Canim hem çok geçmiş olsun.hem de gözün aydin ....insallah cok kisa surede bebegin kollarinda olur sezeryanin neden kotu gecti bi komplikasyon mu oldu acaba ? Kac gun oldu sezeryan olali
Yok sorunsuz gecti cok sukur ama acisi gecmiyor hic canim acimasin istiyorum cok sey istiyorum kaldiramiyorum sanirim bu durumu kendimi eksik hissediyorum yarim hissediyorum cumartesi gece yarisi oldum.
bende giemedim canım 36yi bitiriyoruz :) ama doktor haftaya yapacakmis :)ben hala nst girmeyenler olarak sondayım.
Bu gidişle girdiğim gün doğuracağım
önümüzdeki hafta inşallah bakalım ne çıkacak sancı.
@Masalll92 çantanı da hazırla artık sona yaklaşıyoruz
doktor gerek görmedi 36 da kontrole gittik 10 gün sonra gel nst dedi ikinci Doğum olduğundan pek sallamıyor sanırım
sona geliyoruz artık Allah’ın izniyle
Günaydın canım
32 de Çatı için sordum “ikinci Doğum hiç gerek yok dedi” mantıklı geldi.
36 da muayeneye , 37 de nst gelirsin dedi/
Muayeneye gittiğimde de 10 gün sonra gel nst dedi Hatta sancının ne olduğunu biliyorsun hiç bağlamaya bile gerek yok kızım dedi. (Sesli düşünerek)
Ben ilk Doğumda sancımı hissetmediğimi söyleyince o zaman bi bakarız 10 gün sonra dedi
Gunaydin kizlar
Msjlariniza tek tek donemedim herkese teşekkur ederim
Evdeyim hala duzelemedim ne meret birseymis bu sezaryen kendimi cok kotu hissediyorum
Oglum hala kuvozde malesef ne kadar kalacagi belli degil henuz dua edin pasama nolur
Kızlaaaar, bu arada inş doğuma hazırlıksız yakalanmayız(( Bugün komple sir e gideceğim. Tüylerim de çok dengesiz, kimi çıkıyor kimi geç çıkıyor. Bundan sonra genital bölgeyi uzatma gibi birşey de olamaz. Kontroller her hafta olacak. Ben de eve tüy dökücü sprey aldım. Olur da ani birşey olursa 5 dk da hazır olur diye. Sizde durumlar nasıl?
Bende tüy dökücü sprey aldım çünkü artık kendim temizlemem imkansoz gibi bir sey
Hem 30 lira para verdim hemde hiç memnun kalmadım
Genital bölgeye üstünden sıktıgım halde yanma oldu
Bacaklarıma kullanayım dedim onda da iğrenç kimyasal kokusu beni aşırı rahatsız etti ve sonunda kullanmadan attım çöpe
Bence biz hamilelere göre bir sey degil sen ona cok güvenme
hamilelikte tüy dökücü sprey önerilmiyor. Siz bilirsiniz ama bence kullanmayın o da sağlam bir kimyasal sonuçta heleki bikini bölgesine daha sakıncalı benceKızlaaaar, bu arada inş doğuma hazırlıksız yakalanmayız(( Bugün komple sir e gideceğim. Tüylerim de çok dengesiz, kimi çıkıyor kimi geç çıkıyor. Bundan sonra genital bölgeyi uzatma gibi birşey de olamaz. Kontroller her hafta olacak. Ben de eve tüy dökücü sprey aldım. Olur da ani birşey olursa 5 dk da hazır olur diye. Sizde durumlar nasıl?
Hamilelikte tuy dokucu krem ve sprey yasak zaten canim cok imkansiz kalmadikca kullanmamaya çalışın
günlerimiz yakın gibi görünüyor. Bende bu haftasonu gidicem eğer hala doğmamışsa 3 hafta sonra yine bi nolur noolmaz diye giderimDığrudur zararlı oldugunu hissettiriyor kendisi .
Ağdaya gidecegim ama kızımı bırakıp gitmek o kadar zor ki
Bir kere gideyim yetsin istiyorum ne zaman gitsem karar veremedim
Şimdi girçtsem erken mi geç mi bi karar veremedim
günlerimiz yakın gibi görünüyor. Bende bu haftasonu gidicem eğer hala doğmamışsa 3 hafta sonra yine bi nolur noolmaz diye giderim
o kadarcıkta idare etsinler artık napalım :) inşallah tam çıkmadığı zamanda olur doğumumuzAy sonuna doğar dedi en geç
Gideyim bari
Korkum böyle tam minnacıcık cıktığı zamana denk gelmesi
Öyleyken agda yapsan gelmiyor ya
Selam , ben lazer yapıyordum kendime doktor yasakladı. Ağdaya da ben gidemiyorum hem hijyen olduğundan emin olduğum bir yer yok hemde kişisel sebeplerden. zaten tüy dökücü sprey fln alerji yapıyor. o yüzden gebelikte tek çözüm jilet benim için. zaten su geldi sanci başladı önce duşa gir diyorlar rahatladigin bir ara halledilir diye düşünüyorum.Doğrudur zararlı oldugunu hissettiriyor kendisi .
Şimdi gitsem erken mi olur gec mi bilemiyorum
Doğrudur zararlı oldugunu hissettiriyor kendisi .
Şimdi gitsem erken mi olur gec mi bilemiyorum
Selam , ben lazer yapıyordum kendime doktor yasakladı. Ağdaya da ben gidemiyorum hem hijyen olduğundan emin olduğum bir yer yok hemde kişisel sebeplerden. zaten tüy dökücü sprey fln alerji yapıyor. o yüzden gebelikte tek çözüm jilet benim için. zaten su geldi sanci başladı önce duşa gir diyorlar rahatladigin bir ara halledilir diye düşünüyorum.
bende giemedim canım 36yi bitiriyoruz :) ama doktor haftaya yapacakmis :)
Bende doktorum hastanede olmadigi icin henuz nst ile tanismadim
Ben girdiğimde makınanın sesini kısıyorlar
Demek ki dr kendisinin ve sizin tecrübenize dayanarak bunu dedi.
Nst nın mantığını ben hala anlamıyorum bu arada
Gece sancıdan kıvrandım acile gitmeyi bile dusundum
Ertesi gun nst randevumda hiç bir sey çıkmadı
Yani 40 falan cıktı da onu sancıdan saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?