2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende anlamdım valla ultrason daha yok dedi muayene içinde birinci ayın dokuzuna gel dedi ya inşallah o zaman doyurmuş olurum aynı mı benim sat Nisan 7
Benimde 8 canım inşallah hayırlısıyla gelişir kucağımıza alırız canım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine keşke doktora gitseydin bir serum falan yaparlar rahatlatir

Günaydın kızlar :) Bugün elim ererse doğum çantamı hazırlayacağım inşallah. Bizde herkes doğum için planını yapmaya başladı. Dün eşim doktorun numarasını kendi teline kaydettiğine ve çantayı hazır ettin mı dediğinde artık telaslandigini hissertim :) su cantayi kapatayim da herkes huzura ersin. Buarada çantaya biberon koymayacağım kaşık koyacağım. Dünki eğitimde ebe sıkı sıkı tembihledi. olaki süt hemen gelmezse pompayla değil elle sağ ve kaşıkla ver dedi. kolostrum pompaya bulasip ziyan olmasin diye.

11de yattim, 12de kalktim, daha da geri yatamiyorum. Oyle şiş hissediyorum ki kendimi, ya kusacağım, ya patlayacagim, baska turlu duzelemem gibi geliyor. Burnum da tikali nefes alamiyorum. Niye boyle oldu bu gece anlamadim.

Ay ben cok sukur bu gece uyuyabildim az kaldi diren

Ah o kolostrumun tek damlası bile çok değerliymiş, ben de nasıl ziyan edilmez diye düşünüyordum, bana da çok iyi fikir oldu, teşekkürler paylaştığın için...

Igne vurulmadı .
Dün hastaneye yattım.
Bugün taburcu olurum, diyordum ama malesef bu gece de burdayim...
Ne iğne ne serum hiç bise yapılmadı.
Yalnız yanımdaki 34 ve 28 haftalik bayanların iğnesi yapıldı.

Aminnn, inşaallah.
Allah razı olsun.

Gözün aydın, hayırlı olsun.
Benimde burdaki ultrasyon sonucunda bebeğim 2430kg.
Haftası normal.
Herşeyi normal.
Boyuda 47cm.
Yalnız şu sancı geçseydi çok iyi olurdu.
En azından evde rahat ederdim.

Doğal süreçle geçmesini bekliyorlardır canım gerekli görürlerse iğneyi yaparlar yanında yatan hamilelere yapmışlar çünkü. Rahatlamaya çalış en azından gözetim altındasın acil bir durumda müdahale ederler. Allah yardımcın olsun inşallah

Canım müdahale etmiyorlarsa ne diye tutuyorlar sancıların için ilaç ve serum şart benim öyle geçti durumun nasıl şimdi inşallah duzelirsin stres yapma sakın

KIzlsr o iğne 35. HAftadan sonra yapılmıyor csnım Eger haftan 35 den büyük ise o yüzden yapmamışlar dır cok geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebis insallah
Öyle diyorlar canım gerek mi yokmuş ne anlamadım bir şey

Sanirim geç olduğu için yapmadılar...
Sancı içinde müdahale etmiyorlar..
Sancim sürekli olmaya başladı.
Yani burda geçse dahi evde devam edecek. ..
Tesekkur ederimm.
Aminnnn, inşaallah

KIzlsr o iğne 35. HAftadan sonra yapılmıyor csnım Eger haftan 35 den büyük ise o yüzden yapmamışlar dır cok geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebis insallah

35+4 yada 5. Günü.
Sanırım evet..
Teşekkür ederim, inşaallah

Raporumu aldımmm :):):)

Hayırlı olmus olsun.

Canım müdahale etmiyorlarsa ne diye tutuyorlar sancıların için ilaç ve serum şart benim öyle geçti durumun nasıl şimdi inşallah duzelirsin stres yapma sakın

İşte bende bunu anlamıyorum ve gerçekten sinir oldum .
Yarın da gondermezlerse kendim cikacam.
Yok böyle bir şey ya.
Sancim arada gelip gidiyor.
Mide bulantim başladı bu kez.
Canım sıkılıyor böyle hiç bise yapılmadan beklemek. .

Canım hastane ortamını bilirim hasta degilsende hastalanirsin bir sorunun yoksa eve geç pijamalarini giy sol tarafına yat sürekli bir şeyin kalmaz bol bol su iç benimde ignem yapıldı serumum falan bitti doktor git eve dedi sancimda vardı ama normal dedi sancin oldukça dinlen dedi
Rahim boyuna bakıldı mi acaba

Bence canını sıkmamaya çalış canım, belki yakından takip etmek istemişlerdir,sıkıntı olursa müdahale etmek için. hangi hastanedesin? Doktoruna bilgi almak istediğinizi söyleseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…