2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Merak etme cnm senin gibi düşünen içten içe korkular kabuslar yaşayan o kadar çok ki sadece dile getirmeye çekiniyorlar doğumdan sonra herşey geçermiş tecrübeli annelere kulak vermek lazım ve sakın suçluluk duygusu da hissetme herşey çok güzel olacak diye tekrar et kendine

Ya şu hamilelikte en sinir bozucu şey sanırım herkesin herşeye yorum yapması içinden nasıl geliyorsa kendini en iyi nasıl hissediyorsan o şekilde davran doğum biraz psikolojik bir olay iyi hissedersen herşey iyi olur kulaklarını rahatsız edici konuşmalara tıka evet de geç inşlhh sağlıkla alırsın kucağına

İniallah canım çok sağol hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah sağ salim kavuşuruz. Evet öyle yapmak gerek sanırım ama insanların ille de normal olsun demesi beni daha çok itiyo uzaklaştırıyo normal doğumdan. Bakalım artık kısmet neler yaşayacağız

Epeydir girmiyosun galiba canim.nasilsin bebis nasil kilo aldi mi biraz ?
Çok saol canım Hastayım iki haftadır düzenlemedim bir turlu öksürük mahvetti beni geçen hafta gittim en son 1400 gr olmuş 3 hafta gerilik hala var her goren bisey söylüyor canımı sıkıyorlar ondan eve kapantim biraz iyi olana kadar ama böyle giderse doğuma kadar hasta bir sekilde gidecem

Kimse için kendini eve kapatma canım. Söyleme bile kilosunu falan boş ver hiç canını sıkma.

Kızlar gerçekten kayinvalidelerin doğum olur olmaz gelmesi gerekli mı. Yanında kendi annen varsa yardima ihtiyacın yoksa kayınvalidenin 10 15 gun sonra fln gelmesini istemek çok mu abes?

Benim arkadaşımin kv si doğuma geldi 1 gün kaldı sonra gitti

30 gün kendi annesi kaldi o gidince de 10 gün kendi kv si geldi

Ama direk doğuma gelme sonra gel diyemedi onun da torunu ilk görmek istedi heveslendi vsvs

Artık hiçbir şeye yetişemiyorum sanki sizler de öyle misiniz? Salı günü oda takımı geldi dün bugün ancak temizledim ama koku çıkmadı hala. Sirkeli su ile de sildim ne yapmak gerek bilgisi olan var mı? Aslında son günlerimi ayaklarımı uzatıp bebeğimi beklemek istiyorum ama yok oda takımı yok perde ütüle yemek yap evi temizle falan derken son zamanların tadını çıkaramıyorum sanki. Annem de sehir dısında dogum zamanıngelecek daha uzun kalabilmek için ama bir gün de yemek yaptım sende bugün yapma diyen bi kayınvalidem yok maalesef ya. Ben zaten hiç bir sey istemem öyle bi insanım ama insan teklif eder dimi sanki zordayken özellikle yapmıyor normal zaman olsa daha cok yapar.

amin canım inşallah çok gğzel bir Doğum olur yengem 3.doğumunu devlette yaptı.
Keşke diğer 2 devlette yapsaydım dedi
önemli olan sağlıkla kucagimiza almak inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz...
istegim doğumla birlikte kistide alsinlar inşallah basariyla tamamlanır.. nedeni ise sonra tekrar amaliyat olma isi cikmasin diye ama rabbim bilir bebeğimi hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucağıma alirim

aynı ben ,
evlendim ayni şeyler başıma geldi ..
halada ilk yaklasmada yavaslatiyorum o zamandan kalan .. tabi şimdi ozelimiz kalmadi eşimle koca karnimdam dolayi ..

Omda da myom vardı aynı anda ikisnş birden oldu.

Kızlar gerçekten kayinvalidelerin doğum olur olmaz gelmesi gerekli mı. Yanında kendi annen varsa yardima ihtiyacın yoksa kayınvalidenin 10 15 gun sonra fln gelmesini istemek çok mu abes?
k.v. den olsa ne olurki sonucta oda annen onlarinda hevesleri vardir ...
ama gelinine kötü davrananlar için demiyorum butun k.v. ler ayni olamaz ..
önemli olan sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun inşallah...

Canım senin ilk bebek mi? Bi de normal yolla mı oldu?

hayırlı akşamlar kızlar k.v. dem memleketine gitti onun icin çok yogunum gün içinde giremiyorum yaa iş güç de yapamiyorum nasıl akşam oluyor anlamıyorum ne yata biliyorum ne yürüyebiliyorum bi yemek yapıyorum. markete giderken kasiklarimda ağrı oluyor markette yaptığım alışveriş leri nerdeyse geri birakacagim ve almak için gittigim şeyi unutup başka seyler alip geliyorum... hayırlısı ile dogumumuzu atlatsaydik kucagimiza alsak bebislerimizi inşallah hepimizde kucagimiza aliriz minik bebislerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…