2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor diye biliyorum zamanında doğum diye geçiyor belki o yüzden müdahale etmek istemiyorlardır 36 olmana 2 gün kalmıs

Özel hastanede misin? Acil durumda müdahale edebilmek için beklettiklerini düşünüyorum. Hele devletteysen, zaten devlet yatak boşaltmak istediği için hiçbir hastayı bekletmez gerek görmedikçe. Evet hastanede kalmak çok zor, psikolojik olarak yıpratıyor insanı anlıyorum ama şu an çok tepkisel yaklaşıyorsun hastanede kalmaya, doktorlarına güven, sakinleş, bebeğin seninle ve vaktinde gelecek inşallah.

Ben de korkuyorum cnm ya zaman yaklaştıkça...

Bence kilosu gayet iyi cnm benimki de aynı hemen hemen doktor iyi dedi.. sen fazla kilo almadığın için mi dedi acaba..

Kızlar bebek çikolatası aldınız mı son güne mi bırakacaksınız hacı şerifte kendin yap cok uygun geldi bana onu mu alsam acaba

Bence kilosu gayet iyi cnm benimki de aynı hemen hemen doktor iyi dedi.. sen fazla kilo almadığın için mi dedi acaba..
Bilmiyorum canim ama doktor arkadaşlarım var onlarla paylaştım gayet normal hatta çok iyi bile dediler bence o doktor haftami yalnis anladı evet birde karnım hiç 8 aylık gibi durmuyor 6 aylık anca dersin ondandir diye düşünüyorum

nasıl bir kaşık koyacaksın canım

Ultrasyon da bakmislardir büyük ihtimalle.
Herseyim normal çıkmıştı.
Yok, serum fln da verilmiyor.
Sürekli seyreden bi ağrım yok .
Ara ara giriyor.
Nts için bekliyoruz.
İnşaallah sıkıntı olmadan cikcam bugün.

Bence canını sıkmamaya çalış canım, belki yakından takip etmek istemişlerdir,sıkıntı olursa müdahale etmek için. hangi hastanedesin? Doktoruna bilgi almak istediğinizi söyleseniz?

Dev. Hast. Doğum evinde.

Canım 36 dan sonra erken doğum sayılmıyor diye biliyorum zamanında doğum diye geçiyor belki o yüzden müdahale etmek istemiyorlardır 36 olmana 2 gün kalmıs

Evet ama sonuçta zamanım var.
Ay sezeryan lerin sancıları oldu mu hemen alıyorlar doğuma zaten.
Korktum mm.

Insaallah.
Dev. Hast. Bakalım inşaallah bugün nts de sancim gozukmezseeve yollarlar.

Kızlar ateş basmasından uyuyamayan varmı içime fenalık geliyor o derece

Ben sürekli aynı sıkıntıyı çekiyorum.
Soğuk suya elini ayağını koy yada buz torbasını beze sarıp ayaklarına koy uyursun inşaallah.
Ben öyle yapıyorum ...

Güzelim öyle de Hasta olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…