinden birini almak zorundasın çalışabilir raporunu almadan kurumun çalıştıramaz kanun gereği senin durumun müsait değilse çalışamaz hissediyorsanızda tüm kadın doğum hastaneleri koşulsuz verir zaten

Kızlar sizin bebısler dönmüş mu benım ki gecen hafta hala yan duruyordu ya donmezse korkmaya basladım Dr bsy demedı ama ayrıntılı ultrason raporunda bas gelıs yazıyordu

Kızlar sizin bebısler dönmüş mu benım ki gecen hafta hala yan duruyordu ya donmezse korkmaya basladım Dr bsy demedı ama ayrıntılı ultrason raporunda bas gelıs yazıyordu
Ilk gebeliklerde son 15 günde baş yerleşmiş olması gerekiyor ikinci ve diğer gebeliklerde ise doğum anında bile dönüşünü tamamlayıp başını yerlestirebilir arkadaslar

Arti cok onemli bir bilgi paylaşmak istiyorum önde gelen kızım Ne kadar sert olursa doğum ilerlemesi rahim açılması o kadar iyi olur demem o ki çok erken dönemde başın doğum kanalına yerleşmesi ağrılarımızı ve erken doğum riskimizi artırır popo yumuşak olduğu için rahim ağzını açamaz sezeryan olacak arkadaşlar için hiç baş asagi yerleşmesin daha iyi normal doğum icinde 37 ile 38 haftalarda yerleşmesi en uygunudur internnten yada kitaptan alma bilgiler değildir uzmanlık alanımdır.

İyi dedin de canim sence bizim bebeklerle konussak 37 38 baş yerleşmesi için en iyisiymis hadi bebeğim yerleş desek dinlerler mi:)

Başı da kafasına göre yerleşir kendisi de kafasına göre gelir gibime geliyor

Ha diyorsan ki arkadaşlar basının yerleşmesi için 37 38 de şunu yapın bunu yapin ben yaparim:)

Bende geldim arkadaşlar şükür bi sorun yok ama yüzünü göremedim elleriyle kapatmıştı bu son dedi daha randevu vermedi kilosu da 2266 gr mış 34+1 de tam
Maşallah canım yurtdışı olduğu için mi randevu vermedi normal Dr haftada bir gitmen lazım artık nasıl 34+1 kız günümüz aynı 33+5 oldum ben

Yok bitanem demek istediğim o değildi yerleşirse amenna yapacak birşey yok yerlesmezsede 37 ile 38 e kadar zamanı var ilk gebelikler için zaten günü gelmiş ve baş yerleşmemişse normal doğum olma ihtimali yok ama ikinci ve diğer gebelikler doğum anında sanciylada yerleşebilir benim ufaklık en başından yerlestirdi meselâ kızım 34.haftaya kadar popo aşağıda duruyordu etken doğum riskimde vardı doktorum başını yerleştirmezse 38 haftayı görürüz dedi ancak kızım 34.haftadan sonra başını yerlestirdi 35 de acil sezeryan ile doğdu bu bebeğim se hep baş aşağıda bakalım ne olacak

Kızlar benim de bebeğim kaburgama baskı yapıyor oturamıyorum hiç bir şekilde rahat edemiyorum varmı bu konu ile ilgili bir tavsiyesi olan

ah canım ya bu bebeklerin bazı pozisyonları canımızı yakıyor. Vallahi keyfine kalmış bebelerimizin değiştirene kadar dayanmak zorundayız. Benimki çok hareketli özellikle sol yanıma uzanınca hemen pozisyonunu değiştiriyor rahatlıyorum vallahi... Ama bazen değiştirsede bir süre sonra yine ağrı yapan şekline dönüyor...

Haklisin canim ki zaten anne karnında bebek en başından kendini rahat hissedeceği bir pozisyon belirler ve ne kadar değiştirse de yine kendini rahat hissettiği pozisyonu alır geri takı doğum eylemine kadar doğum eyleminde bebeklerde artık misafirligin bittiğinin çıkma zamanı geldiğinin farkındadır ve normal doğum eylemine göre uygun pozisyonlarını alırlar ki doğum eylemi sonlanana kadar çok pozisyon değiştirirler ki bu her bebekte aynı pozisyonlardır ufacık bir pozisyon degisikligi normal doğum eylemini olumsuz etkiler ve sezeryan doğuma çevirebilir acizane bilgilerimi paylaşıyorum yalnısim varsa affınıza siginiyorum

Benim bacaksız da sağolsun başını mesaneme dayamış şimdiden dakika başı wcdeyim, dr bu durum ileride daha da artar dedi, o zaman nasıl olacak hiç bilemiyorum

Benim bacaksız da sağolsun başını mesaneme dayamış şimdiden dakika başı wcdeyim, dr bu durum ileride daha da artar dedi, o zaman nasıl olacak hiç bilemiyorum
aynen canım benimki yaklaşık 20 li haftalardan beri başağı duruyordu. Büyüdü yine genel olarak başaaşağı duruyor ve mesaneye aceyip baskı yapıyor onda değilde arada yere parelel duruyor bildiğin göbek deliğim yırtılıyor canım cok acıyor....

Benim kendi is yerim canim o yuzden calisabilir raporu istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…