Canım 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor diye biliyorum zamanında doğum diye geçiyor belki o yüzden müdahale etmek istemiyorlardır 36 olmana 2 gün kalmıs
İşte bende bunu anlamıyorum ve gerçekten sinir oldum .
Yarın da gondermezlerse kendim cikacam.
Yok böyle bir şey ya.
Sancim arada gelip gidiyor.
Mide bulantim başladı bu kez.
Canım sıkılıyor böyle hiç bise yapılmadan beklemek. .
Özel hastanede misin? Acil durumda müdahale edebilmek için beklettiklerini düşünüyorum. Hele devletteysen, zaten devlet yatak boşaltmak istediği için hiçbir hastayı bekletmez gerek görmedikçe. Evet hastanede kalmak çok zor, psikolojik olarak yıpratıyor insanı anlıyorum ama şu an çok tepkisel yaklaşıyorsun hastanede kalmaya, doktorlarına güven, sakinleş, bebeğin seninle ve vaktinde gelecek inşallah.
benim kanama oldu ama öyle cok değil, çamaşırımda leke şeklinde... ertesi gün banyo yapınca bir tuttam kurumuş olarak döküldü bir de. Dr. Normal dedi kanmaya. Ben hiç anlamadım insanlar gayet normal bişeymiş gibi bahsediyor bende mi anormallik var.
Günaydın arkadaşlar çok sancim var halen gece boyu çektim kadın doğum acile gittim rahim ağzında aciklik yok ama baş yerleşmiş dayanılmaz ağrım var doktor muayene etti yabancı uyruklu bir doktordu bana sen birşey yemiyormusun dedi bebek çok küçük dedi ölçümleri yazdı verdi acaba haftasini mi anlamadı ölçümler haftamla uyumlu kilosuda 2068 gr onuda araştırdım normal görünüyor ama doktor çok küçük dedi canim çok sıkıldı görüntüde hiç hamile değil gibiyim göbek gibi duran bir karnım var zaten toplam 5 kilo aldım şu ana kadar sizce kilosu nasıl haftası bana yakın olan arkadaşlar lütfen 32+2 günlüğüm.
Bilmiyorum canim ama doktor arkadaşlarım var onlarla paylaştım gayet normal hatta çok iyi bile dediler bence o doktor haftami yalnis anladı evet birde karnım hiç 8 aylık gibi durmuyor 6 aylık anca dersin ondandir diye düşünüyorum
Günaydın kızlar :) Bugün elim ererse doğum çantamı hazırlayacağım inşallah. Bizde herkes doğum için planını yapmaya başladı. Dün eşim doktorun numarasını kendi teline kaydettiğine ve çantayı hazır ettin mı dediğinde artık telaslandigini hissertim :) su cantayi kapatayim da herkes huzura ersin. Buarada çantaya biberon koymayacağım kaşık koyacağım. Dünki eğitimde ebe sıkı sıkı tembihledi. olaki süt hemen gelmezse pompayla değil elle sağ ve kaşıkla ver dedi. kolostrum pompaya bulasip ziyan olmasin diye.
Canım hastane ortamını bilirim hasta degilsende hastalanirsin bir sorunun yoksa eve geç pijamalarini giy sol tarafına yat sürekli bir şeyin kalmaz bol bol su iç benimde ignem yapıldı serumum falan bitti doktor git eve dedi sancimda vardı ama normal dedi sancin oldukça dinlen dedi
Rahim boyuna bakıldı mi acaba
Ultrasyon da bakmislardir büyük ihtimalle.
Herseyim normal çıkmıştı.
Yok, serum fln da verilmiyor.
Sürekli seyreden bi ağrım yok .
Ara ara giriyor.
Nts için bekliyoruz.
İnşaallah sıkıntı olmadan cikcam bugün.
Bence canını sıkmamaya çalış canım, belki yakından takip etmek istemişlerdir,sıkıntı olursa müdahale etmek için. hangi hastanedesin? Doktoruna bilgi almak istediğinizi söyleseniz?
Canım 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor diye biliyorum zamanında doğum diye geçiyor belki o yüzden müdahale etmek istemiyorlardır 36 olmana 2 gün kalmıs
Özel hastanede misin? Acil durumda müdahale edebilmek için beklettiklerini düşünüyorum. Hele devletteysen, zaten devlet yatak boşaltmak istediği için hiçbir hastayı bekletmez gerek görmedikçe. Evet hastanede kalmak çok zor, psikolojik olarak yıpratıyor insanı anlıyorum ama şu an çok tepkisel yaklaşıyorsun hastanede kalmaya, doktorlarına güven, sakinleş, bebeğin seninle ve vaktinde gelecek inşallah.
Ben sürekli aynı sıkıntıyı çekiyorum.
Soğuk suya elini ayağını koy yada buz torbasını beze sarıp ayaklarına koy uyursun inşaallah.
Ben öyle yapıyorum ...
Ultrasyon da bakmislardir büyük ihtimalle.
Herseyim normal çıkmıştı.
Yok, serum fln da verilmiyor.
Sürekli seyreden bi ağrım yok .
Ara ara giriyor.
Nts için bekliyoruz.
İnşaallah sıkıntı olmadan cikcam bugün.
Dev. Hast. Doğum evinde.
Evet ama sonuçta zamanım var.
Ay sezeryan lerin sancıları oldu mu hemen alıyorlar doğuma zaten.
Korktum mm.
Insaallah.
Dev. Hast. Bakalım inşaallah bugün nts de sancim gozukmezseeve yollarlar.
Ben sürekli aynı sıkıntıyı çekiyorum.
Soğuk suya elini ayağını koy yada buz torbasını beze sarıp ayaklarına koy uyursun inşaallah.
Ben öyle yapıyorum ...