2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aman o konuşanlara kulak assak boşver sen kimseye sezeryan yapcam deme kimene zaten sen bil esin bilsin tmm benim içime zamanı seçmek sinmemisti allah nezaman nasip eder ozman doğum başlayınca gidersin yine sezeryan olabilir tabi çok geç gitme de:) ama eğer sknti olcaksa normalde dikişli olanlar var ki oda çok zormuş. Saatlerce suni sanci çekip sonra mecburen sezeryana alınanlar var. Allahım sağlıkla nasip etsin doğumu kolaylaştırsın die dua et yontemi önemli değil bencee

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun bende bi enerji bi enerji bi ton iş yaptım hiç bi yerim agrımadı sanki hamile degil işim gibi rahat hissediyorum kendimi acaba dogum öncesi bi rahatlama geliyor ya o bu mu
günümüz yakın ama bende yok daha enerji bakalım. ama burda okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş onu ev işleri ile harcamamak gerek doğum çantası vs hazırlıklara ve doğuma bırakmak gerek gibi...

Benim de rüyamda cerenkar doğuruyordu:)
Ay inşallah tersine çıkar erken doğurmayayım ya zamanında gelsin hiç hazır değilim ve korkuyorum galiba birde tek başımayım evde eşim vardiyalı.. siparşler gelir gelmez çantamı hazırlayayım bari bu gazla...
inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında alırız bebeklerimizi..
Kızlar bu arada 1 arkadaşla aramızda normalde bir ay var sata göre ama onun ultrasona göre geç döllenme olunca 2 hafta kalıyordu geçen hafta doğum oldu .. sanırım geç yada erken döllenme olsa da doğum tarihi sat a göre oluyor.

günümüz yakın ama bende yok daha enerji bakalım. ama burda okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş onu ev işleri ile harcamamak gerek doğum çantası vs hazırlıklara ve doğuma bırakmak gerek gibi...
Dogum cantamı iki ay önceden hazır ettim  bugun de aynıyım hiç agrımaz sızım yok hayır olur inşallah

canım genel spinal yada epidural nasıl olmuştun?

Rüyalar tersine çıkar canım

çok uzun zamandır aklımdan geçen ama hiç dile getiremediğim duygular var hanımlar
bunları düşünmek acayip vicdan azabı çektirse bile
düşünmekten kendi mi alıkoyamıyorum
korkuyorum ben yaaa
bebeği mi yaa sevemezsem diye
ultrasyonda ki fotoğraflara bakıyorum
bazen çok uzak geliyor
bilmiyorum
sürekli bakıyorum ama alışamıyorum bir türlü her yerini inceliyorum felan
bende mi bir tuhaflık var sizce?

ben de de aynı durum geçerli hemde baya fark var arasında sorunca fazladan 1 ebe gerekiyormuş o yüzden dendi..
Bir de soyle bir durum var bana gore normalin daha pahali olmasina gerekce olarak ; sezaryende gun saat ve sure bellidir ama normal gecenin bi vaktinde herkesi dr unda dahil gerekli ekibi hastaneye getirir ve ne kadar surecegi hic belli olmaz (gelmesi gerekenlere sezaryen ekibi de anestezi uzmani vs de dahildir belki cunku normal dogumdan sezaryene donmek gerekebilir)

O duyguyu ben de bazen yasiyorum cok dusunmemeye calissam da. Ama uzerinde cok durmuyorum. Ilk gebeligini yasayan cogu arkadasimda da durum benzer sekilde gelismis. Tabi kucaklarina alinca yelkenler fora Ama inan kucagina aldigin an bile insanlar senden daha duygusal olabilirler, annelik te babalik kadar olmasa bile zamanla kuvvetlenen birsey

Seversin canım, hiç sevilmez mi? Onu kucağına alınca, kokusunu duyunca her şey değişir bence. Şimdiden boşuna stres yapma kendine, bu düşünceler lohusalıkta da olabiliyormuş, ne kadar rahat olursak o kadar iyi diye düşünüyorum ben. Yoksa depresyona sokar bir süre sonra. Sağlıklı olsun da kuzular, o annelik içgüdüsüyle ye ye doyamayız gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…