Canım normalde 6 hafta bitmiş + 2gün geçmiş oluyor. Yani 7.haftanın içindesin. Sağlık ocağında öyle dediler. Aynısını ben de sordum
aynen kısıden kısıye degısıyor canım ya duydun kız epudural olayını dıyorum ben senınkı faklı bısey mı duydugun acabayok canım başka bir olayama sonuçta hepsi aynı olamaz dediğin gibi her yerde de böyle olaylar oluyor o yüzden doktorundan memnunsan enerjiniz tuttuysa hiiiiiç aklını bulandırma :)
bi de ben şuna inanıyorum bi doktor için taban tabana zıt yorumlar olabiliyor biri aşırı severken diğeri asla diyor :)
kızlar bir soru şimdi ben 6 artı 2 olayım
ama bu takvimde 7 hafta diyor ya
siz soranlara ne dersiniz 6 haftalık mı 7 haftalık mı?
Günaydın canım. Benim ikinci kizimda olmuştu. Kanamam yoktu ama doktor ultrason da kanama gördü. Günde 3 tane progestan kullanmıştım. Çok şükür bi sorun olmadı. Senin de inşallah bi sorun olmaz canımGünaydıınn.. Benimde geçtiğimiz c.tesi doktor kontrolüm vardı. Kalp atışını dinledik çok şükür. Dakikada 163 gayet iyi dedi doktorum. fakat kese etrafında biraz kanama var dedi progestan kullanıyorum sabah akşamç 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Duyan bilen böyle bir durumu yaşayan varsa aranızda yardımcı olabilr misiniz?
Canım normalde 6 hafta bitmiş + 2gün geçmiş oluyor. Yani 7.haftanın içindesin. Sağlık ocağında öyle dediler. Aynısını ben de sordum
Canım tekrar geçmiş olsun inş ağrısız geçer bu üç ayKesinlikle dolgu şart ama internette ilk üç organ gelişimi olduğu için gidilmesi doğru değil yazıyor. İkinci üç aylık dönemde tavsiye ediliyor daha çok. Hayırlısı ile şu önümüzde ki bir ayı da atlatsak.❤
Uf bilmiyorum ki daha da gecmedı kızı rehabilitasyona goturcm nası gıdecm bilmiyorum deniyim krakeri faydası olsa keskecanım mide bulantısına tuzlu çubuk krakerler var ya onlar çok iyi geliyormuş bilgin olsun. denedin mi? arkadaşım sabah yataktan kalmadan yiyorum gece de yatmadan yine yiyorum rahat ettiriyor diyordu.
Canım senin kızın mı neyi varUf bilmiyorum ki daha da gecmedı kızı rehabilitasyona goturcm nası gıdecm bilmiyorum deniyim krakeri faydası olsa keske
Arada oluyor canım korkmaBenimde sol tarafımda ince ince sızılar var bugün. Sizde de oluyor mu?
Evet benim ısıtme engelli canımCanım senin kızın mı neyi var
6+1 bıle olsa 7 haftalık denir cunku diger haftaya gecmıs olunuyorcanım burda hep 1 hafta ileri gösteriyor. 6. haftanın içindeyken 7. hafta gösteriyor. ben 4+1 ken burda 5. hafta gösteriyordu. yani 1 hafta ileri burası. doktorun söylediği de bana şuan mesela 6+5 im ben ama 2 gün sonra burda 8. hafta yazacak :)
Uf bilmiyorum ki daha da gecmedı kızı rehabilitasyona goturcm nası gıdecm bilmiyorum deniyim krakeri faydası olsa keske
Evet benim ısıtme engelli canım
6+1 bıle olsa 7 haftalık denir cunku diger haftaya gecmıs olunuyor
Merhabalar.. :)
Öncelikle herkesi tebrik ederim, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize..
Ben de Ocak 2018 anneleri arasında olabilirim sanırım... Yani Ocak sonu, Şubat başı gibi görünüyor..
Valla sımdı denedim krakeri bıraz faydası oldu gibi insallah geri baslamazdene canım faydasını görüceksin bana yaz muhakak deneyince :)
geçmiş olsun canım. bunun da çaresi vardır Allahın izni ile.
ama doktor demiyor canım. gittiğimde 6 haftalık diyor. 3 doktora gittim 3 ü de bu şekilde dedi. ben de 6. haftanın içindeyim diyorum en doğrusu bu geliyor. ve geç döllenmede yok bende çünkü 2 kez ilişki yaşadım ve yumurtlama testi ile de takip yapmıştım herşeyden eminim yani :)
Valla sımdı denedim krakeri bıraz faydası oldu gibi insallah geri baslamaz
Bu arada kızım cihazla duyuyor koklear implantlı konusuyor yanı sorun yok allaha şükür o yüzden benim Ikıncı bebekte de olma ihtimali var kızlar allaha sığındım artık insallah sağlıklı olur
Canım benim dr um keseye bakmadı. 2 hafta sonra gel dedi. bu cumartesi gideceğim. Sen ne yaptın?KHENA canım sen kese yi ne zaman gördün acaba günlerimiz yakın seninle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?