Ben yaşadım kasık ağrısı canım ayakta duramıyordum kanama yoksa normal şu sıralarda ara ara ağrım oluyoCok siddetli kasık ağrısı yasayan oldu mu bugün hatta şuanda var dün gece hasta beklemek zorunda kaldim bütün gece mahfoldum bebegime birsey olmaz dimi kanama olmadigi sürece sorun olmaz sanırım ama cok siddetliydi korkuyorum
Sağol canım sanırım büyürken agri yapıyor korkuttu ilk ve tecrubesiz oluncaBen yaşadım kasık ağrısı canım ayakta duramıyordum kanama yoksa normal şu sıralarda ara ara ağrım oluyo
Cok siddetli kasık ağrısı yasayan oldu mu bugün hatta şuanda var dün gece hasta beklemek zorunda kaldim bütün gece mahfoldum bebegime birsey olmaz dimi kanama olmadigi sürece sorun olmaz sanırım ama cok siddetliydi korkuyorum
Benimde ilk canım benim bende biraz evham var doktorun yanından çıkamıyorum sorularım bitmiyo inşallah sağlıkla alırsın kucağınaSağol canım sanırım büyürken agri yapıyor korkuttu ilk ve tecrubesiz olunca
Kızlar sizin akıntı durumunuz nasıl bu ara çoğaldı benim. Nedendir acaba?
Ben bugün usg ye girdim. Dün gece ağrı ile uyandım. Yarım saat aynen adet sancısı gibi kıvrandım. Düşüyor mu acaba diye de düşündüm. Tek umudum lekelenme olmayışı oldu. Kontrolüm normalde yarındı. Ama bi uğradım doktora ağrım oldu diye sormaya "Büyüyordur" dedi. Usg den baktık kese büyümüş biraz daha dedi. İçinde de nokta var. Ümit olması için yüklüyorum. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Ben bugün usg ye girdim. Dün gece ağrı ile uyandım. Yarım saat aynen adet sancısı gibi kıvrandım. Düşüyor mu acaba diye de düşündüm. Tek umudum lekelenme olmayışı oldu. Kontrolüm normalde yarındı. Ama bi uğradım doktora ağrım oldu diye sormaya "Büyüyordur" dedi. Usg den baktık kese büyümüş biraz daha dedi. İçinde de nokta var. Ümit olması için yüklüyorum. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun ANNE olmak zorCanım konu sahibi benim ama düşük tehlikem var yatıyorum tabloyu pcden düzenliyorum o yüzden düzenleyemedim hayırlısıyla düzelim düzenlicem
Bende de geçen hafta coktu, ama azaldi, 2. adet dönemime girerken artti, adet dönemi bitince akinti da azaldi. bir baglantı var mı aralarinda hic bilmiyorum, ama sebebi olabilir belki diye düsündüm ben,Kızlar sizin akıntı durumunuz nasıl bu ara çoğaldı benim. Nedendir acaba?
İlk gebeliğimde 9 ay adet zamanı ağrım olurdu bunda bakıcaz artık :)Bende de geçen hafta coktu, ama azaldi, 2. adet dönemime girerken artti, adet dönemi bitince akinti da azaldi. bir baglantı var mı aralarinda hic bilmiyorum, ama sebebi olabilir belki diye düsündüm ben,
Hamd olsun kanama yok eğilip kalktım ondan sonra oldu dikkat ettim ama işte sagol hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim insaAllahcanım kanama, lekelenme yoksa sorun degil sanirim. ama siddetli agriyi doktorunla kesinlikle paylaşmalısın. sağlıkla tez zamanda geçer insallah,
Sakin ve sogukkanli olmak lazım stres stres 9 ay zor geçer bizeBenimde ilk canım benim bende biraz evham var doktorun yanından çıkamıyorum sorularım bitmiyo inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Benim de çok canım. Özellikle 2 haftadır. Kanama zannediyorum hep. Korkuyorum ama akıntı oluyor. Çok fazla. Hiç bu kadar görmemiştimKızlar sizin akıntı durumunuz nasıl bu ara çoğaldı benim. Nedendir acaba?
evet evet bir arkadasim da hamileliginde her adet döneminde bilinen adet sancisini cekmis, demek ki beklenen bir sey bu, oyyy yerim ben onları :)İlk gebeliğimde 9 ay adet zamanı ağrım olurdu bunda bakıcaz artık :)
evet evet bir arkadasim da hamileliginde her adet döneminde bilinen adet sancisini cekmis, demek ki beklenen bir sey bu, oyyy yerim ben onları :)İlk gebeliğimde 9 ay adet zamanı ağrım olurdu bunda bakıcaz artık :)
Canım sağlıklı olsunlarda ağrılar gelip geçici inş ♥evet evet bir arkadasim da hamileliginde her adet döneminde bilinen adet sancisini cekmis, demek ki beklenen bir sey bu, oyyy yerim ben onları :)
Kızlar bu bulantılarınız falan inş en kısa zamanda biterde bebekler için ne yiyelim ne alalım kız mı erkek mi napalım konularına geliriz inşallah
hayırlı olsun canım hangi marka acaba?Aynen canım ya biz ateş ölçer ile bir baslangiç yaptık bakalım hem benim hem de bebetomuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?