2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar sizde cok uyuyormusunuz ben sanki yorgunluktan kafamı kandırmıyorum bide vajinada cok fazla ağrı hissediyorum böyle olan var mı normal mi
Ben de tam tersi hiç uyuyamiyorum canım. Normalde uykuyu çok severim ama yaklaşık 1 aydır özellikle gece uyku sorunu yaşıyorum. Vajina ağrısı bende de var. Dün artık acıdan ağlayacaktım. Resmen vajinamın sağ tarafında yara varmış gibi ağrıyor. Dün biraz yürümek zorunda kaldım. O yüzden sanırım dayanılmaz ağrım vardı. Çok şükür doğum yaklaştı. İnşallah doğumdan sonra geçer

Evet canım ya, senin günün yaklaşmış. Bizim daha var bakalım ne yapacağız. İnşallah zamanında gelirler

aynı durum bende çıktı canım 1 hafta önce nst de sancılarım 80'e kadar cıktı dr çalışamaz raporu verdi dinlen dedi bebekler erken gelcek sanırım sağlıklı gelsinler inşallah

Evet canım ya, senin günün yaklaşmış. Bizim daha var bakalım ne yapacağız. İnşallah zamanında gelirler
Evet canım yaklaştı çok şükür. Ama zaman yaklaştıkça ağrılar artıyor. Belki benim yaşimla da ilgili daha zor geliyor bana. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah. Biz bi şekilde katlanıyoruz ağrıya acıya

İnşAllah canım ya bende biraz enerjik olayım diyorum ama 2 3 saat zor dayanıyorum evet az kaldı artık canım bitecek İnşAllah: )

Kızlar sizde cok uyuyormusunuz ben sanki yorgunluktan kafamı kandırmıyorum bide vajinada cok fazla ağrı hissediyorum böyle olan var mı normal mi

Ben gece düzgün uyuyamıyorum canım, çok sık uyanıyorum, hem tuvalet hem de nefes darlığı oluyor. Ama birkaç gündür gündüzleri içim geçiyor, gözlerimi açamıyorum ben de yorgun hissediyorum. Vajina ağrısı bende de oluyor malesef, öyle olunca biraz tedirgin oluyorum hatta. Bugün sağ kaburgam ağrımaya başladı bir de, uzandım geçsin diye bekliyorum. Gün yaklaştıkça farklı sıkıntılar çıkıyor sanki.

Gece uykusuzluğu da yoruyodur canım seni vajina ağrısı acaba açıklık yapar mı diyorum

Gece uykusuzluğu da yoruyodur canım seni vajina ağrısı acaba açıklık yapar mı diyorum

Ben de ondan endişeleniyorum işte canım, en son geçen hafta doktorum baktı, 5 cm dedi, kolay kolay açılma olmaz gibi bişey dedi ama böbrek taşı ve sık enfeksiyon ve akıntı yüzünden erken doğum riskim olunca tedirgin oluyorum elimde değil, doğuma kadar bu endişeler olacak galiba hep...

Suan ayni o sanciyi cekiyorum nasi sicak istiyorum anlatamam Hayırlısıyla gelsinlerde artık cekicez.Cuma gidicektim bende doktora pazartesiye erteledim bakalim ne dicek benimki

İnşAllah canım tehlikeli zamanlar geçti cok şükür ama ne kadar kalsalar onlar için okadar iyi :)

Zaman yaklastıkca ağrılarımız korkularımız artıcak sanırım aralık ayını atlatsak bi çoğumuz riski de atlatmıs olcaz 36.bittikden sonra erken doğum olmuyor zaten 37 38 39 40 hatta 41 zamanlıca ensağlıklı zamanda gelsin tüm bebişlerimiz bence en cok 2 hafta sonra aramıza katılan bebişler artıkcak rabbim herkese saglıklı doğum nasip etsin bebişlerimiz sağlıkla doğsun

Amiinnn
Sağlıkla gelsinler

Saglik ocaginda hemsirem dogumdan onceki son randevuma cagirdi bu sabah. Gittim, hem kan verdim, hem idrar. Cuma gunu sonuclari cikacak. Doppler ile bebegin kalp atislarini dinledi, guzel. Kilomu ve tansiyonumu da olctu, iyi. Odem var mi yok mu diye bacagimdan bastirarak bakti, şişlik yok. Her sey yolunda gorunuyor, cok sukur. Son olarak dogumdan sonrasi, sut ve emzirme ile ilgili cok guzel bilgiler verdi. Seviyorum hemsiremi, sag olsun. Hem guler yuzlu, hem guzel sozlu, masaallah.

Kızlar nstde sancılarım 50 60 arası ya çok ağrım var yine doktorda bir şey yapamıyor ne cinsler ya
Canım ellerinden gelen bir şey olsa yaparlar niye yapmasınlar? Sakinleş lütfen. Sancı aralığı ne olmalı bilmiyorum ama 40-50 olan arkadaşlarımız oldu biliyorsun normal artık senin haftalarında sancılar.

Kızlar benim de bugün saat 15:30dan beri sağ kaburgam şiddetli ağrıyor, parol aldım ama işe yaramadı. Önce bebek baskı yapıyor diyip önemsemedim ama bu kadar saat sürer mi, napsam bilemedim, nefesim kesiliyor, canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…