kızlar genel olarak biraz daha iyi hissetmeye başladığımızda günlük mutlaka yenmesi gereken şeyleri yazalım.
atıyorum 3 şeyden bahsettik (muz, ceviz, süt ya da süt ürünü) 3 te 3 tamam diye mesajlarımızın altında belirtelim.
ara ara değiştiririz içeriği ya da 3 değil 5 yaparız bize kalmış
güzel olur vallane dersiniz?
Amin inşallahediyorum valla herzaman allah bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bilmiyorum kı neden boyle oluyor aslında gecen eylülden beri ıyı besleniyorum yıne de boyle cıktı bi de daha once sorun yasadın mı dıye sordu korktum meğer kan dusuk dıyeymısAa canım geçmiş olsun sen yemek yemiyor musun neden böyle düşük bol bol pekmez ve kuru üzüm ye canım ilaçlarını da aksatma bebişin senden gelecek kanı vitamini bekliyor
Ooo süper fikir.kızlar genel olarak biraz daha iyi hissetmeye başladığımızda günlük mutlaka yenmesi gereken şeyleri yazalım.
atıyorum 3 şeyden bahsettik (muz, ceviz, süt ya da süt ürünü) 3 te 3 tamam diye mesajlarımızın altında belirtelim.
ara ara değiştiririz içeriği ya da 3 değil 5 yaparız bize kalmış
güzel olur vallane dersiniz?
Aynen canım süper olur.. Ben hergün mutlaka 1 yumurta, büyük bir dilim peynir ve ceviz yiyorum yarım litre günlük sütümü içiyorum.
Ooo süper fikir.
Canım konu sahibi benim ama düşük tehlikem var yatıyorum tabloyu pcden düzenliyorum o yüzden düzenleyemedim hayırlısıyla düzelim düzenlicemKızlar ilk saydaki listede neden bizde yokuz acaba bizim hamileliğimiz sayılmıyor mu
Canım konu sahibi benim ama düşük tehlikem var yatıyorum tabloyu pcden düzenliyorum o yüzden düzenleyemedim hayırlısıyla düzelim düzenlicem
Canım konu sahibi benim ama düşük tehlikem var yatıyorum tabloyu pcden düzenliyorum o yüzden düzenleyemedim hayırlısıyla düzelim düzenlicem
Tşkler canım Amin inşallah en kısa zamanda lekelenmeler geçer de rahat ederim cuma günü kontrolüm var hayırlı haberlerle gelecem inşallahGeçmiş olsun canım sıkıntı değil Allah şifa versin
iyi haberlerle gel canım :) benim için rahat her şey yolunda bence.
canım doktoru dinleme sen 6+4 te git en geç. kalp atışı duyuluyor bebek de görülüyor o tarihte. doktorlar ileri attıkça atıyor tarihi :))
aynı durumdayız canım reglim daha gecikmeden beri başladı şişme hala ilerleyerek devam ediyor. göğüslerim vücudumla orantılı normalede ama resmen inek memesi gibi oldusütyen de almadım eskilere sığıştırmaya çalışıyorum. yan yatınca sızlamıyo ama biraz yüz üstü gelsem acıyo dokununca da acıyo davul gibiler
normal yani rahat ol :)
ay çok güldüm eşine yaaalem adammış evham yapmış ne yapsın hepsi öyle benimki de zorla ağzıma bi şeyler sokmaya çalışıyor
evet benim ilk zamanlar ağrı olurda ara sıra şimdi yok denecek kadar azaldı şükür. böylesi daha iyi. bebeğe bir şey mi olacak diye korkuyordum öbür türlü.
benim karnım da göğsümde çok şişti. tartı da da 2 kg almışım görünüyor. bazen 2.5 gösteriyor bittim yani ben
Evet canım kanamam oldu lekelenmeler devam ediyor Allah ın izniyle inşallah kesilecek cuma günü güzel haberler alırımCanımm çok geçmiş olsun. Kanaman mı oldu?
Sankı kendileri doğuracak
Evet canım kanamam oldu lekelenmeler devam ediyor Allah ın izniyle inşallah kesilecek cuma günü güzel haberler alırım
Sağolasın canım Amin inşallahGönlünü ferah tut sen, cuma günü güzel haberlerini bekliyoruzz
17 mm kese ve icindecanli embriyo izlendi :)) normal cıktı herşey
iyi haberlerle gel canım :) benim için rahat her şey yolunda bence.
canım doktoru dinleme sen 6+4 te git en geç. kalp atışı duyuluyor bebek de görülüyor o tarihte. doktorlar ileri attıkça atıyor tarihi :))
aynı durumdayız canım reglim daha gecikmeden beri başladı şişme hala ilerleyerek devam ediyor. göğüslerim vücudumla orantılı normalede ama resmen inek memesi gibi oldusütyen de almadım eskilere sığıştırmaya çalışıyorum. yan yatınca sızlamıyo ama biraz yüz üstü gelsem acıyo dokununca da acıyo davul gibiler
normal yani rahat ol :)
ay çok güldüm eşine yaaalem adammış evham yapmış ne yapsın hepsi öyle benimki de zorla ağzıma bi şeyler sokmaya çalışıyor
evet benim ilk zamanlar ağrı olurda ara sıra şimdi yok denecek kadar azaldı şükür. böylesi daha iyi. bebeğe bir şey mi olacak diye korkuyordum öbür türlü.
benim karnım da göğsümde çok şişti. tartı da da 2 kg almışım görünüyor. bazen 2.5 gösteriyor bittim yani ben
ayyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrr
Alternatif olarak be olabilir ben de diş macununu diyordum.doğal birşeyler vardır mutlakaherkese merhaba ,
kızlar şampuanlarınızı değiştirdiğiniz mi
hamilelikte klasik şampuanlar pek tavsiye edilmiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?