2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Elhamdulillah gecti mide ve bagirsak sorunum, bu sabah itibariyle cok daha iyiyim. Serum takilmadi, sadece bol su ictim, bol bol uyudum. Midemi tutacak kraker gibi seyler yedim, corba, nane limon ictim. Atesim filan da cikmayinca iyi kurtardim. Dualariniz guzel temennileriniz icin cok tesekkurler.

Yalniz bugun de baska bir sorunum var; tutulmuşum! Butun sirtim, ta omuzlarimdan kalcama kadar tutuk. Su an yatakta o tutuk vaziyette yaziyorum. Galiba gece terledim, sonra da acildim mi nedir usuyup tutuldu sirtim galiba.

Geçmiş olsun canım çıktın mı hastaneden

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz
Aa neden ki yanlış mı yattın ne yaptin

Merhabalar hanımlar bende 34 haftalığım sizi takip ediyorum ama yazma fırsatı bulamamıştım.hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.allah nasip ederse bende üçüncü çocuğumu kucağıma alıcam.ankarada yaşıyorum.kabul ederseniz inşallah bende sizinlikle birlikte beklemek istiyorum.
Bu arada dogumda hediye etmek için bunları hazırladım.anahtarlık ve kolanya.belki fikir amaçlı olur diye paylaşmak istedim.çikolata olarakda plastik toplara basem şekeri koydum onlarıda göstercm

Eklentiler

• 4419E171-90D2-4029-8AF1-79C1635D0E67.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 207
Hoşgeldin aramıza :) gittikçe çoğalıyoruz ne güzel

Pek guzel olmuslar annesi masallah :) Ankarada hangi hastanede yapicaksin dogumu bi Ankarali daha geldi iyi oldu :))

Pek guzel olmuslar annesi masallah :) Ankarada hangi hastanede yapicaksin dogumu bi Ankarali daha geldi iyi oldu :))

Çok teşekkür ederim.sezeryan olacam erken doğum olursa etlik zübeyde hanımda günğnde gelirse bebişimiz pursaklar özel bayram öztürk hastanesinde olacak inşallah.sizler nerde düşünüyorsunuz

Aramıza hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla gelicek bebişlerimiz
Buarada hediyelikler çok cici olmuş

Çok teşekkür ederim.sezeryan olacam erken doğum olursa etlik zübeyde hanımda günğnde gelirse bebişimiz pursaklar özel bayram öztürk hastanesinde olacak inşallah.sizler nerde düşünüyorsunuz

Niye oyle farkli hastanelerki canim benimki medicanada olucak doktorum disardan oraya gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…