2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Maşallah canım yurtdışı olduğu için mi randevu vermedi normal Dr haftada bir gitmen lazım artık nasıl 34+1 kız günümüz aynı 33+5 oldum ben
Bende anlamdım valla ultrason daha yok dedi muayene içinde birinci ayın dokuzuna gel dedi ya inşallah o zaman doyurmuş olurum aynı mı benim sat Nisan 7

B belkibirumut günümüz aynı seninle bugün 33+5.
Benimde kafası 26 dan beri aşağıda ayakları midemin üstünde arada ayaklarını sabitlestiriyor ve sürekli mideme baskı yapıyor çok ac olsam da midem ağzımda geziyorum. Çaresini yatay uzanıp bebeğin yer değiştirmesini bekleyerek buldum.

Ilk gebeliklerde son 15 günde baş yerleşmiş olması gerekiyor ikinci ve diğer gebeliklerde ise doğum anında bile dönüşünü tamamlayıp başını yerlestirebilir arkadaslar
İkinci bebegım canım ilki ne zaman dondu hıc farketmedım bile bu da su an yan duruyo bı kac gundur hareketleri büyüdü gibi acaba dönmüş olabilir mı

Bende anlamdım valla ultrason daha yok dedi muayene içinde birinci ayın dokuzuna gel dedi ya inşallah o zaman doyurmuş olurum aynı mı benim sat Nisan 7
Canim yanlis anlama tabi ki hicbirimiz dr olarak yorum yapmiyoruz ama artik son haftalara gelmisken dr unun artik gelme su zaman gelirsin dedigi tarih zaten normal dogum zamanindan 2-3 gun oncesi. Oysa son haftalarda kontroller siklasiyor kordona bakiliyor, ne bileyim bebegin diskisini yapma riski var vs bana cok mantiksiz geldi dedigi sey

Yok canım niye yanlış anlayım dogru diyorsun o ben arada giderim zaten bişey olursa

Kızlar benim de bebeğim kaburgama baskı yapıyor oturamıyorum hiç bir şekilde rahat edemiyorum varmı bu konu ile ilgili bir tavsiyesi olan

Bir aydir cekiyorum bnde canim ve benim sürekli ağrıyor hic gecmiyor otururken yatarken ve artik ayaktayken de agriyor hatta bazen etimi bicakla kesiyorlarmis gibi birden agri giriyor istemsiz ciglik atiyorum. Cok aciyor gercekten ellerim hep basimin üstünde otururken yatarken

İkinci bebegım canım ilki ne zaman dondu hıc farketmedım bile bu da su an yan duruyo bı kac gundur hareketleri büyüdü gibi acaba dönmüş olabilir mı
Normal doğum eyleminde sanci ile birliktede dönebilir canim ama onunda bir zamanı var tabi dönmemiş olma durumunda sezeryan kararı verilebilir

kızlar selam son zamanlarda takip edemiyorum. eken doguran filan varmı. çevremdeki bir kaç arkadaşım 34-35 dogurdu bugünlerde bende korkmaya basladım:))))

Kizlar belki konusulmustur kacirmisimdir bilmiyorum ama cok zor durumdayim reflu yasayan varmi cozum bulabilen varmi cok zorlaniyorum artik
Cnm Mecbur yasiyoruz cok zorda kalinca iki yudum soguk sut ic baya rahatlatiyor rennie duo surup da ise yaramisti bende..

kızlar selam son zamanlarda takip edemiyorum. eken doguran filan varmı. çevremdeki bir kaç arkadaşım 34-35 dogurdu bugünlerde bende korkmaya basladım:))))
bir arkadaşımız doğurdu erkenden iyi haberi aldık hamdolsun şükürler olsun..
birkaç arkadasda günü kurtariyor hastane flan heran doğuracak gibiler inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur hepimizde bebislerimizi inşallah

11de yattim, 12de kalktim, daha da geri yatamiyorum. Oyle şiş hissediyorum ki kendimi, ya kusacağım, ya patlayacagim, baska turlu duzelemem gibi geliyor. Burnum da tikali nefes alamiyorum. Niye boyle oldu bu gece anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…