2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim hem çok geçmiş olsun.hem de gözün aydin ....insallah cok kisa surede bebegin kollarinda olur sezeryanin neden kotu gecti bi komplikasyon mu oldu acaba ? Kac gun oldu sezeryan olali

Yok sorunsuz gecti cok sukur ama acisi gecmiyor hic canim acimasin istiyorum cok sey istiyorum kaldiramiyorum sanirim bu durumu kendimi eksik hissediyorum yarim hissediyorum cumartesi gece yarisi oldum.

Kızlaaaar, bu arada inş doğuma hazırlıksız yakalanmayız(( Bugün komple sir e gideceğim. Tüylerim de çok dengesiz, kimi çıkıyor kimi geç çıkıyor. Bundan sonra genital bölgeyi uzatma gibi birşey de olamaz. Kontroller her hafta olacak. Ben de eve tüy dökücü sprey aldım. Olur da ani birşey olursa 5 dk da hazır olur diye. Sizde durumlar nasıl?

Yok sorunsuz gecti cok sukur ama acisi gecmiyor hic canim acimasin istiyorum cok sey istiyorum kaldiramiyorum sanirim bu durumu kendimi eksik hissediyorum yarim hissediyorum cumartesi gece yarisi oldum.

Canımmm tekrar gözün aydın ve çok geçmiş olsun!. Hele bir oğluşun yanına gelsin, bak bakalım o zaman acı kalıyor mu ❤

Günaydın kızlar

Akşamdan sabaha sanki susuzluktan öleceğim gibi su içiyorum dün kendimi tuttum gece içmiyim diye ama yine 4 bardağı geçti böyle kana kana içiyorum.

Dün akşam sancim tuttu yemek anında. Hani bu sancı mı ne fln diye tereddütte kalmadım ilk hamileliğin ve ilk sancim ve anladım. demek gerçekten sancı olunca anlıyorsun. soğuk yerler boşaldı üstümden. Sonra geçti. Bu sabahta ishal gibi olmuşum haydi hayırlısı diyorum

Ben girdiğimde makınanın sesini kısıyorlar
Demek ki dr kendisinin ve sizin tecrübenize dayanarak bunu dedi.

Nst nın mantığını ben hala anlamıyorum bu arada
Gece sancıdan kıvrandım acile gitmeyi bile dusundum
Ertesi gun nst randevumda hiç bir sey çıkmadı
Yani 40 falan cıktı da onu sancıdan saymıyorum

Kızlar hepinize sağlık dolu günaydınlar.... ben bir süredir geceleri regl olcakmışım gibi ağrı çekiyorum yarım saat sürüyor sonra tekrar başlıyor aşırı terleme ile birlikte bu durumu yaşayan var mı doktor kontrolüme zaman var daha ama ilk hamilelik olduğu için işte endişeleniyorum

Gunaydin kizlar
Msjlariniza tek tek donemedim herkese teşekkur ederim
Evdeyim hala duzelemedim ne meret birseymis bu sezaryen kendimi cok kotu hissediyorum
Oglum hala kuvozde malesef ne kadar kalacagi belli degil henuz dua edin pasama nolur

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer ağrıların. Bebeğin de tez zamanda yanina gelirse daha iyi olursun. Bir an önce iyileşsin inşallah paşa n

Bende tüy dökücü sprey aldım çünkü artık kendim temizlemem imkansoz gibi bir sey
Hem 30 lira para verdim hemde hiç memnun kalmadım
Genital bölgeye üstünden sıktıgım halde yanma oldu
Bacaklarıma kullanayım dedim onda da iğrenç kimyasal kokusu beni aşırı rahatsız etti ve sonunda kullanmadan attım çöpe
Bence biz hamilelere göre bir sey degil sen ona cok güvenme

Hamilelikte tuy dokucu krem ve sprey yasak zaten canim cok imkansiz kalmadikca kullanmamaya çalışın

hamilelikte tüy dökücü sprey önerilmiyor. Siz bilirsiniz ama bence kullanmayın o da sağlam bir kimyasal sonuçta heleki bikini bölgesine daha sakıncalı bence

Hamilelikte tuy dokucu krem ve sprey yasak zaten canim cok imkansiz kalmadikca kullanmamaya çalışın

Doğrudur zararlı oldugunu hissettiriyor kendisi .

Ağdaya gidecegim ama kızımı bırakıp gitmek o kadar zor ki
Bir kere gideyim yetsin istiyorum ne zaman gitsem karar veremedim
Şimdi gitsem erken mi olur gec mi bilemiyorum

günlerimiz yakın gibi görünüyor. Bende bu haftasonu gidicem eğer hala doğmamışsa 3 hafta sonra yine bi nolur noolmaz diye giderim

günlerimiz yakın gibi görünüyor. Bende bu haftasonu gidicem eğer hala doğmamışsa 3 hafta sonra yine bi nolur noolmaz diye giderim

Ay sonuna doğar dedi en geç
Gideyim bari
Korkum böyle tam minnacıcık cıktığı zamana denk gelmesi
Öyleyken agda yapsan gelmiyor ya

Selam , ben lazer yapıyordum kendime doktor yasakladı. Ağdaya da ben gidemiyorum hem hijyen olduğundan emin olduğum bir yer yok hemde kişisel sebeplerden. zaten tüy dökücü sprey fln alerji yapıyor. o yüzden gebelikte tek çözüm jilet benim için. zaten su geldi sanci başladı önce duşa gir diyorlar rahatladigin bir ara halledilir diye düşünüyorum.

Canim normal dogum olacaksa heran ne olcagi belli olmaz ama sezeryan olacaksa doguma yakin gitmen daha rahat olur tabi lohusalık doneminde de rahat edersin gercekten buyuk bi problem buda ya

Ben bu yasima kadar elime jilet alip kullanmis bi insan degilim bi kere esim sacimi jiletle dedi mideme sancilsr girdi stresten 3 yerini kestim adamcagizin agdayada gidemem cekinirim hep makine ile aliyodum saolsun o da tam zamaninda bu ara bozuldu kaldim dimdizlak oyle bekliyorum bakalim ne yapicam :))

bende giemedim canım 36yi bitiriyoruz :) ama doktor haftaya yapacakmis :)

Sende bendensin o zaman.
Biz nst girip doğuracağız sanırım

Bende doktorum hastanede olmadigi icin henuz nst ile tanismadim

Nst aslında çokta önemli değil makineye bağlayacak bebeğin kalp atışları ile sancı sıklığına bakacak kızımda 36 da deli gibi snacım çıktı ebe yarıda kesti git dr sancın çok dedi
Dr gittim dr eve git omlar sancı değil dedi 38+6 doğurdum bende çok anlam veremiyorum aslında nst işine./

Sancı pek tecrube ile olmuyormuş ilkinde sancı hissetmeden gittim Doğuma şimdide hangi sancı ile dr gitmeliyim bilmiyorum dün aşırı sancım vardı gitsem giderdim amannnn boşver dedim geçti..

Kıl tüy içinde tüy dökücü genitala kullanma yasak çünkü kaşıntı kızarıklık bir şey olmasın.
Bugün ağda işimi hallediyorım artık tamamen hazırım Doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…