Benim biraz daha uzun sayılır. Ekimden beri istiyoruz bir ay ovulasyon testleriyle yaptım olmadı. Sonra doktora gittim prolaktin 32 çıktı ama doktor ilaç vermedi gün aşırı ilişkiye devam dedi. O ay yine olmadı ben yine gittim doktora ama daha düzgün bi doktor araştırıp gittim ve prolaktin im 74 çıktı. Dostineks kullandım ama yine olmadı. Sonra Şubat ayında ili aylık şehir dışına gitmek zorunda kaldım bu süreçte sürekli bunu düşündüm tabi. Martın sonunda geldim ve zaten ovulasyon tarihini de geçtiğim için bi işe yaramadı Mart ayı da yalan oldu. Nisanın 6 sonda adet oldum ikinci günü gittim doktora klomen ve çatlatma iğnesi dedi bende aşılamayı sordum çok yıpratıcı ve stresli bi süreç her ay olacak mı olmayacak mı diye beklemek çok zor. Doktor da beni aşılama yapmaya bi nevi ikna etti bende. Ve ilk klomen çatlatma iğnesi ve aşılama yaptırdığım ay hamile kaldım. Çok şükür. Normalde uzun süre çocuğu olmayanlar yaptırıyor aşılama. Ama ben sabredemedim daha fazla. Şükürler olsun ki ilk aşılama da da tuttu