2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kaç çıktı bakmamıştım ama yatıyorum kağıtta içerde kaldı kiminin acı eşiği yüksek diye algilamayabilirmis ama ben ordada hissettim hafif bişiler demek evdekiler çok daha bombaymis dedim. Ben devlette degilim oyuzden iznimi max seviyede sonraya bırakmak istemiştim.ama artık yapcak bişi yok bundan sonra evdeyim isalalh sabretsin daha

Olsun canım hiç bir şey bebeğinin sağlığından önemli değil :)

Suan ayni o sanciyi cekiyorum nasi sicak istiyorum anlatamam Hayırlısıyla gelsinlerde artık cekicez.Cuma gidicektim bende doktora pazartesiye erteledim bakalim ne dicek benimki
Sağlıkla zamanında gelsinler ısalalh canım sabahtandır yatinca baya azaldı benim ısalalh gece olmaz gece tutuo benim bide. Uykular yalan oldu daha gelmeden uyutmuyor zilli :)

Aslında ilk cocugumda hiç ihtiyacım olmadı ne emzik ne biberon kullandık. Ama nedense bu sefer aldım kullanmasam da ilerde suluk niyetine kullanırım

Bugün bütün eksiklerimizi tamamladık. Sadece hastane çantamı hazırlamak kaldı.
Onu da yarın hazırlicam ve sonra bebeğimi bekliyeceğim.. :)

Buarada benim de nst de sancılarım 2 haftadır 40ın üzerinde. Hatta geçen salı 70leri bile gördüm. Ama o esnada fazla sancı hissetmiyorum ben. Neden acaba? Evdeykende hiç durmaz benim yaramaz, sağ kaburgamdan aşşağıya doğru çok fena ağrılar hissederim. İlk gebeliğim ve her ağrıyı acaba bu doğum sancısımı diyorum.

Canım sen neden hiç girmedin. Ben haftada 2 kere nstye giriyorum.

Aynen canım sonlara yaklaştık. Şaka gibi geliyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…