2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
doktor gerek görmedi 36 da kontrole gittik 10 gün sonra gel nst dedi ikinci Doğum olduğundan pek sallamıyor sanırım

sona geliyoruz artık Allah’ın izniyle

Bizim doğum tarihleri peş peşe benımde ikinci doğumum olacak
İki haftadır nst ye giriyorum
Başka bir seydendir o sorsaydın keşke

Canım doğum sancısı için 80 90 olması lazım mıs sanırım artık bunlar hazırlayıcı sancılar dır

Bizim doğum tarihleri peş peşe benımde ikinci doğumum olacak
İki haftadır nst ye giriyorum
Başka bir seydendir o sorsaydın keşke

Günaydın canım
32 de Çatı için sordum “ikinci Doğum hiç gerek yok dedi” mantıklı geldi.
36 da muayeneye , 37 de nst gelirsin dedi/
Muayeneye gittiğimde de 10 gün sonra gel nst dedi Hatta sancının ne olduğunu biliyorsun hiç bağlamaya bile gerek yok kızım dedi. (Sesli düşünerek)
Ben ilk Doğumda sancımı hissetmediğimi söyleyince o zaman bi bakarız 10 gün sonra dedi

Gunaydin kizlar
Msjlariniza tek tek donemedim herkese teşekkur ederim
Evdeyim hala duzelemedim ne meret birseymis bu sezaryen kendimi cok kotu hissediyorum
Oglum hala kuvozde malesef ne kadar kalacagi belli degil henuz dua edin pasama nolur
Canim hem çok geçmiş olsun.hem de gözün aydin ....insallah cok kisa surede bebegin kollarinda olur sezeryanin neden kotu gecti bi komplikasyon mu oldu acaba ? Kac gun oldu sezeryan olali

Gunaydin kizlar
Msjlariniza tek tek donemedim herkese teşekkur ederim
Evdeyim hala duzelemedim ne meret birseymis bu sezaryen kendimi cok kotu hissediyorum
Oglum hala kuvozde malesef ne kadar kalacagi belli degil henuz dua edin pasama nolur
Canım dualarımız sizinle hayırlısıyla kuvozden çıkacak kollarında olacak canım sabır neden kötü hissediyorsun canım bi problem mi oldu sezeryan sırasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…