2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
artık rahim iyice büyüdü mideye baskı yapıyor canım sorma.. benim de sabahtan beri gözlerimden yaş geldi reflüden. 2 parça çikolata attım ağzıma iyi geldi sanki

Ben basta lansor ictim sonra dr um lansor yerine sabah ac karnina nexium u tercih ederim dedi, o zamandan beri nexium aliyorum

Arkadaşlar mide ekşimesi yanması ve reflu için sizlere diğer gebeliklerimde kendi bulduğum çözümü önereyim kızımda 16 yıl önce artık talcid tb iki günde bir kutu içiyordum rahatlaamıyordum sonra karbonat keşfettim bir küçük su bardağı içerisine 1 buçuk çay kaşığı karbonat karıştırıp içiniz mide asidini nötralize ediyor beni bazan kusturuyor ama genel olarak gerçekten çok rahatlatıyor ben mide için hiç ilaç kullanmıyorum sadece karbonatlı su denemenizi tavsiye ederim.

artık rahim iyice büyüdü mideye baskı yapıyor canım sorma.. benim de sabahtan beri gözlerimden yaş geldi reflüden. 2 parça çikolata attım ağzıma iyi geldi sanki

Ne zaman basladi sende bu durum

Ben basta lansor ictim sonra dr um lansor yerine sabah ac karnina nexium u tercih ederim dedi, o zamandan beri nexium aliyorum

Doktorumla bi konusayim bende basliyim bari ya o kadar sıkıntı yasadim hamileligimde ama hicbi bu kadar zor gelmedi bana

Ben onu da denemistim ben de ise yaramamisti. Insallah digumdan sonra bu sikayetlerin hepsi birdenbire gecer

Doktorumla bi konusayim bende basliyim bari ya o kadar sıkıntı yasadim hamileligimde ama hicbi bu kadar zor gelmedi bana
Yok canim dayanilacak gibi degil valla.
Midemi sokup cikarasim geliyor ve ben ilk haftalardan beri cekiyorum anca bunlarla rahatladim insallah sana da iyi gelir

Yok canim dayanilacak gibi degil valla.
Midemi sokup cikarasim geliyor ve ben ilk haftalardan beri cekiyorum anca bunlarla rahatladim insallah sana da iyi gelir

Oyy ben ilk haftalardan olsam kafayi yerdim heralde iki aydir filan basladi bende gittikcede siddetleniyo dua ediyorum insallah dogumdan sonra duzelir

tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 aydır oluyor bazen her gün bazen bikaç gün arayla canım

Yavrum ya güç almıştır belki ondan :) kaç defa dolanmış diye sormak hiç aklıma gelmedi o da söylemedi sadece doktorunu bilgilendir gerekli takip yapılır dedi. Baş aşağıda şu an. Pozisyonu değiştirip kordonu gerginleştirirse sıkıntı olur şimdi gevşek durumda dedi. Hareket takibine devam :))

Kizlar belki konusulmustur kacirmisimdir bilmiyorum ama cok zor durumdayim reflu yasayan varmi cozum bulabilen varmi cok zorlaniyorum artik
Ben de çok zor durumdayım canım reflüden dolayi. Ölüyorum sanki. Ne yesem yanıyor midem. Gaviscon arada fayda ediyor arada etmiyor. Sürekli yatıyorum. Yatınca daha iyi. Kalktigim anda yine yanıyor midem. Yani sırf bu yüzden doktor yarın alalım bebeği dese itiraz etmem. Ben öteki cocuklarimda bu kadar kötü olmamistim. İnşallah geçer. Yoksa çekilecek gibi değil

Oyy ben ilk haftalardan olsam kafayi yerdim heralde iki aydir filan basladi bende gittikcede siddetleniyo dua ediyorum insallah dogumdan sonra duzelir
Valla benim de tek umudum dogumdan sonra sihirli bir degnegin degip tum bu sikayetlerimizin gecmesi :) yoksa yandigimizin resmidir valla :)

@NehirAsya bir de fındık iyi geliyor. En azından geçici de olsa 1-2 saat rahatlatiyor. Bi de dün bana sabah aç karnına 1 kaşık bal ye dediler ama ben onu yapamam tiroid ilacı kullanıyorum. Senin deneme şansın varsa bi dene istersen. Ama bana oturmak hiç iyi gelmiyor. Sürekli soluma yatıyorum. Hatta yatarken midemi gergin tutmaya çalışıyorum. O şekilde de birazcık rahatliyorum ama kalkarken yine başlıyor. Benim ikinci kızımda da çok yanmisti doğumdan sonra bıçak gibi kesilmisti

Ben yatamiyorum dik durdugumda daha rahatim biraz egimle yatiyim desem bogazimi bisey sıkıyo gibi oluyorum nefesim kesiliyo

Aman boşver sosyallesmek adına bile gidilir. Izine ayrildigimdan beri evde ben ben olmaktan çıktım. iki muhabbet etsem yanındaki hamileyle oh ihtiyacım var valla buna
Vallahi sırf dediğin konu için bile gidilir ama ben çalışıyorum... önümüzdeki hafta son doğum iznim başlayacak...

Kizlar belki konusulmustur kacirmisimdir bilmiyorum ama cok zor durumdayim reflu yasayan varmi cozum bulabilen varmi cok zorlaniyorum artik
canım inan çok zor aynıyım bende geceleri uyutmuyor üstelik öğürmekten içim çıkıyor ama kusma yok lanet bişey... Son zamanlarda iyice arttı ben uzanmamaya çalışyorum vucudumun üst tarafı yüksekte kalcak şekilde yatağımı ayarladım. bildiğin nerdeyse oturuyorum o iyi geldi. Sade Maden suyu veya içine limon sıkarak içiyorum. günde 3 tane içer oldum...
Ve tabii gavisvon şurup... Abuk subuk şeyler yemiyorum... sakız çiğniyorum ama artık işe yaramıyor sakız... Yudum şeklinde soğuk süt içiyorum..herşeyi yapıyorum ama geçiyor mu HAYIR, sadece rahatlıyorum arada da olsa...

Sakiz ise yariyomu canim ben maden suyunuda acaba iyic sisirip rahatsiz edermi diye pek icemiyorum korkudan gun icinde ayakta oldugumda bi nebze dayanabiliyorum ama gece olupta yatar hale gectigimde mahvediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…