Canım benim de en son sancım 50 lerdeydi bunlar hazırlık sancıları dedi normalmiş yani sıkma canını hem haftan baya ilerde ondan müdahale etmek istememişlerdir: (
Nst de kac cıktı canım sancın bende öğretmen im pazartesi nst ye girdim. 50 lerde sancım çıktı ama ben hiç hissetmiyordum çalışabilir raporu almıstım ama doktor zorunlu olarak raporu bozdu dinlenmezsen doğum u başlatırsın dedi sende izne ayrılsaydın keşke
Kaç çıktı bakmamıştım ama yatıyorum kağıtta içerde kaldı kiminin acı eşiği yüksek diye algilamayabilirmis ama ben ordada hissettim hafif bişiler demek evdekiler çok daha bombaymis dedim. Ben devlette degilim oyuzden iznimi max seviyede sonraya bırakmak istemiştim.ama artık yapcak bişi yok bundan sonra evdeyim isalalh sabretsin daha
Kaç çıktı bakmamıştım ama yatıyorum kağıtta içerde kaldı kiminin acı eşiği yüksek diye algilamayabilirmis ama ben ordada hissettim hafif bişiler demek evdekiler çok daha bombaymis dedim. Ben devlette degilim oyuzden iznimi max seviyede sonraya bırakmak istemiştim.ama artık yapcak bişi yok bundan sonra evdeyim isalalh sabretsin daha
Suan ayni o sanciyi cekiyorum nasi sicak istiyorum anlatamam Hayırlısıyla gelsinlerde artık cekicez.Cuma gidicektim bende doktora pazartesiye erteledim bakalim ne dicek benimki
Sağlıkla zamanında gelsinler ısalalh canım sabahtandır yatinca baya azaldı benim ısalalh gece olmaz gece tutuo benim bide. Uykular yalan oldu daha gelmeden uyutmuyor zilli :)
Biberon kaynatmasini şimdiden mi yapmak lazım ?
Yakın zamanlarda yapmak daha iyi degil midir ?
Açıkçası biberon düşünmüyorum ama ne olur ne olmazindan almış eşim.
Emzik te almış.
Bunların yerine kaşık koysam olmaz mi?
Ayrıca nasıl bi kaşık koyacağım bilgisi olan var mı ?
Bugün bütün eksiklerimizi tamamladık. Sadece hastane çantamı hazırlamak kaldı.
Onu da yarın hazırlicam ve sonra bebeğimi bekliyeceğim.. :)
Buarada benim de nst de sancılarım 2 haftadır 40ın üzerinde. Hatta geçen salı 70leri bile gördüm. Ama o esnada fazla sancı hissetmiyorum ben. Neden acaba? Evdeykende hiç durmaz benim yaramaz, sağ kaburgamdan aşşağıya doğru çok fena ağrılar hissederim. İlk gebeliğim ve her ağrıyı acaba bu doğum sancısımı diyorum.